In en Out Living
Image default
Woning en Tuin

Uw dakkapel laten renoveren of vervangen

Oude dakkapellen gaan vaak mankementen vertonen

Dakkapellen die al enkele decennia oud zijn, gaan vaak mankementen vertonen. Hierbij kunt u denken aan lekkages, houtrot, ernstige verkleuring, rotte kozijnen, et cetera. Als uw dakkapel met dit soort problemen te kampen heeft, zijn er feitelijk twee oplossingen: uw dakkapel renoveren of dakkapel vervangen voor een nieuwe en moderner exemplaar.

Uw dakkapel vervangen? De voordelen op een rijtje!

Renovatie van uw dakkapel kan natuurlijk en is voordeliger dan nieuwkoop, maar de dakkapel vervangen heeft ook de nodige voordelen. De pluspunten van een dakkapel vervangen zijn:

  • Heeft u altijd een houten dakkapel gehad, dan is uw dakkapel vervangen natuurlijk een optimale kans om te gaan voor een kunststof dakkapel. Kunststof is veel duurzamer dan hout, heeft geen dure schilderbeurten nodig, dempt geluid, gaat enorm lang mee (minstens vijftig jaar) en kunststof biedt een betere isolatie tegen temperatuurverschillen dan kapellen van hout.
  • U kunt de aanleg van een nieuwe dakkapel meteen combineren met modernere energiezuinige maatregelen. Zo is er de optie om te kiezen voor kunststof. Vooral omdat dit materiaal beter isoleert dan hout of aluminium kozijnen. De dakkapel vervangen biedt ook meteen ruimte om een set zonnepanelen op het dak te plaatsen om zo op de energienota te kunnen besparen.

Kies voor de service van BM Daktechniek

Kies ook voor het vervangen van uw dakkapel. Dit kan zeer professioneel en snel via de dakkapelexpert van Midden-Nederland: BM Daktechniek in Harderwijk. Vraag nu bij hen een gratis offerte aan of bekijk alle mogelijkheden die zij bieden via de website!