Uw inboedel tijdelijk opslaan

Het kan voorkomen dat uw huis verkocht is, maar dat u nog geen nieuwe woonplaats heeft gevonden, of dat u tijdelijk uw inboedel niet gebruikt. In dit geval kan het gewenst zijn om uw inboedel op te slaan. Echter dient u een aantal dingen in de gaten te houden wanneer u deze stappen onderneemt. Zo wilt u bijvoorbeeld niet dat er beschadigingen komen aan uw spullen. Om er zeker van te zijn dat u met een goed gevoel uw spullen kan opslaan, kunt u gebruik maken van inboedelopslag Rotterdam.

Redenen voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel

Er zijn verschillende redenen waardoor u er slim aan doet om uw inboedel op te slaan.

  • Als voornaamste reden dat er gekozen wordt voor het tijdelijk opslaan van een inboedel is het uitlopen van de opleveren van een volgende woning. Dit kan als gevolg hebben dat u tijdelijk niet over een woning beschikt waar de gehele inboedel in past.
  • Daarnaast kan het ook zijn dat u plots het huis heeft moeten verlaten. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat u het huis voor een hele goede prijs hebt kunnen verkopen, of dat er privéomstandigheden hebben gespeeld.
  • Ook kan het opslaan van uw inboedel wenselijk zijn als u rustig aan in de nieuwe woning wilt trekken. Dit kan voorkomen als u in een oudere woning trekt waar nog aan verbouwd moet worden, of dat het huis nog niet helemaal afgebouwd is.

Al deze verschillende redenen leiden er toe dat de inboedel tijdelijk opgeslagen dient te worden. Uiteraard is het van groot belang dat dit op een goede en veilige manier gebeurd.

 

Voordelen van inboedelopslag Rotterdam en omstreken

Wanneer u in Rotterdam of een dorp gelegen naast Rotterdam woont, doet u er goed aan om uw inboedel in Rotterdam op te slaan. Het is namelijk altijd fijn om uw spullen dicht bij huis te hebben staan. Daarnaast kunt u ook, mocht u daar behoefte aan hebben, gedurende de opslag in Rotterdam spullen wisselen. Zo kunt u bijvoorbeeld een stoel of bank uitlenen aan een vriend of vriendin en deze gemakkelijk ophalen uit uw opslag. Tenslotte weet u ook zeker dat uw inboedel niet beschadigd zal worden. Het staat veilig opgeborgen en zal dan ook niet door mens of dier tijdens de opslag aangeraakt worden.

Waar moet je op letten bij het opslaan van uw inboedel?

Hetgeen dat belangrijk is om te weten bij het tijdelijk opslaan van uw inboedel is dat de prijs veelal berekent wordt op het aantal m2 dat u nodig heeft. Het is dan ook altijd slim om alvorens u de huur aangaat, u eerst nagaat hoeveel u precies nodig zult hebben. Hierdoor kun je zelf een goede afweging maken wat u precies zoekt en hoeveel dit u gaat kosten. Het is namelijk niet gewenst dat u voor onverwachte kosten komt te staan!

https://jacdenhollander.nl

Opslagruimte Limburg laten bezorgen, ophalen en opslaan

In de regio Limburg meubels of andere inboedel laten opslaan was nog nooit zo makkelijk en voordelig. Je hoeft tegenwoordig geen traditionele opslagruimte of storage te huren. Ook het huren van een verhuisbus of aanhanger is niet meer nodig. Jij hoeft zelf de deur niet eens meer uit!

Met het nieuwe concept van Boobox mobiele opslagservice ga je geld en tijd besparen als je op zoek bent naar opslagruimte in Limburg. Heb je snel opslagruimte nodig of ga je op korte termijn verhuizen? Vanaf € 69,- per maand regel je al opslagruimte bij Boobox opslagservice. En, daarvoor wordt je mobiele opslagruimte bezorgd, opgehaald en opgeslagen zo lang jij wilt.


 

Opslagruimte Limburg aan het zoeken omdat je gaat verbouwen of verhuizen? Of heb je gewoon tijdelijk opslagcapaciteit nodig?

Boobox mobiele opslagruimte thuisbezorgd is de nieuwe en goedkope manier van opslag.

Hoe werkt Boobox opslagruimte Limburg?

Boobox opslagservice is de nieuwste vorm van self-storage. Het grote verschil is dat je zelf de deur niet uit hoeft. Mobiele opslagboxen met een inhoud van 7m3 worden voor je deur bezorgd en passen op het parkeervak van een personenauto. Je hebt hiervoor geen vergunning nodig.
Boobox plaatst de mobiele opslagbox(en) op de dag dat jij wilt en jij laadt zelf je spullen in.
Nadat je klaar bent met inladen (ongeveer een uur per box) vervoert Boobox jouw opslagboxen naar het depot van Boobox. Je kunt voor dagen, weken en maanden je inboedel of andere spullen laten opslaan. Verhuizing? Boobox verzorgt het transport rechtstreeks naar je nieuwe woning. Het enige wat jij doet is in- en uitlaten. Opslagruimte Limburg gezocht? Kijk op www.boobox.nl voor alle informatie.

Opslagruimte Limburg, Boobox mobiele self-storage 2.0

Kijk maar eens op de website van Boobox en zie zelf hoe makkelijk je 24/7 opslagruimte regelt vanuit je luie stoel. Lees de uitleg op de webpagina www.boobox.nl/opslagbox-boobox-reserveren.  Bestel je opslagruimte die nodig is. Verhuisdozen bestellen kan ook. Moet Boobox je spullen in het depot opslaan? Geef aan op welke dag Boobox je inboedel moet ophalen. Via iDeal betaal je indien gewenst slechts de eerste maand huur als aanbetaling. Opslagruimte Limburg gezocht? Boobox mobiele opslag- en verhuisservice bezorgt jouw opslag voor je deur wanneer jij wilt. Alles klaar staan? Een Boobox mobiele opslagbox heb je al ingeladen binnen een uur.

Retourbezorging van Boobox mobiele opslagruimte

Je opslagboxen retour laten bezorgen gaat kinderlijk eenvoudig online. Vul op de website van Boobox het online formulier in op de pagina www.boobox.nl/breng-mijn-boobox-terug/ en klik op verzenden. Heb je onverhoopt toch vragen? Boobox is ook telefonisch bereikbaar, dus stel ze gerust. Zodra Boobox opslagservice Limburg je spullen retour heeft gebracht, dan start jij met het uitladen. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Stel je vraag aan Boobox

De klantenservice van Boobox is zeer behulpzaam. Je weet niet hoeveel opslagruimte je nodig hebt? Jouw situatie afwijkend en je wilt weten wat mogelijk is?  Neem telefonisch contact op met Boobox of vraag eerst een online offerte aan. Boobox is bereikbaar op 0475-476319. Goedkoop opslagruimte Limburg laten bezorgen, ophalen en opslaan begint met Boobox!

https://boobox.nl/