Traumaverwerking een moeilijk proces

Mensen die een trauma hebben gehad door een zware gebeurtenis in hun verleden, kunnen hier erg veel last van hebben. Een moeilijke traumaverwerking is erg zwaar voor een mens. Het is in dat geval erg belangrijk dat zo’n iemand hulp krijgt van organisatie die hier mee om weten te gaan. En vaak goede trainingen hebben voor het gedrag en emotie wat ontstaat door een trauma. Er zijn veel trainingen en coach programma’s voor veel soorten gedrag. Daarnaast helpen goede gesprekken met deze mensen ook om zo te helpen het een plekje te geven. Op deze manier vinden mensen rust en kunnen hun leven weer oppakken. 

Wat is een trauma

Een trauma zijn een of meerdere gebeurtenissen die zijn gebeurd in het verleden, waar mensen in het dagelijks leven er veel last van kunnen krijgen. Doordat ze er aan herinnert worden in het dagelijks leven. Doordat ze bijvoorbeeld een ernstig ongeluk hebben gehad, of zijn misbruikt en dit nooit echt een plekje hebben kunnen geven. En hierdoor veel stress hebben en veel emoties hebben in bepaalde situaties. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in buien, mensen worden agressief of juist erg emotioneel. Of krijgen nare dromen in u hun slaap. En krijgen dus veel sociale problemen en kunnen zich niet focussen op bijvoorbeeld hun werk. 

Wat komt er bij traumaverwerking kijken?

Er wordt zoveel mogelijk de oorzaak aangepakt en de juiste therapie gezocht om deze te verhelpen. Zo leer je goed om te gaan met emoties en bepaalde gedraag wat ontstaat door een bepaalde opwelling. En helpen de trainingen en therapie om angsten weg te krijgen en je leven weer op te pakken. Als therapie goed aanslaat voel je vaak al veel beter en meer zelfverzekerd en slaap je beter. En denk je vaak mindere aan die ene gebeurtenis en ben je weer beter in het omgaan met mensen. 

 

Het water dieet

Een water dieet is effectief doordat water een van de effectiefste middelen is om af te vallen. Water is naast een dorstlesser ook nog eens een hongerstiller. Dit bekent dat je minder calorieën binnen krijgt door het drinken van water. Een leuk weetje is dat in werkelijkheid dorst en honger hetzelfde gevoel geven. Veel mensen verwarren dorst daarom met honger. Ze hebben dorst en denken dat ze honger hebben. Dit leidt tot dat vervelende gevoel dat je de honger, maar niet kunt stillen… wat je ook eet! Je blijft maar eten omdat je een leeg gevoel houdt. In werkelijkheid heb je dorst en behoefte aan water. Eten verergerd het gevoel alleen maar omdat je lichaam meer vocht nodig heeft om het voedsel te verwerken.

 

Wat doet water voor ons lichaam?

Water is de olie van je lichaam. Je kunt brandstof in je auto gooien zoals wij mensen eten, maar zonder de olie loopt de motor niet of niet goed. Water zorgt ervoor dat alle processen in ons lichaam soepel en efficiënt verlopen. Zo stimuleert water bijvoorbeeld je metabolisme. Een tekort aan vocht in je lichaam, ook al is dat maar 1% te laag, zorgt voor een opvallende daling van de efficiëntie van je lichaamsprocessen. Dit kan betekenen dat je metabolisme omlaag gaat, maar bijvoorbeeld ook je concentratievermogen. Het beïnvloed je hele lichaam. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het drinken van 500ml water je metabolisme verhoogd met ruim 30% en dat mensen die een groot glas water voor het eten namen 44% minder calorieën binnenkregen. Het lichaam verbruikte ook meer energie na het drinken van een groot glas koud water. Waarschijnlijk om het water op lichaamstemperatuur te krijgen. Je kunt dus gewoon afvallen door alleen maar wat meer water toe te voegen aan je dieet.

 

 

Water en detoxen

Het water dieet is dan niet direct een dieet dat bijdraagt aan je gezondheid, maar detoxen is dat wel. Hoewel het niet direct een oplossing is voor overgewicht, is het wel een manier om je lichaam te ontdoen van toxische stoffen. Hierdoor word je lichaam als het ware opgeschoond. Hoewel het detoxen niet direct bedoeld is om af te vallen, is dit vaak wel het resultaat.

https://dieetschema.nl/tag/water-dieet/

De natuurgeneeskunde in Geleen brengt je in evenwicht

Met de beste natuurgeneeskunde in Geleen wordt het doel van het leven bewerkstelligt. Het doel van het leven is dat je in balans bent. Je lichaam moet goed in verbinding staan met je geest en hierin moet dus de juiste balans worden opgemaakt. Dit kan zijn wanneer je een zware baan hebt of een lastige situatie in je privé leven. Je geest is dan niet meer in staat de balans op te maken met het lichaam en dit wordt dan verstoord. Je kunt heirdoor emotionele buien krijgen, maar ook kan de vermoeidheid toeslaan. Een niet zo fijn humeur behoort ook tot een van de  vele klachten die er wordt genoemd wanneer mensen merken dat de balans niet meer helemaal in evenwicht is.

 

Geholpen met natuurlijke producten

Met de natuurgeneeskunde in Geleen weet je direct waar je aan toe bent en zal je worden geholpen met het terug vinden van de juiste balans waardoor jij je weer beter in je vel gaat  voelen. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van n. Dit doen mensen wanneer ze willen afvallen, aankomen of last hebben van emoties. Maar wordt ook veel gebruikt wanneer mensen last hebben van lichamelijke aandoeningen. Maar de natuurgeneeskunde in Geleen wil juist dat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke geneesmiddelen om de mens weer beter te maken, dan dat er alsmaar pn in het lijf worden gestopt die uiteindelijk voor andere lichaamsdelen negatieve gevolgen kunnen hebben.

 

NSAID

Denk bijvoorbeeld aan ontstekingsremmers. Veel mensen maken er gebruik van, maar hebben geen idee wat ze hiermee voor een schade aan hun lichaam aanrichten. Wist je dat je door middel van het gebruik van deze  juist je maag verslechterd? Door gebruik te maken van de natuurgeneeskunde in Geleen zorg je dat er op een natuurlijke manier een einde komt aan de klachten.

 

 Doe weer mee met activiteiten door de fysio in Amsterdam Zuid

De beste fysio in Amsterdam Zuid zorgt ervoor dat jij weer optimaal kunt bewegen en je dagelijkse activiteiten weer kunt oppakken. Het is natuurlijk onwijs vervelend als je lichamelijke klachten hebt en je wil dat deze zo snel mogelijk  voor je worden opgelost. Helaas gaat het niet altijd vanzelf en duurt het een tijd voordat klachten verdwijnen, maar het kan ook zijn dat wanneer je niets doet aan de klachten dat deze helemaal niet verminderen en het alleen maar erger wordt naarmate je geen actie onderneemt. Heb je dus al langer last van een klacht twijfel dan niet en trek zo snel mogelijk aan de bel en kom langs bij de fysio in Amsterdam Zuid.

 

Weer meer bewegen

Wanneer je niet meer goed kunt bewegen zal de fysio in Amsterdam Zuid je helpen hier weer bovenop te komen. Wat vaak wel belangrijk is voor de therapeut om te weten is waar de klachten vandaan komen. Niet altijd weet de patiënt hier antwoord op te geven. Door middel van een vragenlijst wordt hier vaak wel een antwoord op gevonden, maar soms komt pijn ook vanuit het niets en zal de therapeut van de fysio in Amsterdam Zuid proberen te zoeken naar de oorzaak. Het aanpakken van de oorzaak is namelijk een stuk belangrijker dan de gevolgen.

 

Voorbeelden van klachten

Een aantal voorbeelden van oorzaken van pijn zijn bijvoorbeeld stress, een blessure, een aandoening of bijvoorbeeld een ziekte. Wanneer je bijvoorbeeld reuma hebt kan je  misschien niet helemaal pijnvrij worden, maar je moet wel gewoon je dagelijkse activiteiten kunnen doen en daar zal de fysio in Amsterdam Zuid je bij gaan helpen. De menselijke en lichamelijke gezondheid staat bij de fysio in Amsterdam Zuid en daarom zal er ook alles uit de kast getrokken worden om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.Beter slapen? Dat doe je met onze gouden tip

De producten van SensoLife zoals onze verzwaringskussens, verzwaringsdekens, verzwaarde slaapzakken en verzwaringsvesten precies zo gemaakt dat ze het beste bij u passen. Het is mogelijk om het uiterlijk van het product aan te passen maar daarnaast is het misschien nog wel belangrijker dat de verzwaring van uw product aangepast kan worden. Jouw verzwaringsproduct kan aangepast worden zodat die past bij de slaapkamer van jouw kind bijvoorbeeld.

Een verzwaringsproduct is niet het enige dat helpt bij beter slapen. Wij weten hoe belangrijk het is om voldoende te slapen maar weet u ook hoe belangrijk een avondritueel is?

Een avondritueel inbouwen

Zorg ervoor dat jouw lichaam en gast voldoende rust ervaren voordat je gaat slapen. Drink een mok warme thee, leg beeldschermen weg en lees een rustig boek. Begin een uur voordat je gaat slapen met jouw avondritueel. Gebruik jouw verzwaringskussen of verzwaringsdeken om jouw lichaam een diepe druk te gunnen.

https://www.sensolife.nl/c-5151204/5-gouden-tips-om-beter-te-slapen/

Planten advies voor kantoren en bedrijven

Planten geven een werkomgeving een natuurlijke uitstraling. Er is bewezen dat planten op de werkvloer een positief effect hebben op werknemers. Planten leiden tot meer productiviteit, een hogere luchtvochtigheid en minder gezondheidsklachten. Planten nemen namelijk CO2 op en geven zuurstof af. Daarbij voelen werknemers zich in een groene omgeving meer ontspannen en dragen planten bij aan een huiselijke sfeer. Wilt u uw bedrijf graag groener maken? Een expert kan u uitgebreid planten advies geven. 

Het opstellen van een plantenplan 

Als u weinig verstand hebt van planten, dan is advies over planten van een expert welkom: Welke planten zijn er allemaal? Welke functies vervullen planten zoal in een werkomgeving? Hoe zijn planten als decoratie te gebruiken? Bij het opstellen van een plantenplan voor uw bedrijf wordt rekening gehouden met een aantal factoren, zoals licht en schaduw, de grootte van de werkruimte en hoeveel onderhoud u wenst.

 

Planten advies: de vele mogelijkheden 

Met levende planten profiteert u maximaal van de gezondheidsvoordelen van groen op de werkplek. U kunt kiezen voor aarde planten of hydrocultuur planten. Door hoge en lage kamerplanten met elkaar af te wisselen kan u meer diepte en speelsheid in uw interieur creëren. Met een plantenwand is het mogelijk om kantoorplekken van elkaar af te scheiden. Een bijzonder originele decoratie in uw kantoor is een mosschilderij.  

Kunstplanten zijn ook een optie, kwalitatief hoogwaardige kunstplanten zien er levensecht uit en hebben als voordeel dan zij minder onderhoud nodig hebben dan echte planten. Wel moeten zij af en toe stofvrij worden gemaakt. Kunstplanten kunnen eveneens voor een plantenwand worden gebruikt. Ook kan u kiezen voor een boeket of bloemstuk van zijden kunstbloemen voor op de receptie of vergadertafel.

 

Uw ideale privé sauna Haaksbergen

Een privé sauna midden in Haaksbergen is natuurlijk eigen gewoon de droom van zo ongeveer iedereen. Heerlijk lekker samen met je partner, vriend of vriendin genieten van een welverdiende spa en privé sauna Haaksbergen zonder teveel mensen om je heen. Sterker nog de sauna is helemaal voor jou ontworpen en is dus ook absoluut verboden om te bezoeken door andere mensen. De privé sauna Haaksbergen is van jou! En natuurlijk is een beetje lekkere ontspanning eigenlijk voor iedereen wel goed. Lekker tot rust komen in een privé sauna in Haaksbergen is natuurlijk precies wat een ieder nodig heeft. En gelukkig hoeft u bij ons geen vreemden te zien. U bepaalt wie u ziet in de sauna, zodat er geen ongemakkelijke momenten zullen zijn tijdens de ontspanning. U kunt optimaal genieten van uw eigen ontspanning. Gelukkig zijn wij ook de beroerdste niet en zorgen wij ervoor dat gebruik maken van de sauna geen rib uit uw lijf hoeft te kosten. Sterker nog, voor een ontzettend redelijke prijs kunt u terecht bij onze privé sauna. Wij rekenen in ieder geval al op u. Daar kunt u van op aan.

Ons bedrijf

Wij zijn een bedrijf dat er daadwerkelijk voor haar gasten is. Wij zijn er met de beste service voor de privé sauna in Haaksbergen en zorgen voor een compleet arrangement voor u en uw vriend, familielid, kennis, collega, of wie dan ook met u mag genieten in de privé sauna in Haaksbergen.

Boeken

Het boeken en dus gelijk reserveren van uw privésauna in Haaksbergen hoeft geen moeite te kosten. U kunt ontzettend makkelijk een privé sauna in Haaksbergen boeken via onze site voor een superfijne prijs. Een rib uit uw lijf kost het dus bij ons ook echt niet. Sterker nog, voor een goed tarief kunt u genieten van een, werkelijk waar, heerlijke avond. Kijk eens bij Hof ‘t Sprakel voor de mogelijkheden.