In en Out Living
Image default
Aanbiedingen

Perfect passend en optimaal comfort

De zomer is in aantocht, en met de warmte komen ook de insecten. Muggen, vliegen, wespen: ze binden zich graag op aan de frisse lucht en het comfort in jouw woning. Een hordeur biedt de perfecte oplossing om deze ongewenste gasten buiten te houden, terwijl je geniet van frisse lucht en ventilatie.

 

Waarom een hordeur op maat?

Standaard horren zijn niet altijd geschikt voor elke deur. In dat geval is een hordeur op maat de perfecte oplossing. De voordelen van een hordeur op maat zijn talrijk:

 • Perfecte pasvorm: De hordeur wordt exact opgemeten en geproduceerd volgens de afmetingen van jouw deur. Hierdoor is er geen sprake van kieren of naden, waardoor insecten geen kans krijgen om binnen te komen.
 • Uitgebreide keuze: Je hebt de keuze uit diverse soorten horren, materialen en kleuren. Zo kan je een hordeur kiezen die perfect past bij jouw woning en stijl.
 • Eenvoudige montage: De meeste horren op maat zijn eenvoudig te monteren, zonder dat je kluservaring nodig heeft.
 • Optimale functionaliteit: Horren op maat kunnen worden voorzien van diverse opties, zoals een plissé gaas, een kattenluikje of een borstelstrip. Zo kies je voor een hordeur die perfect aansluit op jouw behoeften.

Verschillende soorten horren op maat

Er zijn diverse soorten horren op maat beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen:

 • Rolhordeur: Een rolhordeur is een eenvoudig te bedienen hordeur die opzij wordt gerold wanneer je de deur wilt openen. Rolhorren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.
 • Plissé hordeur: Een plissé hordeur is een opvouwbare hordeur die weinig ruimte inneemt. Plissé horren zijn ideaal voor smalle deuren of openslaande deuren.
 • Inzethor: Een inzethor is een hordeur die in het kozijn van jouw raam of deur wordt geplaatst. Inzethorren zijn eenvoudig te monteren en te demonteren.
 • Vaste hordeur: Een vaste hordeur is een hordeur die permanent aan jouw deurkozijn wordt bevestigd. Vaste horren zijn ideaal voor ramen en deuren die je niet vaak gebruikt.

Materialen en kleuren

Horren op maat zijn verkrijgbaar in diverse materialen, zoals aluminium, kunststof en hout. De keuze van het materiaal hangt af van jouw budget, jouw smaak en de gewenste uitstraling.

Ook qua kleuren heb je de keuze uit een breed scala. Je kunt kiezen voor een kleur die past bij de kleur van jouw kozijnen of woning, of je kunt juist voor een opvallende kleur kiezen.

 

De perfecte oplossing

Een hordeur op maat is een perfecte oplossing om insecten buiten te houden en te genieten van frisse lucht en ventilatie. Met een ruime keuze aan soorten, materialen en kleuren is er altijd een hordeur die perfect past bij jouw woningbehoeften.

Tips:

 • Vraag offertes aan bij verschillende specialisten om de beste prijs te vinden.
 • Lees online reviews over de verschillende specialisten.
 • Ga na of de specialist garantie geeft op de hordeur.

Met een hordeur op maat geniet optimaal van de zomer, zonder last van insecten!