Voor inzichten in de foodservice

 

 

Met foodservice krijgt u inzicht dat opgebouwd is in data, analyses en het omzetten van cijfers naar feiten. Wanneer u als adviseur wil optreden naar klanten en een strategie wil opzetten binnen de foodservice is het raadzaam dat u dit doet op basis van feiten. Met onze manier van werken verschaffen wij u de nodige informatie om een concreet en duidelijk inzicht te krijgen in de verschillende markten. Dit zijn markten zoals horeca, catering en in de institutionele markt waaronder de zorg. Maak vandaag nog een afspraak met onze medewerkers en maak uw vraagstukken concreet. 

 

Foodservice in diverse onderdelen

 

Wij staan niet stil en komen met nieuwe concepten en vragen vanuit de consument steeds op grotere markten. De markten ontwikkelen zich en ons personeel weet door de velen kennis en ervaring hoe wij inzichten kunnen bieden in alle kanalen van de verschillende markten. Zo kunnen wij u voorzien in inzichten over de continu veranderende horeca, de bruisende cateringmarketen die steeds meer toenemen, zorginstellingen en petrol zoals de accijnzen en de creatieve oplossingen van pomphouders. Welke markt u gaat bedienen, wij helpen u graag verder. 

 

U behaalt een grote voorsprong op uw concurrenten met de marktkennis van foodservice. Wij behalen uw vraagstukken als specialisten en zijn dan ook in staat om (ad hoc) marktonderzoeken te houden. Wij hebben een uitgebreide ervaring in concept acceptatie testing, onderzoek naar kanaalattractiviteit, portfolioanalyses, onderzoek op locatie, Shopperonderzoek en zelfs ondernemersonderzoeken. 

 

Wij monitoren met foodservice markten voor u om de velen ontwikkelen op de voet te volgen. Dit doen wij op verschillende manieren om een zo duidelijk mogelijk beeld te scheppen. Hierbij brengen we het volume in beeld en geven inzicht over marktaandelen en merkaandelen binnen de branche. Voor consultancy kunnen wij u helpen middels onze masterclasses of marktpresentatie. Deze worden bij op locatie gehouden.Catering nodig? Catering Italiaans is er graag voor u.

Bij catering Italiaans krijgt u de verste Italiaanse ingrediënten en Italiaanse recepten voorgeschoteld waar u van kunt genieten in het restaurant van Catering Italiaans. Nadat u heeft gegeten bij Catering Italiaans kunt u voor uzelf de keuze maken of u Catering Italiaans als cateraar wilt voor uw feest of speciale gelegenheid.

Waarom een cateraar?

Catering Italiaans gebruikt de verste ingrediënten om ervoor te zorgen dat u en uw gasten overspoeld worden met heerlijke en verse Italiaanse gerechten, creaties en combinaties. Laat dit culinaire meesterwerk niet aan u voorbijgaan want Catering Italiaans gebruikt alleen de verste ingrediënten die speciaal voor u vanuit Italië geïmporteerd worden. Daarom is Catering Italiaans een uitstekende keuze als cateraar om zo even de zomer van Italië naar uw feestlocatie te brengen. Catering Italiaans zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw eigen feest of gelegenheid door te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het eten van u en voor uw gasten. Uw gasten kunnen zelf eten pakken wanneer ze willen en Catering Italiaans bereidt het met liefde en de bekende Italiaanse passie. Alles om uw feest spectaculair en professioneel te maken en zo uw gasten te verassen en een feest te geven wat u en uw gasten nooit zullen vergeten. U kunt zich helemaal richten op het genieten van de mooie momenten en de familie om u heen. Laat u niet afleiden door  zaken als eten en drinken. Laat iedereen voor zichzelf het eten en drinken regelen doormiddel van Catering Italiaans met de beste Italiaanse specialiteiten. Daarnaast kunt u ook bijvoorbeeld eerst komen eten in het restaurant om te kijken of dit het eten naar uw smaak is en of u dit wilt voor uw feest. Daarna kunt u de beslissing maken of Catering Italiaans aansluit bij de identiteit van uw feest.