Hulp voor klachten door chronisch piekergedrag

Piekeren is een gemoedstoestand en houdt in dat je gedurende een langere periode negatieve gedachten ontwikkelt, waardoor het een gedachtepatroon wordt. Vast zitten in deze gemoedtoestand kan vele problemen tot gevolg hebben, waarbij je kan denken aan slaapproblemen, faalangst en een negatief zelfbeeld. Hoewel piekeren vaak om slechts kleine dingen kan gaan, heeft het vaak veel grotere psychische en fysieke problemen tot gevolg. Je gedachten beïnvloeden het dagelijks leven, door welke je met een psychische stoornis kampt en jouw leven in zijn greep heeft.

Kamp jij ook met chronisch piekergedrag en zou je graag hulp willen krijgen bij het onderzoeken van de oorzaken en gevolgen? Kom dan eens langs bij de Piekerpoli op afspraak. Onze poli zit door het hele lang gevestigd, zoals de psychotherapeut den haag of de psycholoog zoetermeer. Op die manier proberen wij voor zoveel mogelijk piekeraars klaar te staan en hen te helpen bij het detecteren van de oorzaak van het probleem. Vaak is deze te vinden in gebeurtenissen uit het verleden, maar het kan ook ontstaan zijn als gevolg van persoonlijke zorgen of de angst voor ingrijpende veranderingen in de samenleving. Wij zullen samen met jou onderzoeken waardoor het piekeren zich zo in jouw manifesteert en tevens gaan we op zoek naar een manier om met jouw piekergedrag om te gaan. Zo kun je weer gaan genieten van het leven in plaats van het als bedrukkend te ervaren.

Herken jij de slaapproblemen, faalangst of gebrek aan eetlust als gevolg van veel piekeren en misschien zelfs chronisch piekeren? Neem contact op met de Piekerpoli of bezoek onze website om erachter te komen wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. Wij helpen je graag en bieden je persoonlijke hulp en gericht advies om jouw piekerproblemen te verhelpen. Op die manier zal je jouw rust kunnen hervinden en open staan voor veranderingen.

https://piekerpoli.nl/

Wijsman gaat voor groen

Nederland moet van het gas af! Dat is waar we bij Wijsman voor staan. Of het nou gaat om zakelijk of particulier, we moeten met z’n allen een stuk duurzamer gaan leven voor een betere toekomst. Als u dat op uw eigen manier wilt doen, bijvoorbeeld door uw douche minder warm te zetten, helpt u wel al mee aan een beter klimaat, maar als u zich laat assisteren door een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van een duurzamer bestaan (zoals Wijsman) zal het niet alleen makkelijker zijn om die eerste stap te maken, maar dan bent u ook per definitie beter bezig dan wanneer u het allemaal zelf gaat proberen uit te vogelen.

Wijsmanduurzaam biedt veel verschillende manieren om een duurzamer leven te realiseren, het meest bekende is hoogst waarschijnlijk ons aanbod zonnepanelen. En u zult u vast nu al afvragen, wat kosten zonnepanelen eigenlijk? Om die vraag te beantwoorden kunt u onze website bezoeken, waar een uitgebreide beschrijving staat van de kosten van zonnepanelen.

Bent u geïnteresseerd en lijkt zonnepanelen kopen u wel wat? Heel goed, u bent op het moment dat u zonnepanelen wilt gaan aanschaffen al onderdeel geworden van de oplossing en niet langer meer onderdeel van het probleem. Het probleem waar we het natuurlijk over hebben is het overtollig gebruik van gas en soortgelijke stoffen die de meeste huishoudens vandaag de dag nog gebruiken om het huis te stoken E.D.

Een standaard huishouden van een tussenwoning gebruikt ongeveer 1600 m³ per jaar. Daarvan is ongeveer maar 65% van nodig. Dus ieder jaar verbruikt u ongeveer 560 m³ aan gas! Veel te veel eigenlijk als je naar de prijs van gas kijkt. Daarbij is dit gas enorm slecht voor de CO2 uitstoot die, volgens wetenschappers, al veel te hoog is.

Bent u benieuwd naar onze goederen en/of diensten? Wilt u de uitstoot verminderen of wilt u gewoon geld besparen in langere termijnen? Bezoek dan razendsnel onze website of bel ons om te horen wat uw mogelijkheden zijn.

https://www.wijsmanduurzaam.nl/

Huis renoveren

Veel huizen zijn al heel veel jaren geleden gebouwd. Ondanks dat er ook veel nieuwe huizen worden gebouwd momenteel, zijn er heel veel huizen die ergens in de vorige eeuwen gebouwd zijn. Deze huizen zijn vaak veel minder duurzaam dan nieuwbouwhuizen. Vroeger waren al deze nieuwe technieken, namelijk nog niet zover ontwikkeld. Tegenwoordig hebben er heel veel ontwikkelingen opgetreden omtrent duurzaam wonen. Wanneer u van plan bent in een oud huis te gaan wonen, maar uw voorkeur eigenlijk uit gaat naar duurzaam wonen, kunt u in dit artikel de beste tips vinden.

Ten eerste bespaar je al veel CO2 door je bestaande huis te gaan verbouwen in plaats van een heel nieuw huis te bouwen. Dit doet de natuur goed en uiteindelijk ook je portemonnee.

Het is verstandig om er voor te kiezen om uw huis te renoveren. Natuurlijk is dubbelglas veel beter dan enkel glas, zodat de temperatuur in huis veel minder wordt beïnvloed door de temperatuur buiten in de zomer en de winter. Maar ook het isoleren van het dak en de vloer is erg belangrijk. Anders gaat er alsnog veel gestookte warmte (of juist kou in de zomer) verloren, wat de energie rekening en het milieu niet ten goede komt. Op deze manier zal u verspilling tegen gaan.

Vervolgens is het veel beter voor het milieu om zonnepanelen en/of een zonneboiler aan te schaffen. Het aanschaffen van deze duurzame opwekkingsbronnen zal u binnen 6 jaar terug verdiend hebben en daarna kunt u nog 19 jaar profiteren van gratis, zelf opgewekte energie.

Als laatst is het aanschaffen van een warmtepomp een hele goede optie. Bij een warmtepomp renovatie is de Loria warmtepomp de beste keuze. Deze pomp werkt geheel zelfstandig zonder een cv-ketel. Het is net als bij het aanschaffen van zonnepanelen mogelijk om een subsidie warmtepomp te krijgen. Het renoveren van uw huis brengt dus alleen maar voordelen met zich mee!

http://www.techneco.nl

Drukke vrouwen

Vrouwen hebben het vaak erg druk en zijn met van alles bezig. Vooral moederen leiden een druk leventje en naast het moeder-zijn en het huishouden doen, willen veel vrouwen tegenwoordig ook werken en carrière maken. Nog niet zo lang geleden was dit heel anders. Zo waren vrouwen in principe onderdanig aan de man. Vrouwen werkten niet maar deden vooral het huishouden en zorgden ervoor dat er iedere avond een lekkere maaltijd op tafel stond wanneer de man thuis kwam van werk. Ook zag het huis er schoon en opgeruimd uit wanneer de man thuis kwam. Zo onderhield de vrouw het gezin en werkten de mannen. Tot er een moment kwam waar vrouwen in opstond gingen. De vrouwen kwamen tot de conclusie dat ook zij naar school willen gaan en willen werken. In principe wilden ze gelijk zijn aan de man en ook iets bereiken in het leven. Niet het leven leiden wat al voor hen uitgestippeld was en wat inhield dat je een gezin ging stichten en huismoeder wordt.  Tegenwoordig zijn er veel vrouwen die een goede baan hebben met goed toekomstperspectief en daarnaast ook nog een moeder zijn. Tegenwoordig kan je moeder en carrièrevrouw zijn.

Moeder zijn is iets wat vele zich wensen en het is dan ook erg mooi om kinderen te hebben. Daarnaast kan het ook erg stressvol zijn, je bent altijd bezig. Wanneer dit niet voor werk is, dan ben je wel bezig met het opvoeden van je kinderen. Het krijgen van kinderen is wel een aanslag op het lichaam. Wanneer je zwanger wordt en bevalt, heeft dat veel invloed op je lichaam. Zo krijgen vrouwen striae door de zwangerschap en verliezen de borsten hun vorm en stevigheid door het geven van borstvoeding. Hierdoor kunnen vrouwen onzeker worden doordat ze hun lichaam niet meer zo mooi vinden. Dit kan veel invloed hebben op het dagelijks leven van de vrouw. De vrouw kan er dan voor kiezen om een borstvergroting laten doen. De vrouw zal door de borstvergroting zichzelf weer mooier vinden en meer zelfvertrouwen krijgen.

http://faceland.nl