Wijsman gaat voor groen

Nederland moet van het gas af! Dat is waar we bij Wijsman voor staan. Of het nou gaat om zakelijk of particulier, we moeten met z’n allen een stuk duurzamer gaan leven voor een betere toekomst. Als u dat op uw eigen manier wilt doen, bijvoorbeeld door uw douche minder warm te zetten, helpt u wel al mee aan een beter klimaat, maar als u zich laat assisteren door een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van een duurzamer bestaan (zoals Wijsman) zal het niet alleen makkelijker zijn om die eerste stap te maken, maar dan bent u ook per definitie beter bezig dan wanneer u het allemaal zelf gaat proberen uit te vogelen.

Wijsmanduurzaam biedt veel verschillende manieren om een duurzamer leven te realiseren, het meest bekende is hoogst waarschijnlijk ons aanbod zonnepanelen. En u zult u vast nu al afvragen, wat kosten zonnepanelen eigenlijk? Om die vraag te beantwoorden kunt u onze website bezoeken, waar een uitgebreide beschrijving staat van de kosten van zonnepanelen.

Bent u geïnteresseerd en lijkt zonnepanelen kopen u wel wat? Heel goed, u bent op het moment dat u zonnepanelen wilt gaan aanschaffen al onderdeel geworden van de oplossing en niet langer meer onderdeel van het probleem. Het probleem waar we het natuurlijk over hebben is het overtollig gebruik van gas en soortgelijke stoffen die de meeste huishoudens vandaag de dag nog gebruiken om het huis te stoken E.D.

Een standaard huishouden van een tussenwoning gebruikt ongeveer 1600 m³ per jaar. Daarvan is ongeveer maar 65% van nodig. Dus ieder jaar verbruikt u ongeveer 560 m³ aan gas! Veel te veel eigenlijk als je naar de prijs van gas kijkt. Daarbij is dit gas enorm slecht voor de CO2 uitstoot die, volgens wetenschappers, al veel te hoog is.

Bent u benieuwd naar onze goederen en/of diensten? Wilt u de uitstoot verminderen of wilt u gewoon geld besparen in langere termijnen? Bezoek dan razendsnel onze website of bel ons om te horen wat uw mogelijkheden zijn.

https://www.wijsmanduurzaam.nl/

Huis renoveren

Veel huizen zijn al heel veel jaren geleden gebouwd. Ondanks dat er ook veel nieuwe huizen worden gebouwd momenteel, zijn er heel veel huizen die ergens in de vorige eeuwen gebouwd zijn. Deze huizen zijn vaak veel minder duurzaam dan nieuwbouwhuizen. Vroeger waren al deze nieuwe technieken, namelijk nog niet zover ontwikkeld. Tegenwoordig hebben er heel veel ontwikkelingen opgetreden omtrent duurzaam wonen. Wanneer u van plan bent in een oud huis te gaan wonen, maar uw voorkeur eigenlijk uit gaat naar duurzaam wonen, kunt u in dit artikel de beste tips vinden.

Ten eerste bespaar je al veel CO2 door je bestaande huis te gaan verbouwen in plaats van een heel nieuw huis te bouwen. Dit doet de natuur goed en uiteindelijk ook je portemonnee.

Het is verstandig om er voor te kiezen om uw huis te renoveren. Natuurlijk is dubbelglas veel beter dan enkel glas, zodat de temperatuur in huis veel minder wordt beïnvloed door de temperatuur buiten in de zomer en de winter. Maar ook het isoleren van het dak en de vloer is erg belangrijk. Anders gaat er alsnog veel gestookte warmte (of juist kou in de zomer) verloren, wat de energie rekening en het milieu niet ten goede komt. Op deze manier zal u verspilling tegen gaan.

Vervolgens is het veel beter voor het milieu om zonnepanelen en/of een zonneboiler aan te schaffen. Het aanschaffen van deze duurzame opwekkingsbronnen zal u binnen 6 jaar terug verdiend hebben en daarna kunt u nog 19 jaar profiteren van gratis, zelf opgewekte energie.

Als laatst is het aanschaffen van een warmtepomp een hele goede optie. Bij een warmtepomp renovatie is de Loria warmtepomp de beste keuze. Deze pomp werkt geheel zelfstandig zonder een cv-ketel. Het is net als bij het aanschaffen van zonnepanelen mogelijk om een subsidie warmtepomp te krijgen. Het renoveren van uw huis brengt dus alleen maar voordelen met zich mee!

http://www.techneco.nl

Funderingsonderzoek door bouwkundige keuring Den Haag

Funderingsonderzoek door bouwkundige keuring Den Haag

 

Aanwijzingen exterieur alvorens een basis funderingsonderzoek te laten uitvoeren

Controleer of je fundament recht is door de lengte van je funderingsmuur vanuit elke hoek te zien. Je zou een rechte lijn moeten zien. Een uitstulping of een graszode in een stenen fundering of een gegoten betonnen muur kan aangeven dat de fundering is verschoven. Je kunt dit ook doen aan de binnenkant van de funderingsmuur.

Als de bovenkant van de fundering in één gebied buiten de muren steekt, kan de funderingsmuur zijn omgevallen. Elk teken van verschuiven of buigen betekent dat de grond kan uitzetten en krimpen, druk op de funderingsmuren kan uitoefenen en herstelmaatregelen noodzakelijk zijn.

 

Kruipruimtes laten controleren door bouwkundige keuring Den Haag

In de kelder of kruipruimte zoeken wij naar funderingsproblemen die een systeem van palen en betonnen steunen of pieren kunnen omvatten. Palen moeten rechtop staan ​​en volledig stevig worden geplant onder de balken die ze ondersteunen. De onderkant van de palen moet stevig op beton rusten. Toppen moeten worden bevestigd aan het ondersteunde lid.

Stilstaand water, nattigheid of tekenen van waterinbraak zijn een rode vlag voor inspecteur en worden genoteerd voor reparatie. Vocht draagt ​​in belangrijke mate bij aan huisschade evenals houtvernietigende insecten. Deze zullen worden onderzocht in een WDIR (houtvernietigend insectenrapport) dat wordt uitgevoerd tijdens een huis termiet inspectie door een gekwalificeerde plaaginspecteur.

Houten palen, balken, bandplaten en dorpelplaten worden met een schroevendraaier of priem gesondeerd om de samenstelling ervan te bepalen.

 

Bouwkundige keuring Den Haag – Scheuren lezen

Betonnen en blokfunderingen hebben meestal minstens een paar scheuren. De vaardigheid is het herkennen van die onbelangrijk zijn en die serieus zijn.

Als het beton uithardt, krimpt het iets. Waar het beton niet gelijkmatig kan krimpen, neigt het te barsten. Scheuren met een L-vormige doorsnede, zoals een scheur die naar beneden neigt om een ​​helling te volgen, zijn waarschijnlijk krimpscheuren, vooral als ze taps toelopen tot een haarlijn. Dit is geen structureel probleem, hoewel u ze mogelijk moet aansluiten om de kelder of kruipruimte droog te houden. Haarscheurtjes in de mortel tussen betonblokken zijn ook zelden de moeite waard om je zorgen over te maken.

Als je kleine scheurtjes vindt (minder dan 1,59 mm breed), beschilder ze dan met een concrete waterdichtmakende verf. Controleer vervolgens periodiek of de verf barstte, wat betekent dat de opening onder druk opengaat.

Trappen in metselwerkverbindingen zijn een grotere zorg, vooral als de muur uitpuilt of de spleet breder is dan 6,35 mm. Een verstopte goot of een ander vochtprobleem buiten kan druk uitoefenen op dat deel van de muur.

Horizontale scheuren zijn het meest ernstig en duiden erop dat met water doordrenkte grond buiten bevroren en uitgezet is, duwt en de fundering breekt. Misschien zijn goten gesteund en was de warmte voor langere tijd uitgeschakeld tijdens bijzonder koud weer.

Horizontale scheuren treden ook op vanwege problemen met onderliggende grond. Als je een bodem hebt die uitzet wanneer het vochtig is en krimpt wanneer het droog is, kom je voor dezelfde reeks oplossingen te staan.

Als wij moeten vaststellen welk systeem bij een huisinspectie het meest kritisch is, zouden wij zeggen de funderingsinspectie. Het tweede belangrijkste na het funderingsonderzoek zou de dakinspectie zijn.

https://bouwkundigekeuring-denhaag.nl

Drukke vrouwen

Vrouwen hebben het vaak erg druk en zijn met van alles bezig. Vooral moederen leiden een druk leventje en naast het moeder-zijn en het huishouden doen, willen veel vrouwen tegenwoordig ook werken en carrière maken. Nog niet zo lang geleden was dit heel anders. Zo waren vrouwen in principe onderdanig aan de man. Vrouwen werkten niet maar deden vooral het huishouden en zorgden ervoor dat er iedere avond een lekkere maaltijd op tafel stond wanneer de man thuis kwam van werk. Ook zag het huis er schoon en opgeruimd uit wanneer de man thuis kwam. Zo onderhield de vrouw het gezin en werkten de mannen. Tot er een moment kwam waar vrouwen in opstond gingen. De vrouwen kwamen tot de conclusie dat ook zij naar school willen gaan en willen werken. In principe wilden ze gelijk zijn aan de man en ook iets bereiken in het leven. Niet het leven leiden wat al voor hen uitgestippeld was en wat inhield dat je een gezin ging stichten en huismoeder wordt.  Tegenwoordig zijn er veel vrouwen die een goede baan hebben met goed toekomstperspectief en daarnaast ook nog een moeder zijn. Tegenwoordig kan je moeder en carrièrevrouw zijn.

Moeder zijn is iets wat vele zich wensen en het is dan ook erg mooi om kinderen te hebben. Daarnaast kan het ook erg stressvol zijn, je bent altijd bezig. Wanneer dit niet voor werk is, dan ben je wel bezig met het opvoeden van je kinderen. Het krijgen van kinderen is wel een aanslag op het lichaam. Wanneer je zwanger wordt en bevalt, heeft dat veel invloed op je lichaam. Zo krijgen vrouwen striae door de zwangerschap en verliezen de borsten hun vorm en stevigheid door het geven van borstvoeding. Hierdoor kunnen vrouwen onzeker worden doordat ze hun lichaam niet meer zo mooi vinden. Dit kan veel invloed hebben op het dagelijks leven van de vrouw. De vrouw kan er dan voor kiezen om een borstvergroting laten doen. De vrouw zal door de borstvergroting zichzelf weer mooier vinden en meer zelfvertrouwen krijgen.

http://faceland.nl