Veilig op reis met een anti diefstal rugzak

Het belangrijkste doel van een rugzak is om je spullen van de ene plaats naar de andere te kunnen vervoeren. Dit is het fundamentele doel van een rugzak en hoewel rugzakken als veilig worden beschouwd om je spullen in op te bergen, krijgen zakkenrollers toch toegang tot sommige tassen. 

Om deze reden worden er nu ook anti-diefstal rugzakken gemaakt. Dit soort rugzakken zijn iets anders dan je gewone rugzakken en werden ontworpen met het doel de voorwerpen in je rugzak te beveiligen tegen zakkenrollers of dieven. 

Dit soort rugzakken hebben verborgen zakken, verborgen compartimenten en verborgen ritsen. Sommige zijn gemaakt met anti-slash stoffen en andere zijn voorzien van codesloten om de rugzak te vergrendelen. Sommige van dit soort tassen worden zelfs geleverd met GPS-trackers die gebruikt kunnen worden om de tas op te sporen. 

Dit alles om je spullen in je tas te beschermen tegen dieven. Het is een stuk moeilijker om rugzakken van de rug van individuen af te pakken dan om een voorwerp uit je handen te pakken. Zelfs de riemen van sommige rugzakken zijn slashproof, wat betekent dat het extreem moeilijk is om de riemen van de rugzak af te snijden met een mes.

Met een anti diefstal rugzak kun je dus op reis zonder je zorgen te hoeven maken over zakkenrollers, het is onmogelijk om je portemonnee, pasjes of andere waardevolle artikelen uit je rugzak te stelen zonder dat je het merkt.

Een voordelige voedingskussen maakt het voeden een stuk aangenamer!

Volop genieten, maar ook zware momenten

Als u net bevallen bent van een zoon of dochter, is het belangrijkste wat u als moeder (en vader) wilt kunnen doen: optimaal genieten van jullie prachtige aanwinst. Samen pakken jullie natuurlijk zoveel mogelijk momenten om de kleine te bewonderen. Maar dat lukt niet altijd. Met name de nachten kunnen zwaar zijn, vanwege de voortdurende voedingsmomenten. En als de voeding niet lekker loopt, kunnen de eerste weken en maanden na de bevalling nog wel eens tegenvallen. Maar gelukkig zijn er oplossingen om met nam de voedingsmomenten wat gemakkelijker te maken voor moeder en kind, namelijk het voedingskussen.

Het nut van een goede voedingskussen

Voedingskussens zijn speciale kussens die gebruikt worden om het voeden van jonge baby’s voor de moeder én de baby zelf te veraangenamen. Een voedingskussen kan gebruikt worden ter ondersteuning van armen, benen, buik en/of de baby als uw kleintje aan de borst gelegd wordt of de fles krijgt. Hierdoor bent uzelf maar ook de baby, een stuk ontspannender en verloop de voeding sneller en comfortabeler. Fijn is dat u geen last meer heeft van spierkrampen door de ondersteuning van een kussen. Naast dit praktische nut van een voedingskussen, zijn dit type kussens ook al handig om te gebruiken gedurende de zwangerschap. Slapen is dan niet altijd even lekker, omdat uw buik in de weg kan zitten. Door een kussen te gebruiken om de benen, nek en/of de armen ondersteuning te bieden, kunt u weer lekker en langer slapen!

Bekijk onze collectie nu online

Ook een voedingskussens kopen? Dan kiest u verstandig. Bekijk nu online de collectie kussens en bestel deze voordelig en gemakkelijk via de webshop van Feeding Pillow.