In en Out Living
Image default
Woningen

Nieuwe boiler kopen

Een boiler kopen doe je niet zomaar even. Er zijn verschillende opties wanneer je op zoek bent naar een nieuwe boiler. Bijvoorbeeld, je kunt kiezen voor een elektrische boiler, een gasboiler of een warmtepompboiler. U kunt ook kiezen voor een combinatieboiler die zowel elektrisch als gas gebruikt. U moet rekening houden met jouw persoonlijke situatie, zoals het budget, hoeveel warm water je nodig hebt, of je huis een geschikte plek voor het plaatsen van een boiler heeft en of de lokale energieleverancier geschikte energiebronnen heeft voor het type boiler dat je wilt kopen.  

Ga naar een erkend bedrijf 

Om op al deze vragen een antwoord te krijgen wordt er geadviseerd om contact op te nemen met een bedrijf die hier meer verstand van heeft. Bij 123Installatiematerialen zijn diverse boilers te vinden en kunnen zij hier goed helpen met het geven van informatie of advies. Want niet elk model is geschikt om te gebruiken in huis. Denk bijvoorbeeld aan een close-in boiler. Dit model is bedoeld om als tweede boiler te gebruiken. Vaak staan de grotere modellen op zolder. Voordat er warm water beneden uit de kraan komt kan er al veel liters water verspild zijn. Daarom is een kleine close-in boiler een optie. Deze kan bijvoorbeeld in een keukenkastje geïnstalleerd worden. Wanneer nu de keukenkraan opengedraaid wordt komt er direct warm water uit de kraan. 

Neem daarom bij een boiler kopen diverse opties door en koop pas een boiler wanneer je zeker weet dat deze een geschikt model is om in huis te gebruiken. Heb je vragen, neem dan contact op met de klantenservice. 

https://www.123installatiematerialen.nl/boilers/