Online vouwgordijnen en gordijnen op maat bestellen

Online vouwgordijnen en gordijnen op maat:

Met de opkomst van het internet wordt tegenwoordig bijna alles online verkocht. Zo is het ook mogelijk om online vouwgordijnen en gordijnen op maat te bestellen. Er zijn diverse webshops actief dus er is keuze volop. Wel is het lastig om online te beoordelen of de webshop die u aanspreekt wel de juiste kwaliteit levert. Iedereen is uiteindelijk op zoek naar de hoogste kwaliteit voor de juiste prijs. Wanneer u vouwgordijnen online ziet staan voor een prijs die echt laag is dan zal de kwaliteit ook minder zijn. Waarschijnlijk worden deze vouwgordijnen en gordijnen in landen gemaakt waar de kwaliteitseisen ook minder zijn. Bent u op zoek naar de beste prijs dan is dit misschien voor u een goede keuze. Maar de meeste mensen willen graag wel iets voor de ramen ophangen dat ook echt mooi is. In de meeste gevallen hoort daar ook een iets hogere prijs bij.

BlindDesign is een online leverancier van vouwgordijnen en gordijnen op maat. Zij onderscheiden zich al jaren in de markt door een constante hoge kwaliteit te leveren. Door gebruik te maken van een modern en uitgebreid machinepark maken zij vouwgordijnen en gordijnen van de hoogste kwaliteit. Door regelmatig trainingen te geven aan personeel staan zij garant voor goede producten. Met een eigen atelier in Nederland kunnen zij ook altijd toezien op de juiste kwaliteit. Om de prijs scherp te houden kopen zij rechtstreeks stoffen in bij de grotere stof weverijen. Door een grote inkoop per rollen te doen kan de kostprijs van de stof laag gehouden worden wat weer resulteert in een juiste prijs voor u als consument.

Via de webshop kunt u eenvoudig gratis stofstalen bestellen zodat u thuis de juiste stof en kleur kunt selecteren. Door de inmeetinstructies te volgen kunt u daarna zelf de vouwgordijnen en gordijnen online bestellen. Bijkomend groot voordeel is dat BlindDesign in staat is de bestelde producten met 6 tot 7 werkdagen klaar te hebben, dat is dan weer een voordeel van eigen productie in Nederland.

Kijk eens op de website van BlindDesign en stel zelf online uw vouwgordijnen en gordijnen samen.

 

https://blinddesign.nl

Inzethorren tegen ongedierte

Voordelen van een inzethor

Het is zomer en je hebt je ramen wagenwijd open staan om heerlijk te genieten van een fris briesje. Helaas is de pret snel over door vervelende, zoemende vliegen die ook graag naar binnen komen! Dit komt je vast bekend voor. Iedere zomer is het weer raak en vliegen muggen en andere ongedierte door het raam naar binnen en zo je nachtrust verstoren. De wespenplaag van afgelopen seizoen staat nog vers in ons geheugen gegrift. Geniale oplossingen zijn soms zo simpel. En makkelijkste oplossing voor deze niet welkome indringers is de inzethor.

 

Waarom een inzethor?

De inzethor in je raam plaatsen heeft meerdere voordelen. Hieronder een kleine opsomming:

• Je kamers worden goed geventileerd doordat het raam de hele dag open kan blijven.

• Je kan rustig je keukenraam openlaten tijdens het koken zonder dat er allerlei vliegen wespen en muggen op het voedsel kunnen komen.

• Tijdens warme zomernachten kan je gerust je raam openhouden; geen enkele mug komt binnen.

• Inzethorren, hebben zo goed als geen onderhoud nodig.

• Een inzethor ziet er strak en netjes uit.

 

Gemakkelijk te plaatsen

Het plaatsen van een inzethor in je raam is kinderlijk eenvoudig. Er komt geen ingewikkeld gereedschap aan te pas en sterker nog, er komt helemaal geen gereedschap bij kijken. De inzethor plaats je met een simpele klikbeweging waardoor de veertjes zich vastklemmen in het kozijn. Met dezelfde beweging heb je de hor ook zo weer los. Dit geeft je de mogelijkheid je inzethor in de koude maanden op te bergen. Zo heb je extra lang plezier van een schone inzethor. De inzethor is geschikt voor alle draai- en kiepramen.

 

Een inzethor is maatwerk

Als je ook een inzethor in je huis wilt, dan wordt die volledig op maat gemaakt. Om de juiste maten op te meten is het belangrijk dat je de volgende meetinstructie opvolgt: meet de afstand tussen de kozijnstijlen op, doe dit zowel verticaal als horizontaal. Het opmeten moet nauwkeurig gebeuren omdat je een unieke op maat gemaakte inzethor geleverd krijgt.

Als je meer informatie wilt hebben kun je een kijkje nemen op onze website of contact opnemen voor een bezoek in onze showroom.

 

 

http://www.creon-kozijnen.nl/horren/inzethor.html