In en Out Living
Image default
Aanbiedingen

Je slaapkamer omtoveren tot een werkkamer

Door al het thuiswerken en de lockdown worden wij gedwongen om creatief te denken en creatief met situaties om te gaan. Nu we allemaal thuis werken, zijn onze huizen, kamers en appartementen niet alleen meer een plek om te ontspannen, nu is het ook een plek om te stressen en te werken geworden. Onze huizen hebben veen meer functies gekregen. Zeker als je op kamers woont, of als je een huis met veel mensen moet delen, dan moet je creatief zijn met de ruimte die je hebt. Je slaapkamer is niet alleen je slaapkamer, maar ook je huiskamer en je werkkamer.

 

Want ja, dat is nu echt de plek waar je in deze corona tijden heel erg veel tijd doorbrengt. Al deze drie functies van je slaapkamer, zijn natuurlijk nog niet helemaal ingebouwd. Jij en ik brengen veel tijd door in onze slaapkamers in deze corona periode, het is dus zaak om die kamer eens op te gaan pimpen. Om de kamer multi functioneel te maken, is er nog wat werk aan de winkel. Hoe je dat het beste kan doen, vertel ik je in dit artikel.

 

Want ja, hoe pak je dat dan aan, je slaapkamer verbouwen? Je begint met het centrale punt van de kamer: jouw bed. Je kan natuurlijk in je bed slapen, erop eten en erop werken, maar fijn is dat niet. Zorg er daarom voor dat je ook een bureau hebt. Ga vervolgens kijken naar de muren en de kleuren in de kamer. Je kan een mooie kalkverf kopen en daarmee de muren een ander kleurtje geven. Zo kan jij er voor zorgen dat jij een mooie achtergrond hebt voor al die zoom-meetings. Wanneer je een matte verf kopen bij Moose Färg, heb je gelijk een rustige achtergrond die van hoge kwaliteit is. Tot slot heb je nog goede verlichting nodig, zorg daar voor!

https://www.moosefarg.nl/

Gerelateerde artikelen

Kerstverlichting voor bedrijfspanden

Vinyl vloeren: de voordelen opgesomd

Door Henry Ford geïnspireerd besloot hij om autobouwer te worden.