In en Out Living
Image default
Woningen

Hoe kun je posters gebruiken bij de inrichting van je huis?

Of je nu op zoek bent naar een manier om je interieur meer aandacht te geven, of je wilt een kunstgalerie in je eigen huis creëren, een poster kan een geweldige optie zijn. Bij het winkelen voor posters zijn er bepaalde dingen waar je rekening mee moet houden voordat je een aankoop doet.

Om een ​​fotowand te maken

Een fotowand van Desenio is een geweldige manier om je favoriete kunst te laten zien. Je moet een centraal stuk kiezen en vervolgens de rest van de muur invullen met verschillende maten en vormen. Je kunt kleine kaders en niet-ingelijste illustraties gebruiken om op papier af te drukken.

Om lege muren te bedekken

Een van de gemakkelijkste manieren om een ​​gedurfd statement te maken in je huis is met een serie grote, gedurfde posters. Deze kunnen op maat en kleur worden gerangschikt om visueel interessant te zijn en een hele muur te vullen. Als je iets subtielers wilt, probeer dan verschillende vormen op één muur te groeperen of gebruik meerdere kleine posters. Dit zorgt voor een interessante look in je kamer. Je kunt ook overwegen om posterlijsten te gebruiken in plaats van je favoriete afbeelding rechtstreeks op de muur te plakken.

Om deuren te versieren

Een van de beste manieren om posters in je huis te gebruiken, is op deuren. Of je nu een deur wilt decoreren of een kamer wat kleur en persoonlijkheid wilt geven, een poster ophangen is een gemakkelijke manier om dingen op te fleuren zonder dat je er uren of dagen mee bezig bent. Als je echt niet zeker weet wat voor soort poster het beste bij jouw ruimte past, zijn er tal van opties beschikbaar. Hierdoor kun je verschillende ontwerpen mixen en matchen voor maximale flexibiliteit. Als het grootste deel van je muren met kunst wordt bedekt, is het logisch dat er één groot stuk is dat alles met elkaar verbindt.

Om looppaden of doorgangen te maken

De eenvoudigste manier om posters te gebruiken om een ​​vleugje kleur toe te voegen, is door ze als achtergrond voor je meubels te gebruiken. Als je een nieuw decor nodig hebt, hang dan posters aan weerszijden van je bed of bank. Je kunt op deze manier ook een fotowand maken door meerdere kleine posters aan elkaar te hangen en er één groot kunstwerk van te maken dat zeker in het oog springt. Als je iets subtielers wilt, overweeg dan om een ​​poster als accent stuk boven je open haard of schoorsteenmantel te gebruiken. Dit zal zeker de aandacht trekken!