In en Out Living
Image default
Isolatie

Spouwmuurisolatie

Door je huis te isoleren bespaar je in de toekomst ontzettend veel op je energiekosten. Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de buitenlucht de binnenmuur minder afkoelt. Zo zorgt het in de winter en in de zomer voor meer comfort en een lagere energierekening.

Hoe wordt de spouwmuur geïsoleerd?

In veel oudere huizen zit een spouwmuur die niet of slecht geïsoleerd is. Wanneer de muur slecht is geïsoleerd wordt de oude isolatie weggehaald en wordt de nieuwe spouwmuurisolatie aangebracht. De ruimte tussen de binnen- en de buitenmuur wordt gevuld met Triple Plus ESP Parels. Deze parels worden doormiddel van een gat in de voegen naar in de muur gespoten.

 

Voordelen spouwmuurisolatie

–        Een lagere energierekening: Nadat je jouw huis laat isoleren zul je 25-40% energie besparen. Hierdoor kan het laten isoleren van jouw huis al snel uit.

–        Je ervaart meer wooncomfort, zowel in de winter als in de zomer. In de winter zal het binnen minder snel afkoelen en hoef je de kachel niet ontzettend hoog te zetten en in de zomer zorgt de spouwmuurisolatie ervoor dat het binnen koeler blijft.

–        Geen last van vochtproblemen en tocht.

–        Triple Plus ESP Parels is het beste isolatiemateriaal. 

________________________________________________________

https://www.schuilisolatiezorg.nl/spouwmuurisolatie/