Bent u op zoek naar linnen gordijnen? De mogelijkheden zijn eindeloos

Linnen gordijnen brengen sfeer aan in een ruimte. De natuurlijke uitstraling van linnen is een ware toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Van stijlvolle, luxueuze kleuren als antraciet of zwart, tot rustige, frisse kleuren als wit of peper & zout. Ook zijn ze geheel op maat te bestellen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan zeker deze blog.

Linnen gordijnen op maat gemaakt

Al onze linnen gordijnen worden gratis voor u op maat gemaakt. U kiest niet alleen het materiaal en de kleur, maar bepaalt ook zelf de afmetingen, de voering en de afwerking. Zo bent u verzekerd van linnen gordijnen die uitstekend aansluiten op uw raam én perfect passen bij uw interieur. Kiest u voor linnen, linnenlook of transparant? Wilt u de gordijnen gratis laten voeren? Hangt u de gordijnen aan een rail of roede of kiest u voor losse ringen of zeilringen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Om er voor te zorgen dat de gordijnen goed hangen, is het belangrijk om uw raam vooraf zorgvuldig op te meten. U meet de totale breedte, de totale hoogte en de breedte van het linker- en het rechter deel. Voor het meten van de hoogte moet u rekening houden met de ophangmethode. Bij rails, een roede of ingeslagen ringen meet u vanaf de bovenkant van de rail tot de vloer of vensterbank. Bij een roede met losse ringen meet u vanaf de onderkant van de grote ring tot de vloer of vensterbank.

Linnen gordijnen, linnenlook en transparant

U heeft ruime keuze uit meerdere soorten gordijnen. Naast onze linnen gordijnen kunt u namelijk ook gaan voor linnenlook of transparante gordijnen. De verschillende materialen hebben ook verschillende eigenschappen. Linnen heeft een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. U kunt linnen gordijnen gratis laten voeren voor een isolerende- en verduisterende werking. Linnenlook gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester. Toch hebben ze de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen. Het voordeel van linnenlook is dat dit materiaal kreukherstellend is en nauwelijks krimpt. Hierdoor kunt u deze gordijnen eenvoudig zelf reinigen. Transparante gordijnen staan ook wel bekend als vitrage of inbetweens. Deze gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof filtert niet alleen het licht, maar ook de doorkijk. Dus, gaat u voor traditionele linnen gordijnen? Kiest u voor het gemak van linnenlook? Of spreken de eigenschappen van transparante linnen gordijnen u het meeste aan?

Uiteenlopende kleuren linnen gordijnen

Wanneer u kiest voor linnen gordijnen, heeft u keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren. Van maagdelijk wit tot stoer donkergrijs of antraciet. En van een natuurlijke naturel kleur tot het warme taupe. Door dit brede aanbod vindt u altijd wel een kleur die past bij uw interieur. Bent u op zoek naar iets tijdloos dat makkelijk te combineren is met andere kleuren? Kies dan voor de populaire kleur peper & zout. Deze combinatiekleur bestaat uit gebleekt linnen en naturel linnen. Of zoekt u een frisse basiskleur die rust brengt in een ruimte? Dan is lichtgrijs de juiste kleur voor u. Ook leuk voor een stoere jongens slaapkamer of voor op kantoor. Wilt u graag meer warmte en sfeer toevoegen aan uw interieur? Overweeg dan linnen gordijnen in de kleur wengé. Deze aardse kleur kent vele prachtige nuances. De kleur doet het niet alleen goed in woonkamers, maar zorgt ook voor extra romantiek in de slaapkamer.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

https://www.linnengordijnenshop.nl/

Online vouwgordijnen en gordijnen op maat bestellen

Online vouwgordijnen en gordijnen op maat:

Met de opkomst van het internet wordt tegenwoordig bijna alles online verkocht. Zo is het ook mogelijk om online vouwgordijnen en gordijnen op maat te bestellen. Er zijn diverse webshops actief dus er is keuze volop. Wel is het lastig om online te beoordelen of de webshop die u aanspreekt wel de juiste kwaliteit levert. Iedereen is uiteindelijk op zoek naar de hoogste kwaliteit voor de juiste prijs. Wanneer u vouwgordijnen online ziet staan voor een prijs die echt laag is dan zal de kwaliteit ook minder zijn. Waarschijnlijk worden deze vouwgordijnen en gordijnen in landen gemaakt waar de kwaliteitseisen ook minder zijn. Bent u op zoek naar de beste prijs dan is dit misschien voor u een goede keuze. Maar de meeste mensen willen graag wel iets voor de ramen ophangen dat ook echt mooi is. In de meeste gevallen hoort daar ook een iets hogere prijs bij.

BlindDesign is een online leverancier van vouwgordijnen en gordijnen op maat. Zij onderscheiden zich al jaren in de markt door een constante hoge kwaliteit te leveren. Door gebruik te maken van een modern en uitgebreid machinepark maken zij vouwgordijnen en gordijnen van de hoogste kwaliteit. Door regelmatig trainingen te geven aan personeel staan zij garant voor goede producten. Met een eigen atelier in Nederland kunnen zij ook altijd toezien op de juiste kwaliteit. Om de prijs scherp te houden kopen zij rechtstreeks stoffen in bij de grotere stof weverijen. Door een grote inkoop per rollen te doen kan de kostprijs van de stof laag gehouden worden wat weer resulteert in een juiste prijs voor u als consument.

Via de webshop kunt u eenvoudig gratis stofstalen bestellen zodat u thuis de juiste stof en kleur kunt selecteren. Door de inmeetinstructies te volgen kunt u daarna zelf de vouwgordijnen en gordijnen online bestellen. Bijkomend groot voordeel is dat BlindDesign in staat is de bestelde producten met 6 tot 7 werkdagen klaar te hebben, dat is dan weer een voordeel van eigen productie in Nederland.

Kijk eens op de website van BlindDesign en stel zelf online uw vouwgordijnen en gordijnen samen.

 

https://blinddesign.nl

Inzethorren tegen ongedierte

Voordelen van een inzethor

Het is zomer en je hebt je ramen wagenwijd open staan om heerlijk te genieten van een fris briesje. Helaas is de pret snel over door vervelende, zoemende vliegen die ook graag naar binnen komen! Dit komt je vast bekend voor. Iedere zomer is het weer raak en vliegen muggen en andere ongedierte door het raam naar binnen en zo je nachtrust verstoren. De wespenplaag van afgelopen seizoen staat nog vers in ons geheugen gegrift. Geniale oplossingen zijn soms zo simpel. En makkelijkste oplossing voor deze niet welkome indringers is de inzethor.

 

Waarom een inzethor?

De inzethor in je raam plaatsen heeft meerdere voordelen. Hieronder een kleine opsomming:

• Je kamers worden goed geventileerd doordat het raam de hele dag open kan blijven.

• Je kan rustig je keukenraam openlaten tijdens het koken zonder dat er allerlei vliegen wespen en muggen op het voedsel kunnen komen.

• Tijdens warme zomernachten kan je gerust je raam openhouden; geen enkele mug komt binnen.

• Inzethorren, hebben zo goed als geen onderhoud nodig.

• Een inzethor ziet er strak en netjes uit.

 

Gemakkelijk te plaatsen

Het plaatsen van een inzethor in je raam is kinderlijk eenvoudig. Er komt geen ingewikkeld gereedschap aan te pas en sterker nog, er komt helemaal geen gereedschap bij kijken. De inzethor plaats je met een simpele klikbeweging waardoor de veertjes zich vastklemmen in het kozijn. Met dezelfde beweging heb je de hor ook zo weer los. Dit geeft je de mogelijkheid je inzethor in de koude maanden op te bergen. Zo heb je extra lang plezier van een schone inzethor. De inzethor is geschikt voor alle draai- en kiepramen.

 

Een inzethor is maatwerk

Als je ook een inzethor in je huis wilt, dan wordt die volledig op maat gemaakt. Om de juiste maten op te meten is het belangrijk dat je de volgende meetinstructie opvolgt: meet de afstand tussen de kozijnstijlen op, doe dit zowel verticaal als horizontaal. Het opmeten moet nauwkeurig gebeuren omdat je een unieke op maat gemaakte inzethor geleverd krijgt.

Als je meer informatie wilt hebben kun je een kijkje nemen op onze website of contact opnemen voor een bezoek in onze showroom.

 

 

http://www.creon-kozijnen.nl/horren/inzethor.html

Zeefdrukken

Oorspronkelijk komt de zeefdruktechniek uit Japan en bestond al in de 19e eeuw. Pas begin vorige eeuw verleende men patent aan Samuel Simon uit Groot-Brittannië. De bekendste kunstenaar op het gebied van zeefdrukken is Andy Warhol met zijn befaamde popart-stijl. Zeefdrukken, ook wel silkscreenen of screen printen genoemd, gebeurt met behulp van een op gaas belichte positiefilm, waar weggewassen donkere vlakken inkt doorlatend worden. Het zeefdrukraam kan meerdere keren worden hergebruikt en is daarom geschikt voor reproductie.

Zeefdrukken op glas

Bij zeefdrukken op glas wordt de hierboven omschreven zeefdruktechniek op glas toegepast met behulp van een speciale verfsoort. Glazuur van gekleurd glaspoeder smelt samen met het glas zodat de zeefdruk bestand is tegen invloeden van buitenaf zoals vocht en fel zonlicht. De bedrukking is daardoor permanent. De zeefdruktechniek kan op grote en kleine formaten glasproducten worden toegepast, ramen, glazen balustrades en winkelpuien.

De verschillende elementen van het zeefdrukken

Het zeefdrukken bestaat uit verschillende stappen en onderdelen.

Om een afbeelding te zeefdrukken is er ook een sjabloon nodig. Dit sjabloon ontstaat wanneer een afbeelding op het kopieerraam wordt geprojecteerd, dat met behulp van belichting op het gaas wordt gedrukt.

Het gaassoort dat bij zeefdrukken wordt gebruikt, is ‘mono filament hoog module polyester gaas’ en soms RVS gaas.

Er wordt onderscheid gemaakt in zeefdrukmachines en zeefdruktafels. De handruktafels worden meestal gebruikt door de meer ambachtelijke en artistieke zeefdrukkers. Verder zijn er gradaties in halfautomatische tot volautomatische zeefdruktafels die vooral in de industrie worden toegepast en bestemd zijn voor het drukken van grote oplagen.

Op een zeefdruktafel of –machine wordt met een zeefdrukrakel de inkt door het belichte gaas over het voorwerp verspreid. Door het gebruik van meerdere sjablonen en ramen ontstaat er een opbouw van verschillende kleuren.

De speciale inkt droogt niet door lucht maar door Uv-licht. Bij het zeefdrukken op glas, versmelt men glaspoeder in het glas, waardoor de opdruk niet door vocht kan worden weggespoeld.

http://www.aaglashandel.nl/Glas-Producten/Glas-bewerkingen-Zeefdrukken/