In en Out Living
Image default
Dienstverlening

Maak het verschil met uw EHBO-kennis

Wanneer een van uw collega’s of werknemers onverwachts verzeild raakt in een ongeluk of lichamelijk letsel oploopt, is het belangrijk dat er snel en juist wordt gehandeld. Dit zodat de situatie onder controle blijft totdat de medische hulpverlening komt. Dit kan reddend zijn voor een mensen leven of kan voorkomen dat het opgelopen letsel verergert. Als u het verschil wilt maken in onvoorziene calamiteiten kunt u een AREHBO EHBO cursus volgen. Deze cursus bereidt u voor op onvoorziene omstandigheden en of gevaren in uw privéleven en op de werkvloer.

Wat leert u allemaal bij een EHBO cursus?

Tijdens een EHBO cursus leert u hoe u snel en juist moet handelen in dergelijke calamiteiten. Bijvoorbeeld wanneer iemand een ademhalingsstoornis of bewustzijnsstoornis krijgt. Of in een shock raakt. Ook de vragen wat u moet doen bij letsel, bloedingen, ontwrichting, brandwonden, kneuzingen, oogletsel of vergiftiging. Tijdens een EHBO cursus van AREHBO leert u hoe u kunt handelen tijdens deze situaties, en hoe u een slechte uitkomst kunt voorkomen. Wanneer u de AREHBO EHBO cursus succesvol heeft afgerond krijgt u een Certificaat Eerste Hulp van Het Oranje Kruis uitgereikt. Dit Certificaat is 2 jaar geldig.

Het vervolg na uw EHBO cursus

Een Certificaat Eerste Hulp van Het Oranje Kruis is dus twee jaar geldig. Het kan dus wezen dat u bijvoorbeeld twee jaar geleden de AREHBO EHBO cursus heeft volbracht, maar tot op heden uw kennis nog niet heeft hoeven toepassen. Het is natuurlijk dat uw kennis wat vervaagt. En dat is ook helemaal niet erg, maar het is is erg belangrijk dat u alle Eerste Hulp vaardigheden optimaal bezit. Mocht het zo wezen dat u in een ongeval of calamiteit terechtkomt, en uw omgeving is in nood. Daarom is het bijna noodzakelijk dat u jaarlijks een ‘’opfriscursus’’ of ‘’herhaling traject’’ volgt. Bij AREHBO kunt u een Herhalings EHBO cursus volgen. Bij AREHBO kunt u ook een cursus Eerste Hulp Aan Kinderen volgen. Deze cursus is handig als u in een omgeving werkt waar veel kinderen aanwezig zijn.

Gerelateerde artikelen

Regelmatig sloten onderhoud

Het beste Be√ędigd vertaalbureau voor al uw vertalingen

Het is voordeliger om je tegels inclusief leggen te laten doen