Propfun een geweldige aanvulling voor elk evenement

Met Propfun haal je echt entertainment naar je evenement. Naar élk evenement. Niet alleen jijzelf, maar ook je gasten zullen zich je feest nog jaren herinneren dankzij de photobooth van Propfun. Of het nu gaat om een verjaardag, een verlovingsfeest, een bruiloft of zelfs een productlancering voor je nieuwe bedrijf, je wilt dat het een leuk en gedenkwaardig evenement wordt. Er zijn vele manieren waarmee je je feest uniek kunt maken. De huidige trend is toch wel het huren van een fotocabine. Ze zijn een geweldige aanvulling op elk evenement, of het nu voor het plezier is of voor het bedrijfsleven.

Propfun geeft een ervaring

Met hun photobooth heb je een van de beste manieren om een moment vast te leggen. Ongeacht de gelegenheid, mensen houden ervan om foto’s te maken tijdens een leuke dag. Om die leuke dag te herinneren. Een photobooth geeft de gasten van uw evenement een ervaring die niet te vergelijken is met het maken van foto’s met een smartphone of door een fotograaf.

Leg momenten vast

Propfun geeft een extra dimensie aan foto’s maken. Foto’s maken is al leuk, vooral in een fotocabine. Er zijn verschillende leuke achtergronden die uw gasten kunnen gebruiken om hun foto’s te personaliseren. Er zijn zelfs een aantal leuke rekwisieten die kunnen worden gebruikt om de fotocabine echt tot leven te brengen. Uw gasten zullen zich weer kinderlijk voelen zodra ze in de photobooth stappen. Propfun op uw evenement geeft uw gasten urenlang entertainment.

Geweldig voor iedereen

Een van de beste eigenschappen van fotocabines is dat ze door iedereen gebruikt kunnen worden! Van jong tot oud, al uw gasten kunnen een herinnering aan uw evenement bewaren. Iedereen kan meedoen met het plezier ervan. Vooral voor kinderen is het een feest.

Kosten feestelijk entertainment

De kosten van de huur van een photobooth bedragen € 275,- per dag. Gasten zijn dan vrij om zoveel foto’s te nemen als ze willen. U zult zien dat het huren van een fotocabine een stuk goedkoper is dan andere entertainment voor uw gasten. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het u verder geen tijd kost.