De gevaarlijkste dieetschema’s

Heb jij behoefte aan afvallen? Dan is een professioneel dieetschema vaak een goede keus. Hierbij garandeer je dat je op een veilige en gezonde manier gewicht verliest. Echter zijn er ook mensen die het heft in eigen hand nemen. Dit brengt absoluut gevaren met zich mee, er staan namelijk een hoop schema’s online waarbij voedingsdeskundigen hun vraagtekens hebben. Hieronder lees je de 3 gevaarlijkste dieetschema’s.

Het voor de gek houden van de maag

Een van de gevaarlijkste diëten op de markt is het katoenen-balletjes-dieet. Alhoewel de naam het al verklapt, is een beetje uitleg geen overbodige luxe. Hierbij worden katoenen balletjes in sap gedoopt, waardoor ze makkelijk op te eten zijn. Eenmaal in de maag zetten ze zich uit en veroorzaken ze een vol gevoel, waardoor je minder zult eten en dus uiteindelijk ook gewicht zult verliezen. Echter beginnen hier ook tevens de problemen. De katoenen balletjes kunnen je darmen verstoppen en zorgen er tevens voor dat je weinig tot geen voedingsstoffen binnen krijgt.

Het overslaan van de helft van de week

Een bekende variant is het militaire dieet. Dit wordt ook wel het 3 dagen dieet genoemd. Hierbij worden er 3 dagen nauwelijks gegeten, en 4 dagen normaal. Hierdoor komt je maag in een crash, en verliest je lichaam zijn natuurlijke ritme. Afvallen is hierbij vrijwel gegarandeerd, maar enkel in een hele korte termijn. Verder levert het slechte eetgewoontes op en kan het dus gevaarlijk zijn.

Het delen van voedingsstoffen

Het laatste dieet is in veel landen illegaal, waaronder Nederland. Toch zijn er plekken waar dit dieet gewoon toegestaan is. Het betreft het lintwormdieet. Deze variant is extreem gevaarlijk en in uitzonderlijke gevallen zelfs dodelijk. Het eitje van een bestaande lintworm wordt opgegeten waardoor er uiteindelijk een nieuwe in je darmen zal groeien. Dit beest kan tot 25 jaar oud worden en wordt met regelmaat 20 meter lang. Hij neemt het gros van de voedingsstoffen op waardoor je uiteindelijk af zult vallen. Echter kan het er heel snel voor zorgen dat er veel te weinig voedingsstoffen binnenkomen. Een operatie is vaak vereist om een lintworm in vergevorderd stadium te verwijderen.

https://dieetschema.nl/

Behandelingen bij de massage in Hilversum

Een lekkere massage in Hilversum? Bij alleen het horen van het woord massage krijg je misschien wel zin in een fijne behandeling waarbij je helemaal tot rust komt en weer ontspannen naar huis gaat. Soms heb je het gewoon even nodig om je spieren tot rust te laten komen en is het aan te raden om dit door een professional te laten doen wanneer je echt wil genieten van een waardige massage waarbij je weer je drukke leven aan kunt. Veel mensen bevinden zich momenteel in een zeer druk leven waarbij stress vaak de boventoon voert. Niet alleen maar stress is hier een oorzaak van, maar het kan ook gewoon zijn dat je het zo druk hebt dat je geen moment van rust meer voor jezelf kunt inbouwen en dat heeft vervolgens weer effect op het lichaam. Je lichaam heeft geen tijd meer om tot rust te komen en dat zorgt er dan weer voor dat je helemaal geen energie hebt om dingen te doen.

Soorten

Omdat het lichaam juist rust en ontspanning nodig heeft en je dat in je privé leven niet kunt inplannen is het laten uitvoeren van een behandeling bij de massage in Hilversum wellicht wel een goede uitkomst. Dat kan je laten doen door middel van het uitvoeren van een standaard massage, maar ook meer uitgebreide massages zijn hierbij van toepassing. Je kunt kiezen voor een stevigere soort van een massage in Hilversum, maar heb je hier niet zoveel mee? Dan kan je ook gewoon voor een standaard massage kiezen.

Vragen

De massages zijn allemaal zeer uiteenlopend en dat betekent dat er op een goede manier een brede doelgroep door hen wordt aangesproken. Het moet voor iedereen mogelijk zijn om een lekkere massage in Hilversum te kunnen laten doen en dat is precies wat hiermee wordt bereikt. Mocht je vragen hebben over de diverse soorten massages, voel je vrij om die aan een van de masseurs te stellen.

 

 

Kom weer in contact met uw gevoel met de Haptotherapeut in Haarlem

Bent u op zoek naar een Haptotherapeut in Haarlem en omstreken? Zoek dan niet verder want hier bent u aan het goede adres want wij zijn al jaren de beste Haptotherapeut in Haarlem en omstreken. Met de Haptotherapeut in Haarlem komt u weer helemaal in contact met uw gevoelsleven, emoties en onderbewustzijn. In deze dagen en misschien wel, dit tijdperk zijn we veel te cerebraal aangelegd om echt in verbinding te staan met onze gevoelens. Met de Haptotherapeut in Haarlem komt u weer helemaal in contact met uw emoties en gevoelens. De ratio is een apparaat, een systeem maar wij als kosmische wezens zijn veel meer dan een systeem.

Babylon en de Haptotherapeut in Haarlem

In deze tijden is het moeilijk om in contact te staan met uw gevoelens. Alles om uw heen vertelt u dat uw gevoelens niet welkom zijn in deze wereld. Dat u er niets aan heeft. De kapitalistische hyper technologische maatschappij utiliseert onze gevoelens voor clicks, likes en uiteindelijk voor geld en omzet. Onze gevoelens zijn slaven, veedieren voor de toren van Babylon. De Haptotherapeut in Haarlem probeert u weer in contact te brengen met de hele simpele dingen in het leven zoals het gevoel van vrijheid of het gevoel van echt vrijen. Daar zijn we trots op want dat voelen wij zo. Uw emoties zullen gevierd worden met de Haptotherapeut in Haarlem.

Haptotherapeut in Haarlem voor iedereen toegankelijk

Wij vinden als Haptotherapeut in Haarlem dat wij toegankelijk en betaalbaar moeten zijn voor iedereen. Daarom hanteren wij lage en voordelige prijzen en tarieven zodat een ieder met wat voor portemonnee dan ook gebruik kan maken van onze uitstekende en gevoelige diensten. Sensitiviteit en sensualiteit krijgt weer een rol in deze maatschappij met de Haptotherapeut in Haarlem. En straal weer zelfvertrouwen uit, en zorg dat je weer de beste versie van jezelf. 

 

Kom tot een nieuwe balans met onze magnetiseur Groningen

Bent u op zoek naar een goede magnetiseur Groningen? Dan bent u hier aan het juiste adres want wij zijn al jarenlang de beste magnetiseur in de regio Groningen. Wij hebben jarenlang ervaring en zo expertise opgebouwd als het aankomt op de magnetiseur in Groningen. Wat is een magnetiseur? Een magnetiseur Groningen is uiteraard iemand die magnetiseert. Het gaat hierom het beïnvloeden en vooral herstellen van de natuurlijke staat van het menselijke magnetische veld. Een magnetiseur in Groningen is hiervoor opgeleid en behandelt uw magnetische veld met magnetische energie zodat uw magnetische veld weer hersteld zal zijn.

Magnetisch welzijn

U merkt het misschien niet maar het magnetische veld is verantwoordelijk voor een groot deel van onze ervaring en is van extreme relevantie als het aankomt op ons welzijn. Een magnetiseur neemt het op zich om uw welzijn te herstellen via uw magnetische veld. Een magnetiseur Groningen. Zal er voor zorgen dat alle storingen en blokkades in uw magnetische veld hersteld zullen worden, dit door middel van magneten, handopleggingen of het aanraken van uw aura. Dit zijn technieken waar jarenlange oefening en studie voor nodig is en daar komt bij kijken dat we daar ook aanleg voor moeten hebben.

Verscheidene klachten

Als uw magnetische veld verstoord is kunt u verscheidene klachten hebben. Een magnetiseur Groningen lost deze voor u op. Onze magnetiseur Groningen is al jarenlang de beste in zijn vak en is daarom ook aan te raden als u op zoek bent naar een magnetiseur in Groningen. U kunt met een verstoord magnetisch veld last hebben van verscheidene klachten, waaronder vermoeidheid, stress maar ook benauwdheid en een gebrek aan inspiratie. Onze magnetiseur Groningen probeert er met u achter te komen waar deze klachten aan liggen en wat het probleem is waar u last van heeft. En kijken aan de hand daarvan naar de juiste behandeling.

 

Traumaverwerking een moeilijk proces

Mensen die een trauma hebben gehad door een zware gebeurtenis in hun verleden, kunnen hier erg veel last van hebben. Een moeilijke traumaverwerking is erg zwaar voor een mens. Het is in dat geval erg belangrijk dat zo’n iemand hulp krijgt van organisatie die hier mee om weten te gaan. En vaak goede trainingen hebben voor het gedrag en emotie wat ontstaat door een trauma. Er zijn veel trainingen en coach programma’s voor veel soorten gedrag. Daarnaast helpen goede gesprekken met deze mensen ook om zo te helpen het een plekje te geven. Op deze manier vinden mensen rust en kunnen hun leven weer oppakken. 

Wat is een trauma

Een trauma zijn een of meerdere gebeurtenissen die zijn gebeurd in het verleden, waar mensen in het dagelijks leven er veel last van kunnen krijgen. Doordat ze er aan herinnert worden in het dagelijks leven. Doordat ze bijvoorbeeld een ernstig ongeluk hebben gehad, of zijn misbruikt en dit nooit echt een plekje hebben kunnen geven. En hierdoor veel stress hebben en veel emoties hebben in bepaalde situaties. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in buien, mensen worden agressief of juist erg emotioneel. Of krijgen nare dromen in u hun slaap. En krijgen dus veel sociale problemen en kunnen zich niet focussen op bijvoorbeeld hun werk. 

Wat komt er bij traumaverwerking kijken?

Er wordt zoveel mogelijk de oorzaak aangepakt en de juiste therapie gezocht om deze te verhelpen. Zo leer je goed om te gaan met emoties en bepaalde gedraag wat ontstaat door een bepaalde opwelling. En helpen de trainingen en therapie om angsten weg te krijgen en je leven weer op te pakken. Als therapie goed aanslaat voel je vaak al veel beter en meer zelfverzekerd en slaap je beter. En denk je vaak mindere aan die ene gebeurtenis en ben je weer beter in het omgaan met mensen. 

 

Het water dieet

Een water dieet is effectief doordat water een van de effectiefste middelen is om af te vallen. Water is naast een dorstlesser ook nog eens een hongerstiller. Dit bekent dat je minder calorieën binnen krijgt door het drinken van water. Een leuk weetje is dat in werkelijkheid dorst en honger hetzelfde gevoel geven. Veel mensen verwarren dorst daarom met honger. Ze hebben dorst en denken dat ze honger hebben. Dit leidt tot dat vervelende gevoel dat je de honger, maar niet kunt stillen… wat je ook eet! Je blijft maar eten omdat je een leeg gevoel houdt. In werkelijkheid heb je dorst en behoefte aan water. Eten verergerd het gevoel alleen maar omdat je lichaam meer vocht nodig heeft om het voedsel te verwerken.

 

Wat doet water voor ons lichaam?

Water is de olie van je lichaam. Je kunt brandstof in je auto gooien zoals wij mensen eten, maar zonder de olie loopt de motor niet of niet goed. Water zorgt ervoor dat alle processen in ons lichaam soepel en efficiënt verlopen. Zo stimuleert water bijvoorbeeld je metabolisme. Een tekort aan vocht in je lichaam, ook al is dat maar 1% te laag, zorgt voor een opvallende daling van de efficiëntie van je lichaamsprocessen. Dit kan betekenen dat je metabolisme omlaag gaat, maar bijvoorbeeld ook je concentratievermogen. Het beïnvloed je hele lichaam. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het drinken van 500ml water je metabolisme verhoogd met ruim 30% en dat mensen die een groot glas water voor het eten namen 44% minder calorieën binnenkregen. Het lichaam verbruikte ook meer energie na het drinken van een groot glas koud water. Waarschijnlijk om het water op lichaamstemperatuur te krijgen. Je kunt dus gewoon afvallen door alleen maar wat meer water toe te voegen aan je dieet.

 

 

Water en detoxen

Het water dieet is dan niet direct een dieet dat bijdraagt aan je gezondheid, maar detoxen is dat wel. Hoewel het niet direct een oplossing is voor overgewicht, is het wel een manier om je lichaam te ontdoen van toxische stoffen. Hierdoor word je lichaam als het ware opgeschoond. Hoewel het detoxen niet direct bedoeld is om af te vallen, is dit vaak wel het resultaat.

https://dieetschema.nl/tag/water-dieet/

De natuurgeneeskunde in Geleen brengt je in evenwicht

Met de beste natuurgeneeskunde in Geleen wordt het doel van het leven bewerkstelligt. Het doel van het leven is dat je in balans bent. Je lichaam moet goed in verbinding staan met je geest en hierin moet dus de juiste balans worden opgemaakt. Dit kan zijn wanneer je een zware baan hebt of een lastige situatie in je privé leven. Je geest is dan niet meer in staat de balans op te maken met het lichaam en dit wordt dan verstoord. Je kunt heirdoor emotionele buien krijgen, maar ook kan de vermoeidheid toeslaan. Een niet zo fijn humeur behoort ook tot een van de  vele klachten die er wordt genoemd wanneer mensen merken dat de balans niet meer helemaal in evenwicht is.

 

Geholpen met natuurlijke producten

Met de natuurgeneeskunde in Geleen weet je direct waar je aan toe bent en zal je worden geholpen met het terug vinden van de juiste balans waardoor jij je weer beter in je vel gaat  voelen. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van n. Dit doen mensen wanneer ze willen afvallen, aankomen of last hebben van emoties. Maar wordt ook veel gebruikt wanneer mensen last hebben van lichamelijke aandoeningen. Maar de natuurgeneeskunde in Geleen wil juist dat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke geneesmiddelen om de mens weer beter te maken, dan dat er alsmaar pn in het lijf worden gestopt die uiteindelijk voor andere lichaamsdelen negatieve gevolgen kunnen hebben.

 

NSAID

Denk bijvoorbeeld aan ontstekingsremmers. Veel mensen maken er gebruik van, maar hebben geen idee wat ze hiermee voor een schade aan hun lichaam aanrichten. Wist je dat je door middel van het gebruik van deze  juist je maag verslechterd? Door gebruik te maken van de natuurgeneeskunde in Geleen zorg je dat er op een natuurlijke manier een einde komt aan de klachten.

 

 Doe weer mee met activiteiten door de fysio in Amsterdam Zuid

De beste fysio in Amsterdam Zuid zorgt ervoor dat jij weer optimaal kunt bewegen en je dagelijkse activiteiten weer kunt oppakken. Het is natuurlijk onwijs vervelend als je lichamelijke klachten hebt en je wil dat deze zo snel mogelijk  voor je worden opgelost. Helaas gaat het niet altijd vanzelf en duurt het een tijd voordat klachten verdwijnen, maar het kan ook zijn dat wanneer je niets doet aan de klachten dat deze helemaal niet verminderen en het alleen maar erger wordt naarmate je geen actie onderneemt. Heb je dus al langer last van een klacht twijfel dan niet en trek zo snel mogelijk aan de bel en kom langs bij de fysio in Amsterdam Zuid.

 

Weer meer bewegen

Wanneer je niet meer goed kunt bewegen zal de fysio in Amsterdam Zuid je helpen hier weer bovenop te komen. Wat vaak wel belangrijk is voor de therapeut om te weten is waar de klachten vandaan komen. Niet altijd weet de patiënt hier antwoord op te geven. Door middel van een vragenlijst wordt hier vaak wel een antwoord op gevonden, maar soms komt pijn ook vanuit het niets en zal de therapeut van de fysio in Amsterdam Zuid proberen te zoeken naar de oorzaak. Het aanpakken van de oorzaak is namelijk een stuk belangrijker dan de gevolgen.

 

Voorbeelden van klachten

Een aantal voorbeelden van oorzaken van pijn zijn bijvoorbeeld stress, een blessure, een aandoening of bijvoorbeeld een ziekte. Wanneer je bijvoorbeeld reuma hebt kan je  misschien niet helemaal pijnvrij worden, maar je moet wel gewoon je dagelijkse activiteiten kunnen doen en daar zal de fysio in Amsterdam Zuid je bij gaan helpen. De menselijke en lichamelijke gezondheid staat bij de fysio in Amsterdam Zuid en daarom zal er ook alles uit de kast getrokken worden om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.Beter slapen? Dat doe je met onze gouden tip

De producten van SensoLife zoals onze verzwaringskussens, verzwaringsdekens, verzwaarde slaapzakken en verzwaringsvesten precies zo gemaakt dat ze het beste bij u passen. Het is mogelijk om het uiterlijk van het product aan te passen maar daarnaast is het misschien nog wel belangrijker dat de verzwaring van uw product aangepast kan worden. Jouw verzwaringsproduct kan aangepast worden zodat die past bij de slaapkamer van jouw kind bijvoorbeeld.

Een verzwaringsproduct is niet het enige dat helpt bij beter slapen. Wij weten hoe belangrijk het is om voldoende te slapen maar weet u ook hoe belangrijk een avondritueel is?

Een avondritueel inbouwen

Zorg ervoor dat jouw lichaam en gast voldoende rust ervaren voordat je gaat slapen. Drink een mok warme thee, leg beeldschermen weg en lees een rustig boek. Begin een uur voordat je gaat slapen met jouw avondritueel. Gebruik jouw verzwaringskussen of verzwaringsdeken om jouw lichaam een diepe druk te gunnen.

https://www.sensolife.nl/c-5151204/5-gouden-tips-om-beter-te-slapen/

Planten advies voor kantoren en bedrijven

Planten geven een werkomgeving een natuurlijke uitstraling. Er is bewezen dat planten op de werkvloer een positief effect hebben op werknemers. Planten leiden tot meer productiviteit, een hogere luchtvochtigheid en minder gezondheidsklachten. Planten nemen namelijk CO2 op en geven zuurstof af. Daarbij voelen werknemers zich in een groene omgeving meer ontspannen en dragen planten bij aan een huiselijke sfeer. Wilt u uw bedrijf graag groener maken? Een expert kan u uitgebreid planten advies geven. 

Het opstellen van een plantenplan 

Als u weinig verstand hebt van planten, dan is advies over planten van een expert welkom: Welke planten zijn er allemaal? Welke functies vervullen planten zoal in een werkomgeving? Hoe zijn planten als decoratie te gebruiken? Bij het opstellen van een plantenplan voor uw bedrijf wordt rekening gehouden met een aantal factoren, zoals licht en schaduw, de grootte van de werkruimte en hoeveel onderhoud u wenst.

 

Planten advies: de vele mogelijkheden 

Met levende planten profiteert u maximaal van de gezondheidsvoordelen van groen op de werkplek. U kunt kiezen voor aarde planten of hydrocultuur planten. Door hoge en lage kamerplanten met elkaar af te wisselen kan u meer diepte en speelsheid in uw interieur creëren. Met een plantenwand is het mogelijk om kantoorplekken van elkaar af te scheiden. Een bijzonder originele decoratie in uw kantoor is een mosschilderij.  

Kunstplanten zijn ook een optie, kwalitatief hoogwaardige kunstplanten zien er levensecht uit en hebben als voordeel dan zij minder onderhoud nodig hebben dan echte planten. Wel moeten zij af en toe stofvrij worden gemaakt. Kunstplanten kunnen eveneens voor een plantenwand worden gebruikt. Ook kan u kiezen voor een boeket of bloemstuk van zijden kunstbloemen voor op de receptie of vergadertafel.