Catering voor uw evenementen in Hengelo en omgeving

Catering Hengelo is het cateringbedrijf voor verschillende evenementen in Hengelo en omstreken. Wij verzorgen de catering voor uw feest of bijeenkomst. Wij kunnen u de gerechten alleen leveren bij u op locatie, maar ook de volledige catering verzorgen. Hierbij zijn naast het eten en drinken ook het bestek, de borden en de glazen inbegrepen. Ook bij verdere organisatie kan Catering Hengelo u voorthelpen door het ter beschikking stelen van een van onze feesttenten, partytenten of meerdere statafels. Al onze diensten zijn natuurlijk compleet aan te passen op u als gastheer of gastvrouw. Ook als u speciale wensen hebt, passen wij ons graag aan en kijken wij hoe wij u het best van dienst kunnen zijn. Wij van Catering Hengelo helpen u graag met een geweldig evenement met een culinair verzorgde catering waardoor het zeker een succes wordt.

Mogelijkheden Catering Hengelo

Catering Hengelo heeft ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van culinaire arrangementen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een simpel arrangement te verzorgen op uw evenement met vlees, salades, rauwkost, soep en stokbrood. Verder is het bestek en de borden ook inbegrepen. Zo heb je al een heel buffet voor een klein bedrag met goede service van Catering Hengelo.  Daarentegen is er ook een mogelijkheid om een luxe buffetarrangement te laten verzorgen door Catering Hengelo. Bovendien is er een mogelijkheid om Live Cooking te organiseren. Alle diensten worden natuurlijk op tijd afgeleverd op de gewenste locatie. Bovendien kunnen verschillende dingen aangepast worden aan de wensen van u of uw gasten. Ten slotte wordt er altijd gebruik gemaakt van verse en lekkere ingrediënten. Alles is mogelijk, van een simpel buffet tot zowel luxe culinaire arrangement combineert met het gebruik van andere door ons geleverde producten zoals partytenten of statafels.  Neem simpelweg contact op voor een afspraak of vragen over de mogelijkheden voor u persoonlijk.

 

 

 

Een event organiseren met de pizzabakker op locatie

Het organiseren van een feest of misschien wel een event is een behoorlijk lastige klus. Zeker wanneer je te maken hebt met veel gasten en het bijvoorbeeld op een zakelijke manier moet worden gebracht, waarbij de gasten wel nog op een informele manier kunnen worden benaderd. Voor iedere gelegenheid gelden er weer andere regels en eisen. Denk aan een event die wordt gegeven voor jongeren, die hebben weer een heel ander soort van een benadering nodig, dan wanneer je dit alleen al geeft voor 40+ ers. Zo is de doelgroep een van de belangrijkste zaken om rekening mee te houden tijdens het organiseren van een event of feest. Daarbij moet er ook aandacht worden besteed aan het eten en het drinken. Daarbij moet je dan ook weer de doelgroep hierbij betrekken. Een lekkere pizzabakker op locatie kan daarbij een uitkomst bieden.

Goede keuze

Het regelen van een pizzabakker op locatie is een heel goede keuze, omdat dat ervoor zorgt dat je op een juiste wijze je doelgroep benadert. Dat betekent dat je de doelgroep aan kunt spreken door hetgeen dat je aan hen levert. Denk aan het geven van een leuke goodiebag, of het leveren van lekker eten en drinken. De pizzabakker op locatie is een manier om te voorzien in de wensen en behoeften van de klant. Wat het voordeel hiervan is, is dat je van tevoren weet waar je aan toe bent en hoe je je gasten kunt gaan benaderen. Denk aan een goede pizza die vers uit de houtoven zo aan de gast wordt gegeven.

Experience bij de gasten

Bij de pizzabakker op locatie gaat het niet alleen maar om de pizza zelf, het eindproduct, maar wordt er veel waarde gehecht aan de manier waarop er wordt gewerkt aan de ervaring en de beleving van de klant. De pizza wordt bijvoorbeeld vers bereid voor het gezicht van de klant en daarnaast wordt er ook een mogelijkheid gegeven om deze zelf samen te stellen.