Wat is een hyperledger?

Sinds een aantal jaar hebben we te maken met bitcoin en andere cryptovaluta. De meeste termen uit de crypto wereld klinken voor de meeste mensen dan ook raadselachtig. Zo ook het begrip hyperledger. Hyperledger is een open source platform samenwerking dat als doel heeft om blockchain technologieën te ontwikkelen. Het is de bedoeling dat bedrijven zoals softwareontwikkelaars met elkaar samen werken om de beste blockchain frameworks te bouwen. Hyperledger is ontwikkeld door de Linux foundation. Inmiddels zijn er al veel grote bedrijven aangesloten bij Hyperledger zoals IBM en Intel. Hyperledger is overigens geen bedrijf, geen cryptocurrency en geen blockchain. Het is eerder een centrum voor open blockchain innovatie en ontwikkeling.

Hoe werkt het?

Hyperledger is zo ontworpen dat meerdere verschillende benaderingen van verschillende groepen mogelijk zijn. Tegenwoordig zijn er een heleboel protocollen die men kan gebruiken bij de verschillende Hyperledger projecten. De verschillende groepen kunnen dan met de meegeleverde tools werken en hun eigen aangepaste blockchain opbouwen. Van de 10 codebases die Hyperledger heeft, worden er twee actief gebruikt. De andere 8 zijn de plekken waar men hun eigen blockchains kunnen bouwen. Hierin verschilt Hyperledger van bijvoorbeeld bitcoin of ethereum. Bij die blockchains moet de hele gemeenschap een overeenkomst bereiken willen ze eventueel aanpassingen kunnen maken. Bij Hyperledger kan iedereen zijn eigen blockchain verder bouwen.

Populaire projecten

Een aantal projecten die mensen al begonnen zijn via Hyperledger stijgen in populariteit. Een daarvan heet Social Plastic. Dit is een systeem dat afvalplastic omzet naar verhandelbare valuta. Dit moet een van de oplossingen worden om afvalplastic tegen te gaan en daar waar het aanwezig is aan te pakken.

Een ander project is Pokitdok. Dit project helpt om nieuwe producten voor de gezondheidszorg sneller en beter op de markt te brengen.

https://cryptobenelux.com/

Propfun een geweldige aanvulling voor elk evenement

Met Propfun haal je echt entertainment naar je evenement. Naar élk evenement. Niet alleen jijzelf, maar ook je gasten zullen zich je feest nog jaren herinneren dankzij de photobooth van Propfun. Of het nu gaat om een verjaardag, een verlovingsfeest, een bruiloft of zelfs een productlancering voor je nieuwe bedrijf, je wilt dat het een leuk en gedenkwaardig evenement wordt. Er zijn vele manieren waarmee je je feest uniek kunt maken. De huidige trend is toch wel het huren van een fotocabine. Ze zijn een geweldige aanvulling op elk evenement, of het nu voor het plezier is of voor het bedrijfsleven.

Propfun geeft een ervaring

Met hun photobooth heb je een van de beste manieren om een moment vast te leggen. Ongeacht de gelegenheid, mensen houden ervan om foto’s te maken tijdens een leuke dag. Om die leuke dag te herinneren. Een photobooth geeft de gasten van uw evenement een ervaring die niet te vergelijken is met het maken van foto’s met een smartphone of door een fotograaf.

Leg momenten vast

Propfun geeft een extra dimensie aan foto’s maken. Foto’s maken is al leuk, vooral in een fotocabine. Er zijn verschillende leuke achtergronden die uw gasten kunnen gebruiken om hun foto’s te personaliseren. Er zijn zelfs een aantal leuke rekwisieten die kunnen worden gebruikt om de fotocabine echt tot leven te brengen. Uw gasten zullen zich weer kinderlijk voelen zodra ze in de photobooth stappen. Propfun op uw evenement geeft uw gasten urenlang entertainment.

Geweldig voor iedereen

Een van de beste eigenschappen van fotocabines is dat ze door iedereen gebruikt kunnen worden! Van jong tot oud, al uw gasten kunnen een herinnering aan uw evenement bewaren. Iedereen kan meedoen met het plezier ervan. Vooral voor kinderen is het een feest.

Kosten feestelijk entertainment

De kosten van de huur van een photobooth bedragen € 275,- per dag. Gasten zijn dan vrij om zoveel foto’s te nemen als ze willen. U zult zien dat het huren van een fotocabine een stuk goedkoper is dan andere entertainment voor uw gasten. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het u verder geen tijd kost.

De juiste telefoonhoes kopen

We zijn allemaal aan onze smartphones gehecht. Maar soms gebeurt het dat de telefoon plots uit onze greep laten glijden. Het verbrijzelde scherm als resultaat is hartverscheurend. Om dat te voorkomen zou je natuurlijk een goed telefoonhoesje kunnen gebruiken.

Kiezen

Kies het hoesje dat het beste bij u past. Onthoud voor elke aankoop, controleer op authenticiteit, lees beoordelingen en vergelijk prijzen. Er zijn veel variaties mogelijk. Soms is de gewenste case mogelijk niet beschikbaar voor uw apparaat. Hier is een selectie van enkele van onze favoriete speciaal gebouwde telefoonhoesjes.

Waar kijk je naar?

We kunnen wat meer uitgeven om schade te voorkomen. Terwijl de nieuwe versie van Gorilla Glass binnenkort uitkomt en smartphones sterker worden, is hij nog steeds niet immuun voor schade. Het belangrijkste voordeel en de reden waarom mensen een telefoonhoes kopen, is bescherming. Misschien zijn de nadelen niet van invloed op u, maar ze zijn nog steeds het vermelden waard, zoals problemen met verwarming, het uiterlijk bederven, grootte toevoegen, gewicht toevoegen en kwaliteitsproblemen.

https://www.telefoonhoesje.nl/

Mobiele luchtkoeler kopen

Wat is het beste: een ventilator, airconditioning of luchtkoelers? Heel Nederland haalt ‘s zomers massaal haar airconditioners en luchtkoelers uit de kast. Tijdens de hitte in de zomer hebben we behoefte aan koelte. Al deze apparaten hebben hun eigen manier om de lucht te koelen. Hieronder leggen we uit wat de verschillen zijn.

De koeling van luchtkoelers

Luchtkoelers zijn er in verschillende vormen. Het doel van de luchtkoelers is warme droge lucht opnemen en koelen middels een koelmembraan. Een geavanceerde luchtkoeler werkt volgens het principe van water verdampen. Het verdampen van water heeft warmte nodig. Die warmte wordt onttrokken uit de lucht die door de luchtkoeler aangezogen wordt. De huidige luchtvochtigheid heeft invloed op de koelcapaciteit van de luchtkoeler; namelijk hoe droger de lucht des te koeler de lucht uit de luchtkoeler wordt. Het water in de luchtkoeler wordt over een vochtverdeler getrokken die ervoor zorgt dat het water optimaal in contact komt met de aangevoerde lucht. Het wateroppervlak wordt zo groot mogelijk gemaakt, zodat grote hoeveelheden water kunnen verdampen in een korte tijd.

Belangrijk is dat de te koelen ruimte van verse lucht wordt voorzien. Het verdampen van water brengt de luchtvochtigheid in die ruimte omhoog. Het nadeel van de airconditioner is dat deze de lucht juist uitdroogt en de slijmvliezen aantast. Hierdoor wordt je sneller verkouden.

Waarom een luchtkoeler?

In de zomer warmt het binnen langzaam op. Hete dagen op kantoor zijn slecht voor de concentratie. De airco wordt gestart of er wordt een ventilator aangezet om de luchtstroom te creëren die de natte huid kan koelen. Een luchtkoeler zorgt voor een koele luchtstroom en zit qua werking tussen een ventilator en een airco in.

Hoe werkt het?

Een simpel voorbeeld hoe koeling door vochtverdamping in zijn werk gaat is een natte theedoek aan de waslijn. Een natte theedoek die in de wind hangt te drogen voelt koud aan, een handdoek die opdroogt voelt vervolgens weer warm aan. Een fles water die in een natte theedoek is gewikkeld zal langer koud blijven. Ten minste zolang de handdoek nat is. Zo werken mobiele luchtkoelers dus ook. Hierdoor werken ze langdurig en efficiënt.

https://duravert-portacool.com/

Telefoon vaak duurste bezit van jongeren

Veel mensen vinden het interessant: Technologie en elektronica. De technische industrie staat nooit stil en is constant bezig zichzelf te vernieuwen. Het grote nadeel van al deze technische snufjes is dat ze vaak niet bepaald goedkoop zijn. De prijs van technologie is in de laatste jaren sterk toegenomen. Tegenwoordig is het vrij normaal om 700 euro of meer te betalen voor een mobiele telefoon, waar deze prijs een jaar of 10 geleden nog ongehoord was. Dus je moet je voorstellen. Je hebt een nieuwe mobiele telefoon nodig en je hebt weken of zelfs maanden gespaard om deze te kunnen kopen. Of je hebt een baantje genomen om zo een maandelijks abonnement te kunnen betalen. Feit is dat je erg zuinig wilt zijn op je nieuwe toestel. Het zou toch zonde zijn als deze uit je handen valt en meteen beschadigd of zelfs kapot is? Gelukkig is hier een simpele oplossing voor. Een goed telefoonhoesje kan al wonderen doen.

 

Bescherm je Iphone met een speciaal hoesje

 De Apple Iphone is vanzelfsprekend een van de bekendste merken. Sinds de Iphone 3 zijn deze telefoons razend populair en ondertussen zijn we al aangekomen bij de Iphone 11 en varianten hiervan. De prijs voor een Apple toestel kunnen flink oplopen afhankelijk van wat je er allemaal bij wilt. Dit kan zijn onbeperkt internet, onbeperkt bellen en sms’en, een Spotify of Deezer abonnement of een combinatie van deze dingen. Uiteraard wil je dat jouw waardevolle telefoon goed beschermt blijft in een speciaal Iphone hoesje. Er zijn verschillende vormen en kleuren beschikbaar.

 

Bescherm je Samsung met een speciaal hoesje

 Jarenlang is Samsung al op de top van hun kunnen wat betreft het produceren van toffe mobiele telefoons. Het Koreaanse bedrijf is een grote speler in deze sector en dit is terug te zien aan de verkoopcijfers en nieuwe toestellen die op de markt komen. Hoewel het erg betrouwbare telefoons zijn, is de aanschaf niet goedkoop. Mocht je er een kopen zorg dan altijd dat deze goed beschermt wordt door een speciaal Samsung hoesje. Het kan altijd een keer voorkomen dat je jouw toestel uit handen laat vallen. Met een hoesje kun je in dit soort gevallen de schade beperken.

 

 

 

https://www.telefoonhoesje.nl/

Prijs voor mobiele telefoon elk jaar omhoog

De technologie gaat tegenwoordig zo snel dat men het bijna niet meer kan bijhouden. Ieder jaar is er wel weer iets nieuws op de markt. Het grote nadeel van al deze technische snufjes is dat ze vaak niet bepaald goedkoop zijn. De prijs van technologie is in de laatste jaren sterk toegenomen. Tegenwoordig is het vrij normaal om 700 euro of meer te betalen voor een mobiele telefoon, waar deze prijs een jaar of 10 geleden nog ongehoord was. Dus je moet je voorstellen. Je hebt een nieuwe mobiele telefoon nodig en je hebt weken of zelfs maanden gespaard om deze te kunnen kopen. Of je hebt een baantje genomen om zo een maandelijks abonnement te kunnen betalen. Feit is dat je erg zuinig wilt zijn op je nieuwe toestel. Het zou toch zonde zijn als deze uit je handen valt en meteen beschadigd of zelfs kapot is? Gelukkig is hier een simpele oplossing voor. Een goed telefoonhoesje kan al wonderen doen.

 

Samsung

 Samsung is een bekend merk telefoon die al jaren wordt gebruikt. Het Koreaanse bedrijf is een grote speler in deze sector en dit is terug te zien aan de verkoopcijfers en nieuwe toestellen die op de markt komen. Hoewel het erg betrouwbare telefoons zijn, is de aanschaf niet goedkoop. Mocht je er een kopen zorg dan altijd dat deze goed beschermt wordt door een speciaal Samsung hoesje. Het kan altijd een keer voorkomen dat je jouw toestel uit handen laat vallen. Met een hoesje kun je in dit soort gevallen de schade beperken.

 

 

 

Iphone

Apple is natuurlijk razend populair in de branche. Sinds de Iphone 3 zijn deze telefoons razend populair en ondertussen zijn we al aangekomen bij de Iphone 11 en varianten hiervan. De prijs voor een Apple toestel kunnen flink oplopen afhankelijk van wat je er allemaal bij wilt. Dit kan zijn onbeperkt internet, onbeperkt bellen en sms’en, een Spotify of Deezer abonnement of een combinatie van deze dingen. Uiteraard wil je dat jouw waardevolle telefoon goed beschermt blijft in een speciaal Iphone hoesje. Er zijn verschillende vormen en kleuren beschikbaar.

https://www.telefoonhoesje.nl/