In en Out Living
Image default
Aanbiedingen

Gordijnen met print, perfect om jouw interieur een boost te geven!

Ben jij de effen kleuren in jouw interieur een beetje zat, maar weet je niet zo goed wat je wel graag zou willen? Denk dan eens aan gordijnen met een print. Vergeet de neutrale, soms wat eentonige kleuren, en ga voor heel wat anders! Gordijnen met een print zijn namelijk echte smaakmakers in jouw interieur, en geven jouw interieur echt een boost. 

 

Ordinair?

Je zal misschien wel denken, gordijnen met print wordt dat niet ordinair? Natuurlijk niet! Je hebt tegenwoordig zoveel soorten prints, er zal dus ook voor jou wel wat tussen zitten. In plaats van de ordinaire uitstraling kunnen de printjes jouw interieur juist op een leuke of zelfs chique manier aanvullen. De prints worden natuurlijk ook steeds hipper en nieuwer, en jouw interieur dus ook 😉

 

Soorten prints

Er zijn dan ook zoveel prints, dat je van gekkigheid niet meer weet welke keuze je moet maken. Zo heb je bloemenprints, maar ook bloemenprints op velours stoffen. En dan natuurlijk niet maar 1 soort bloemenprint, nee het zijn er veel meer dan dat!

 

Ook zijn er veel dierenprints, zowel gewoon als op een velours stof. Hierin heb je ook weer 2 soorten, namelijk alleen het dierenvel als print, of juist het gehele dier. Als de keuze nog niet moeilijk genoeg was wordt dat het nu wel 😉

 

Welke prints ook zeker niet vergeten mogen worden, zijn de prints voor op de baby/ kinderkamers. Een stoere print met auto’s of dino’s voor op de jongenskamer. Ook voor op de meidenkamer zijn er genoeg verschillende prints. Bijvoorbeeld een print met fashion en make-up, of juist een roze kaketoe print. Je kan het zo gek niet bedenken!

 

Printjes, printjes en nog meer printjes

Ben je de prints al zat? Vast niet! Ik denk dat je al heel fanatiek op zoek bent gegaan naar de perfecte gordijnen met print voor bij jou in huis. Ik kan het je natuurlijk ook niet kwalijk nemen. Want laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal wel een beetje behoefte aan sfeer en gezelligheid in huis. Twijfel dan ook niet, en waag het er een keer op. Het zal je vast en zeker goed bevallen, en je zal er ongetwijfeld leuke reacties op krijgen van vrienden en familie. Die zullen stiekem zelf al een beetje jaloers zijn, omdat zij nog neutrale, effen gordijnen hebben hangen.

 

https://www.123gordijn.nl/