In en Out Living
Image default
Aanbiedingen

Kerstverlichting voor bedrijfspanden

Kerstverlichting voor bedrijven is vaak net wat kolossaler dan normale kerstverlichting. Bedrijfspanden zijn vaak groot en om de nadruk op het bedrijfspand te leggen door kerstverlichting, kan bijvoorbeeld kerstboomverlichting worden gebruikt. Naast kerstboomverlichting kunnen bedrijven ook lichtnetten, lichtgordijnen of lichtslangen gebruiken. Hieronder lees je meer over de verschillende kerstverlichting voor bedrijven. 

 

Kerstboomverlichting voor bedrijven

Kerstboomverlichting voor bedrijven moet vaak aan andere eisen voldoen dan normale kerstboomverlichting. Je moet namelijk bedenken of de kerstboom binnen of buiten komt te staan. Verder moet aan de hand van de hoogte van de kerstboom bepaald worden hoeveel lampjes de kerstboom nodig heeft. Wij hebben boomverlichting tussen de 5 en 15 meter lang. Verder is deze verlichting koppelbaar, dit houdt in dat je het kunt verlengen. 

 

Lichtnetten voor bedrijven

Netverlichting is de perfecte kerstverlichting voor buiten en binnen. Je verlicht eenvoudig een kerstboom, struik, schutting of een ander object. Denk bijvoorbeeld aan het verlichten van de buxus. Alle kerstlampjes staan op dezelfde afstand van elkaar en met één stekker sluit je heel veel lampjes tegelijkertijd aan. De netverlichting uit ons assortiment is van professionele kwaliteit en wordt zelfs gebruikt door professionals die er grote oppervlaktes mee verlichten. 

 

Lichtgordijnen voor bedrijven

Mocht je nog op zoek zijn naar kerstverlichting om langs de dakrand op te hangen, rondom de voordeur of langs elk raam? Bekijk dan snel het aanbod in lichtgordijnen. Hier vind je alles om het kantoorpand sfeervol of imposant mee te verlichten. Deze kerstverlichting bestaat altijd uit LED verlichting, dat is wel zo veilig! Verder kun je kiezen tussen warm wit en ijzig blauw. Je kiest dus gewoon wat jij mooi vindt! 

 

Lichtslangen voor bedrijven

De lichtslang is de must have tijdens de kerst! Hang de lichtslang buiten bij jouw bedrijfspand en monteer de lichtslang. Eén ding is zeker, met de lichtslang breng jij jouw bedrijfspand helemaal in de kerstsfeer! Het wordt tegenwoordig steeds moderner om ook de buitenkant van het bedrijfspand mee te nemen in de kerstsferen. Alle gebouwen om jouw gebouw heen komen daardoor ook meer in de sfeer en doen mee met de trend. 

 

Bekijk het complete assortiment aan kerstverlichting voor bedrijven op de website!


https://kerstverlichting.nl/product-categorie/gevelverlichting/boomverlichting/