Besteed de salarisadministratie uit en geniet van de voordelen

Het uitbesteden van de salarisadministratie kent grote voordelen voor startende ondernemers. Bij de salarisadministratie komen namelijk heel veel, vaak onbekende zaken kijken. Het begint allemaal bij de personeelsadministratie, dat gekenmerkt wordt door het registreren van personeelsgegevens. Hierbij moet je denken aan verlofaanvragen, maar ook ziekmeldingen en persoonlijke gegevens, die van belang zijn voor de uitbetaling van het salaris. Op basis van deze gegevens wordt de salarisadministratie op orde gebracht, waarna het salaris uitbetaald wordt.

Hoewel het eenvoudig klinkt, is de realiteit toch anders. Zo komen hiaten in de personeelsadministratie geregeld voor bij ondernemingen en wordt het salaris lang niet altijd op tijd en correct uitbetaald. Het is dan ook niet voor niets een wijze investering om de personeelsadministratie en salarisverwerking uit te besteden aan een extern bedrijf, zoals hr adviesbureau CBBS. Niet alleen houden wij ons bezig met het overnemen van de salarisadministratie en deze administratie op orde krijgen en houden, maar ook adviseren wij onze ondernemers om zo de personeels- en salarisadministratie te optimaliseren. Wij helpen bij het krijgen van overzicht, het opstellen van loonstroken en het verbeteren van het verwerkingssysteem. Samen met jou gaan onze HR adviseurs onderzoeken waar de overkoepelende oorzaak van het probleem ligt en hoe we problemen bij de salarisverwerking kunnen oplossen. Op die manier kun jij jouw werknemers zekerheid bieden en overzicht voor jezelf creëren.

Ondervind jij vaak problemen of moeite bij het registreren van de personeelsgegevens, waardoor de salarisadministratie geregeld niet op orde is? Blijf je dan niet in moeilijke bochten wringen, maar besteed het uit aan CBBS: dé specialist op het gebied van salarisadministraties. Wij zorgen ervoor dat jij kan doen waar je hart ligt, namelijk het ondernemen zelf, omdat wij de salarisadministratie van jou overnemen. Neem dus snel contact met ons op om antwoord te krijgen op de vragen die je hebt!

 

 

https://www.cbbs.nl/

Drie belangrijke cryptocurrency’s van dit moment

Drie belangrijke cryptocurrency’s van dit moment

Als je eraan denkt om cryptogeld te gaan kopen bij een exchange zoals Bitvavo, dan zal je misschien problemen hebben om te bepalen waar te beginnen. Het is ook erg lastig, want er zijn honderden digitale valuta’s en de koers is verre van voorspelbaar.

Ook al kunnen we je niet vertellen met welke cryptocurrency’s je geheid winst zal maken, we kunnen je wel laten zien welke drie valuta’s op dit moment belangrijk zijn.

  1. Bitcoin

Bitcoin is de cryptocurrency waarmee het allemaal begon. Deze digitale valuta mag uit geen enkel lijstje ontbreken, want het is de grootste en de meest stabiele van zijn soort.

De koers van Bitcoin is de afgelopen 5 jaar met 10.000 procent gestegen en het lijkt een geldig betaalmiddel te worden bij winkels online en in de winkelstraat. Bitcoin wordt wel eens omschreven als het geld van de toekomst, maar er zijn meer kapers op de kust voor deze titel.

  1. IOTA

In tegenstelling tot de meeste andere cryptovaluta’s maakt IOTA geen gebruik van de blockchain, maar van Tangle. Dit is een eigen systeem dat in de wereld geroepen is om problemen die Bitcoin heeft op te lossen.

Het is daarom op dit moment één van de snelst groeiende cryptocurrency’s en het wordt wel eens de grootste uitdager van Bitcoin.com genoemd. De nieuwe verbeterde aanpak en de snelle transacties hebben ervoor gezorgd dat IOTA snel gegroeid is. Daarnaast zijn de transacties ook nog eens gratis.

  1. Ripple

Ripple is een cryptocurrency met de financiële sector als doelgroep. Dit is een zeer interessante insteek, want grote banken en instellingen zijn eigenlijk geen fan van cryptovaluta’s.

Dat komt doordat ze gepasseerd worden en kopers en verkopers direct met elkaar in contact staan. Dit is dus niet meer het geval en er zijn zelfs al banken, betaalsystemen en creditcards die gebruik maken van Ripple. Uiteindelijk willen de oprichters alle valuta’s met elkaar verbinden. Ripple is een digitale valuta met ambitie.

 

https://bitvavo.com

Een administratiekantoor in de buurt van Deventer

Ben je als ondernemer of ZZP’er op zoek naar een administratiekantoor in de omgeving van Deventer? Lees dan snel dit artikel verder. Een administratiekantoor Deventer is een kantoor wat jouw administratie uit handen neemt, ook de financiële administratie als dit nodig is. Ben je ondernemer en ben je liever hard aan het werk om je onderneming te laten groeien, dan dat je met je neus in de papieren zit? Dan is het inschakelen van een administratiekantoor Deventer echt de oplossing voor jou. Vind je het vervelend dat je altijd achter loopt met je administratie en dat de belastingdienst je in de nek kijkt of je het allemaal wel netjes en op tijd aanlevert? Dan ben jij de ondernemer die samen moet gaan werken met een administratiekantoor Deventer. Zij neemt jou zo veel werk uit handen, daar had je niet eerder van durven dromen.

Je bedrijf laten groeien

De tijd die jij dus niet meer in de administratie hoeft te steken kun je dus heel goed ergens anders voor gebruiken, bijvoorbeeld om je bedrijf te laten groeien. Elke ondernemer wil natuurlijk dat zijn bedrijf groeit en een mooie ontwikkeling doormaakt. In samenwerking met een administratiekantoor Deventer zou dit zomaar ineens waarheid kunnen worden. Door slim in te spelen op de wensen en behoeften van je eigen onderneming zou het zomaar kunnen zijn dat jij het beste bedrijf in de regio wordt. Een administratiekantoor Deventer doet meer dan alleen jouw achterstanden bijwerken, het administratiekantoor Deventer zorgt er ook voor dat er jaarrekeningen worden gemaakt en dat er belastingaangiftes worden gedaan. Ook zorgen ze ervoor dat de omzetbelasting geregistreerd wordt. Kortom, een administratiekantoor Deventer is heel erg handig wanneer je als ondernemer je tijd beter kunt besteden. Twijfel dus niet en neem zo snel mogelijk contact op met een administratiekantoor.Prijzen winnen door mee te doen met een loterij

Er zijn best veel mensen die wel eens hebben meegedaan met een loterij. Ook zijn er veel mensen die op dit moment met een loterij meedoen. Verder zijn er ook mensen die graag een keer met een loterij mee willen doen. Het is erg verleidelijk om met een loterij mee te doen, omdat je elke keer een kleine kans hebt om in een keer miljonair te zijn en nooit meer te hoeven werken. Ook lokken de kleinere prijzen en zijn ook de moeite waard om met de loterij mee te doen.

Er zijn alleen erg veel verschillende loterijen in Nederland en dat kan voor sommige mensen erg verwarrend zijn. Want met de vele verschillen weten mensen niet meer wat de verschillen tussen de loterijen inhouden en weten daardoor niet met welke loterij ze het beste mee kunnen doen. Daardoor zijn er veel mensen die graag een keertje met een loterij willen meedoen, maar niet weten met welke loterij dat het beste kan.

Zo is er bijvoorbeeld de staatsloterij, de vriendenloterij, de lotto, de eurojackpot, de bankgiroloterij en de postcodeloterij. Al deze verschillen zorgen ervoor dat elke loterij haar eigen voordelen heeft, waardoor er voor iedereen wel een andere loterij is die het beste aansluit bij de dingen die hij of zij belangrijk vindt bij de loterij. Zo kan je keuze voor een loterij afhangen van de winkans loterijen, het uitkeringspercentage, de jackpot, de lotprijs, het geven aan goede doelen door de loterij en hoe vaak er een lot wordt getrokken.

Zo vinden sommige mensen het meer de moeite waard om met een loterij met een grote jackpot mee te doen en kiezen daarbij voor de postcodeloterij of de staatsloterij. Zo vinden anderen het beter om met een loterij mee te doen met een lage lotprijs zoals lotto en eurojackpot. Weer anderen kiezen voor een tussenweg van lotprijs en jackpot en kiezen voor de vriendenloterij, de staatsloterij of de bankgiroloterij.

https://www.vergelijkloterij.nl/