In en Out Living
Image default
Raamdecoratie en zonwering

Inzethorren tegen ongedierte

Voordelen van een inzethor

Het is zomer en je hebt je ramen wagenwijd open staan om heerlijk te genieten van een fris briesje. Helaas is de pret snel over door vervelende, zoemende vliegen die ook graag naar binnen komen! Dit komt je vast bekend voor. Iedere zomer is het weer raak en vliegen muggen en andere ongedierte door het raam naar binnen en zo je nachtrust verstoren. De wespenplaag van afgelopen seizoen staat nog vers in ons geheugen gegrift. Geniale oplossingen zijn soms zo simpel. En makkelijkste oplossing voor deze niet welkome indringers is de inzethor.

 

Waarom een inzethor?

De inzethor in je raam plaatsen heeft meerdere voordelen. Hieronder een kleine opsomming:

• Je kamers worden goed geventileerd doordat het raam de hele dag open kan blijven.

• Je kan rustig je keukenraam openlaten tijdens het koken zonder dat er allerlei vliegen wespen en muggen op het voedsel kunnen komen.

• Tijdens warme zomernachten kan je gerust je raam openhouden; geen enkele mug komt binnen.

• Inzethorren, hebben zo goed als geen onderhoud nodig.

• Een inzethor ziet er strak en netjes uit.

 

Gemakkelijk te plaatsen

Het plaatsen van een inzethor in je raam is kinderlijk eenvoudig. Er komt geen ingewikkeld gereedschap aan te pas en sterker nog, er komt helemaal geen gereedschap bij kijken. De inzethor plaats je met een simpele klikbeweging waardoor de veertjes zich vastklemmen in het kozijn. Met dezelfde beweging heb je de hor ook zo weer los. Dit geeft je de mogelijkheid je inzethor in de koude maanden op te bergen. Zo heb je extra lang plezier van een schone inzethor. De inzethor is geschikt voor alle draai- en kiepramen.

 

Een inzethor is maatwerk

Als je ook een inzethor in je huis wilt, dan wordt die volledig op maat gemaakt. Om de juiste maten op te meten is het belangrijk dat je de volgende meetinstructie opvolgt: meet de afstand tussen de kozijnstijlen op, doe dit zowel verticaal als horizontaal. Het opmeten moet nauwkeurig gebeuren omdat je een unieke op maat gemaakte inzethor geleverd krijgt.

Als je meer informatie wilt hebben kun je een kijkje nemen op onze website of contact opnemen voor een bezoek in onze showroom.

 

 

http://www.creon-kozijnen.nl/horren/inzethor.html