In en Out Living
Image default
Woonkamer

Een vloer met een betonlook Van Hollandse Bodem

Van Hollandse Bodem is specialist op het gebied van luxe gietvloeren, maar het kiezen van de juiste kleur is voor veel klanten lastig merkt het bedrijf uit Gorinchem (Zuid-Holland, aan het klaverblad van de A27 en A15) marktleider aan het worden. 

Ten eerste is het een kwestie van smaak maar ook zijn zaken zoals lichtinval en gebruiksdoeleinden van de ruimte erg belangrijk voor het kiezen van de juiste kleur. De gietvloeren kunnen in bijna alle RAL en NCS kleuren worden gemaakt. Zo kan je je gietvloer precies afstemmen op jouw inrichting en wensen. Naast alle effen kleuren kan Van Hollandse Bodem ook een zogenaamde betonlook gietvloer maken. Deze gietvloer bestaat uit 2 kleuren polyurethaan die op locatie worden gemengd en aangebracht. Hierdoor ontstaat een kleurstructuur in de gietlaag die veel weg heeft van een betonvloer. Doordat de vakmensen van Van Hollandse Bodem deze handmatig aanbrengen kan je als klant zelf aangeven hoe druk je de structuur wilt hebben. Zo maakt Van Hollandse Bodem elk project voor jouw als klant op maat.

De betonlook gietvloer kan dus worden gemaakt met alle combinaties van RAL en NCS kleuren. In de showroom vind je altijd circa 40 grootformaat monsters (70x70cm) om een idee van de vele mogelijkheden te geven. Mocht jouw keuze er niet bijzitten dan vertalen de medewerkers van Van Hollandse Bodem je wens graag naar een nieuw monster. 

Ben je op zoek naar een gietvloer met een stoere betonlook? Bekijk dan snel de website voor meer informatie of bezoek de showroom. Van Hollandse Bodem vind je in het designcentrum Het Open Huis in Gorinchem aan de Newtonweg. Naast Van Hollandse Bodem vind je hier vele andere luxe interieurzaken.

https://gietvloer-wand.nl/