In en Out Living
Image default
Woningen

Raam met kozijn kopen

 

HOE KIEZEN KUNSTSTOF RAMEN?

Wanneer u van plan bent PVC-ramen te installeren, is het belangrijk om 7 factoren in overweging te nemen om een ​​hoogwaardige en duurzame optie te kiezen.

We hebben een checklist voor u opgesteld over het kiezen van vensters. Hij zal u helpen om punt voor punt te kiezen welke ramen het beste zijn voor uw huis of appartement.

Checklist: 5 stappen om kwaliteitsvensters te kopen
1. Bepaal welke venstereigenschap uw prioriteit heeft. Bijvoorbeeld:

Voor privéwoningen is het belangrijk om warme ramen te kiezen, aangezien tot 80% van de warmte verloren gaat tijdens de koude periode. Let hier op de parameter warmteoverdrachtsweerstand (Ro – m2 C / W), hoe hoger, hoe beter. De warmste ramen zijn 6-kamer.

Voor een appartement in drukke straten raden we ramen aan met geluiddichte pakketten: dit zijn speciale glazen, minimaal 3 camera’s, die het mogelijk maken om het geluid van een passerende auto, een naburige bouwplaats of luide gesprekken van buren op het balkon onhoorbaar te maken (ongeveer 50 dB).

Voor appartementen op de verdiepingen 1-4 is het ook belangrijk om te kiezen voor een dubbele beglazing met hoogwaardig glas; bewoners van deze verdiepingen zullen waarschijnlijk de snelle vervuiling van het raam door opstijgend stof opmerken. Om niet elke week de ramen te hoeven wassen, is oleofoob glas uitgevonden, dat voorkomt dat microdeeltjes stof, vuil en water blijven plakken. Alles rolt naar beneden, het raam brandschoon achterlatend.

Kies voor een zonnige kant voor zonnebrandmiddelen. Daarin hebben de glazen een speciale tint, die de transmissie van licht en thermische zonne-energie vermindert en beschermt tegen UV-straling.

 

2. Beslis over het prijssegment. Hierdoor kun je ongeschikte opties onmiddellijk verwijderen. We raden aan om geen geld te besparen en vertrouwde fabrikanten zoals Salamander of Exprof te kiezen. Door goedkope ramen te plaatsen, loop je het risico op vocht in het appartement, kou in de winter en slecht functioneren van de armaturen. De prijs voor een goed raam begint bij 300 roebel.

3. Bestudeer zorgvuldig de structuur van het profiel. Zodat u begrijpt welk deel waarvoor verantwoordelijk is. Hoogwaardige framebak, breed (tot 70 mm), gemaakt van duurzaam niet-poreus kunststof.

4. Beschikbaarheid van een garantie voor een raam met dubbele beglazing en de installatie ervan geeft u zekerheid tijdens het gebruik. Hoe langer de garantie, hoe beter de ruit.

5. Het aantal camera’s is bepalend. Hoe meer er zijn, hoe meer barrières de koude lucht van de straat passeert. In een eenkamerverpakking staat het ene glas in contact met de straat, het andere met de kamer, waardoor het temperatuurcontrast te scherp is, wat de warmte-energie negatief beïnvloedt.

Weet u niet zeker welke PVC-ramen u moet kiezen? Onze experts helpen u bij het kiezen van het juiste formaat voor uw type constructie, uw wensen en budget.

Raam met kozijn kopen

 Prijzen Deuren

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0191-kostprijs-voordeur-pvc.html