In en Out Living
Image default
Home entertainment en communicatie

Hoe je bij agressie altijd alarm kunt slaan

Wanneer vanuit je functie in het werk te maken hebt met agressie of incidenten, of vaak alleen werkt in onbeschermde omgevingen, kan het raadzaam zijn om op tijd hulp in te kunnen roepen. Hulp inschakelen door collega’s die snel ter plaatse kunnen komen met wordt ook wel “team alarmering” genoemd en kan onveilige situaties voorkomen. Met de veilige alarmmelders van Secure2Go weet je altijd zeker dat hulp snel onderweg is. Deze melders zijn ook voorzien van slimme functionaliteiten waardoor locatie en situatie ter plekke kan worden geanalyseerd. Het systeem kan andere apparaten aansturen maar ook automatisch een SMS, e-mail versturen of uitbellen.

Voor verschillende toepassingsgebieden

De inzetbaarheid van deze mobiele noodknoppen zijn zeer divers. We zien dat bedrijven de veiligheid van hun personeel steeds meer serieus gaat nemen en hierdoor ook preventief over veiligheid tijdens de uitvoering van werkzaamheden nadenken. Of het nu om alleenwerkers gaat die in onveilige situaties kunnen werken of overheidsfunctionarissen als sociaal rechercheurs, sociale wijkteams, reclassering, GGZ-medewerkers, Jeugdzorg medewerkers of deurwaarders. De veiligheid bij de uitvoering van het werk staat altijd centraal en kan worden gewaarborgd door goede preventie met de noodoplossingen van Secure2Go.

Welk systeem moet je kiezen

Afhankelijk van de werkomstandigheden en de soort van bedreiging die er kan plaatsvinden zijn er ook verschillende mogelijkheden voor extra bescherming via een noodknop of andersoortig alarm. De noodknoppen van Secure2Go kunnen als losse knop, card of systeem geleverd worden met bijbehorende app en vele opties en accessoires. Wanneer u meer informatie wilt over de verschillende systemen dan kun u rustig even hier op de website van Secure2Go naar de systemen kijken. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit zijn de systemen voor professioneel gebruik en veel gebruikt door erkende bedrijven. Ook de service en opvolging van de systemen zijn uniek en bieden complete bescherming.

 

Gerelateerde artikelen

De juiste daten site