In en Out Living
Image default
Aanbiedingen

EPDM dakbedekking kopen doe je bij EPDM Tigt

EPDM dakbedekking kopen doe je bij EPDM Tigt

De titel geeft het al aan, deze blog gaat over de dakbedekking EPDM. In deze blog leggen we je uit waarom jij ook zou moeten kiezen voor EPDM. Ben jij benieuwd geworden waarom EPDM dakbedekking zo goed is? Lees dan snel verder! 

 

De voordelen van EPDM dakbedekking

Deze dakbedekking heeft veel voordelen. We zullen je vertellen wat de voordelen zijn en hoe EPDM is ontstaan. Te beginnen met het eerste voordeel. EPDM is in verhouding tot andere dakbedekking vrij goedkoop. Voor 50 euro per vierkante meter ben je al klaar. En dat vind je niet snel. Een ander voordeel is dat EPDM eigenlijk nooit gaat lekken. Het is dus erg waterdicht! En dat is erg fijn aangezien het natuurlijk heel vervelend is als je dak ineens gaat lekken. Het tweede voordeel van EPDM is dat het erg goed tegen hitte kan. Het komt namelijk oorspronkelijk uit het midden oosten, en daar is het heel erg warm zowel in de zomer als in de winter. De mensen uit het midden oosten hebben het destijds bedacht omdat ze last hadden van scheuren in hun daken vanwege de constante zon. Maar met EPDM hadden ze hier geen last meer van. Erg fijn materiaal dus!

 

De nadelen van EPDM zijn de volgende

Er zitten weinig nadelen aan EPDM, maar helaas is ook EPDM niet perfect. Je kan EPDM namelijk moeilijk leggen op een schuin dak. Dat beperkt wel de mogelijkheden van waar je het voor kan gebruiken. Het ziet er ook niet erg esthetisch uit helaas. Dus als dat je insteek is kun je misschien beter voor een andere dakbedekking kiezen.

EPDM kopen

Als jij erover nadenkt om EPDM op je dak te leggen kun je het beste kijken bij EPDM Tigt. Zij hebben een ruim assortiment aan verschillende EPDM. EPDM dakbedekking kopen doe je bij EPDM Tigt.

 

https://www.epdm-tigt.nl/