In en Out Living
Image default
Aanbiedingen

Tips voor een moderne badkamer

Voor veel mensen is de badkamer een belangrijke plek in huis. Je brengt er niet het meeste tijd in door, maar toch vindt iedereen het wel belangrijk dat zijn badkamer praktisch is ingericht en er netjes uit ziet. Wil jij binnenkort je badkamer vernieuwen en denk je eraan om een moderne badkamer te nemen? Dan ben je op de juiste plek! In deze blogs worden een aantal tips gegeven hoe je jouw moderne badkamer goed kan inrichten.

Licht

Een van de belangrijkste aspecten in de badkamer is de verlichting. Er zijn verschillende lampen die passen bij verschillende soorten stijlen. Ook voor een moderne badkamer is er genoeg keuze. Bij de moderne keuken past eigenlijk bijna alles. Een zwarte designlamp past goed bij strakke badkamers met meer neutralen kleuren. Het belangrijkst is dat je de lampen genoeg verlichting bieden. In de moderne keukens zien we vaak donkere kleuren terug. Dit zorgt voor duister en heeft goede verlichting nodig.

Kleur

De kleur van de keuken is zeker niet te missen. De meeste moderne keukens zijn in neutrale kleuren zoals zwart, wit en grijs. Zelden zien we nog knalkleuren bij deze neutrale kleuren. Het is dus aan jou de keuze hoe je de neutrale kleuren laat terugkomen en of je nog creatief bezig wil zijn met het toevoegen van knalkleuren zoals paars of rood. Wanden en tegels zie je eigenlijk in elke moderne badkamer terug, maar de kleur hiervan kan dus per badkamer verschillen.

Wees eigenwijs

Veel mensen vinden het toch leuk om hun eigen input te hebben op hun badkamer. Wees eigenwijs en maak er wat creatiefs van. Combineer jouw lievelingskleuren met de neutrale kleuren en maak de badkamer iets waar jij je thuis in voelt.

Bij het kiezen van een nieuwe badkamer is het altijd belangrijk om te kijken welke mogelijkheden er eigenlijk zijn. Heb je twijfels over de stijl, de ruimte of andere aspecten kan je altijd advies vragen aan professionals. Grando is zo’n badkamerspecialist die alles weet van de verschillende soorten badkamers en jou met persoonlijk advies kan helpen.