In en Out Living
Image default
Industrie

tape laten bedrukken?

Bedrukte tape wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals:

  1. Efficiëntere verwerking van pakketten en verzenddozen.
  2. Communicatiemiddel om een boodschap over te brengen.
  3. Professionele uitstraling van het pakket of de verzenddoos.
  4. Verhogen van de merkbekendheid en herkenbaarheid.
  5. Sluiten van kartonnen dozen.

Bedrukte tape kan worden bedrukt met bedrijfsgegevens, merk of logo. Het gebruik van bedrukte tape kan zorgen voor meer naamsbekendheid, herkenbaarheid en een professionele uitstraling van het pakket of de verzenddoos. Bedrukte tape kan ook worden gebruikt als communicatiemiddel om een boodschap over te brengen, zoals het drukken van een QR-code. Bedrukte tape kan ook worden gebruikt voor het sluiten van kartonnen dozen, waarbij PVC bedrukte tape direct goed hecht aan de doos.

Er zijn verschillende soorten bedrukte tape beschikbaar voor bedrijven, waaronder:

  1. PVC-tape: Dit is een sterke en duurzame tape die geschikt is voor het sluiten van kartonnen dozen. PVC-tape kan bedrukt worden met het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam.
  2. PP-tape: Dit is een goedkopere optie dan PVC-tape en is geschikt voor lichtere verpakkingen. PP-tape kan ook bedrukt worden met het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam.
  3. Papieren tape: Dit is een milieuvriendelijke optie en kan bedrukt worden met het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam. Papieren tape is geschikt voor lichtere verpakkingen en kan niet goed tegen vocht.
  4. Bedrukte waarschuwingstape: Dit is tape met een waarschuwingsboodschap erop gedrukt, zoals “Breekbaar” of “Niet stapelen”. Dit kan helpen om de inhoud van het pakket te beschermen tijdens het transport.

Bedrukte tape kan ook worden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf, zoals het toevoegen van een QR-code of het bedrukken van tape in specifieke kleuren.

https://https://www.123bedruktetape.nl/