In en Out Living
Image default
Beurzen en evenementen

Kunsthaag Photinia Rood, Prachtige decoratie

Met een Kunsthaag Photinia Rood kunt u veel mee decoreren en zal tevens meteen een indrukwekkende sfeer maken. Met een paar Photinia Rood tegels zal dit zeker lukken. U zult ze vast wel eens tegen gekomen zijn met de naam Red Robin. Ze zijn zeer geschikt in uw interieur als wandbekleding maar ook in uw tuin zal het fleurig staan.

Ideaal voor een Beurs of Expositie

Heeft u binnenkort een beurs of expositie? Fleur de stand eens op met een paar van deze tegels. Decoreer uw winkel, showroom of receptie met de Kunsthaag Photinia Rood.

Wij leveren de Kunsthaag Photinia Rood per 12 tegels van 50x50cm, maar zijn zeer eenvoudig op maat te maken met een schaar. Omdat er af en toe een rood blad in is verwerkt wordt dit een vrolijk geheel. Bovendien is er geen tot weinig onderhoud aan, geen water geven, geen uitvallende dode bladeren. Hooguit even afstoffen.

Duurzaam en Voordelig

Omdat de Kunsthaag Photinia Rood onderhoudsarm is, hoeft er ook geen dure tuinman ingehuurd worden, geen dure onderhoudscontracten en u hoeft zelf geen water te geven. Dus is het een duurzame en voordelige oplossing om meer sfeer te creeren in uw bedrijf.

Een groene wand is tegenwoordig steeds vaker te zien in opgenbare gelegenheden zoals Universiteitsgebouwen, Horeca, Winkels, Terrassen en in grote Winkelcentra. Vind u dit ook niet heel fleurig en fris staan?

Naar elk gewenst formaat te maken

Door het klikbare systeem zijn de matten heel eenvoudig aan elkaar te klikken en worden vastegemaakt met een bundelband aan een spijker. En wilt u de Kunsthaag na verloop ergens anders hangen, dan verwijderd u het weer in een handomdraai.

U zult echt een verpletterende indruk maken op de omgeving, bovendien is een Kunsthaag Photinia Rood geluiddempend en rustgevend.

Hebben wij uw interesse gewekt? Bij KunsthaagEU kunt u ze 24 / 7 online bestellen vanuit uw bank en ze worden binnen 2 werkdagen al bij u afgeleverd. Bekijk ons aanbod bij www.kunsthaag.eu.

 

 

 

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/jungle-wandmat-kunsthaag/