In en Out Living
Image default
Decoratie en accessoires

Muurstickers voor iedereen

Voor muurstickers ben je bij Stickerparadijs natuurlijk gegarandeerd op de juiste plaats. Wat voor muurstickers jij ook wilt; wij hebben het voor je! Onze collectie is zeer breed en bestaat uit diverse thema’s. Zo hebben wij muurstickers speciaal voor baby-, kinder- of tienerkamers, maar uiteraard ook een groot assortiment muurstickers voor volwassenen. Stickerparadijs garandeert een hoogwaardige kwaliteit van alle muurstickers en biedt tevens de mogelijkheid om van de muurstickers een sjabloon te bestellen.

Muurstickers en/of sjablonen

Muurstickers kunnen gemakkelijk op vlakke wanden worden aangebracht. Doordat wij de mogelijkheid bieden zowel het formaat als de kleur van de muursticker online aan te passen, is het heel eenvoudig om deze perfect te laten passen bij de ruimte. Echter, voor de echte creatieve geesten onder ons is het ook een leuke optie om de muurstickers te bestellen als sjabloon, of om een combinatie van muurstickers en sjablonen te maken. Met de sjablonen kun je zelf met kwasten en verf aan de slag om een mooie muurschildering te maken. Je kunt er ook voor kiezen een grote muurschildering te maken met de sjablonen, en deze weer aan te vullen met kleinere muurstickers voor een bijzonder geheel. Alles is mogelijk!

Muurstickers met tekst

Stickerparadijs is een webwinkel die graag met alle nieuwe woontrends meedraait. Wij blijven up to date, zodat wij aan alle wensen van onze klanten kunnen voldoen. Naast de trend van de reguliere muurstickers met afbeeldingen zijn de muurstickers met tekst ook een opkomende trend. Steeds meer mensen kiezen ervoor de wand te versieren met een mooie tekst, en dat is ook niet heel vreemd. Woorden kunnen een krachtige boodschap uitdragen! Uiteraard kun je in ons assortiment muurstickers met tekst de meest uiteenlopende soorten vinden, van bekende quotes en gezegden tot enkele woorden en namen. Zo geef je je woning in een handomdraai een veel persoonlijker tintje!

Muurstickers met naam

Wij bieden diverse leuke muurstickers aan die met een naam zijn aan te vullen. Dit is zeker een leuke optie voor kinderkamers. Kies bijvoorbeeld voor de lievelingssport of het lievelingsdier op de muursticker, en vul dit aan met de eigen naam van het kind. Niets is leuker dan een persoonlijk cadeau als dit op de muur! Bekijk online de vele mogelijkheden van Stickerparadijs op het gebied van muurstickers. Je vindt zeker muurstickers die jou direct aanspreken!

http://www.stickerparadijs.nl