In en Out Living
Image default
Woning en Tuin

Is een 2 persoons slaapbank geschikt als logeerbed?

Natuurlijk slaap je het liefst in je eigen bed met je eigen kussen. Maar als je bij iemand gaat logeren dan wil je natuurlijk wel lekker slapen. Hoe fijn is het dan als er een heerlijk bed voor je klaar staat waar je zo in kunt ploffen om een heerlijke nachtrust tegemoet te gaan. Met wat voor bed zou jij blij zijn als je bij iemand gaat logeren? Voldoet een matras op de grond? Of zou je het stiekem toch wel fijn vinden als er een lekker tweepersoonsbed staat in de kamer waar jij mag slapen?

Samen slaap je altijd beter

Voor de meeste mensen is het een must om een extra kamer of zolder te hebben waar een bed kan staan voor logees. Als je er de ruimte voor hebt kan je er natuurlijk een tweepersoons bed neerzetten. Maar wat helemaal handig is, is een 2 persoons slaapbank. Als je bijvoorbeeld een ruimte hebt zoals een zolder waar af en toe iemand komt logeren en waar je ook je was ophangt, strijkt of sport dan is een slaapbank wel heel erg handig. Je kunt het bed inklappen als je het niet nodig hebt als bed zijnde, maar bijvoorbeeld wel als bank om lekker een filmpje te kijken of een spelletje te spelen op de playstation.

Handig voor logees

Komt er iemand gezellig bij jullie eten en wil diegene blijven logeren? Dan is de slaapbank zo uitgeklapt. Twee kussen en een deken erop en je bent klaar. De meeste slaapbanken zijn erg makkelijk in en uit te klappen en hebben vaak ook nog opbergruimte waar je de kussens en de deken in kunt opbergen. Ideaal, want je hebt alles in een handomdraai klaar voor je logee.