In en Out Living
Image default
Aanbiedingen

Drie belangrijke cryptocurrency’s van dit moment

Drie belangrijke cryptocurrency’s van dit moment

Als je eraan denkt om cryptogeld te gaan kopen bij een exchange zoals Bitvavo, dan zal je misschien problemen hebben om te bepalen waar te beginnen. Het is ook erg lastig, want er zijn honderden digitale valuta’s en de crypto koers is verre van voorspelbaar.

Ook al kunnen we je niet vertellen met welke cryptocurrency’s je geheid winst zal maken, we kunnen je wel laten zien welke drie valuta’s op dit moment belangrijk zijn.

  1. Bitcoin

Bitcoin is de cryptocurrency waarmee het allemaal begon. Deze digitale valuta mag uit geen enkel lijstje ontbreken, want het is de grootste en de meest stabiele van zijn soort.

De koers van Bitcoin is de afgelopen 5 jaar met 10.000 procent gestegen en het lijkt een geldig betaalmiddel te worden bij winkels online en in de winkelstraat. Bitcoin wordt wel eens omschreven als het geld van de toekomst, maar er zijn meer kapers op de kust voor deze titel.

  1. IOTA

In tegenstelling tot de meeste andere cryptovaluta’s maakt IOTA geen gebruik van de blockchain, maar van Tangle. Dit is een eigen systeem dat in de wereld geroepen is om problemen die Bitcoin heeft op te lossen.

Het is daarom op dit moment één van de snelst groeiende cryptocurrency’s en het wordt wel eens de grootste uitdager van Bitcoin.com genoemd. De nieuwe verbeterde aanpak en de snelle transacties hebben ervoor gezorgd dat IOTA snel gegroeid is. Daarnaast zijn de transacties ook nog eens gratis.

  1. Ripple

Ripple is een cryptocurrency met de financiële sector als doelgroep. Dit is een zeer interessante insteek, want grote banken en instellingen zijn eigenlijk geen fan van cryptovaluta’s.

Dat komt doordat ze gepasseerd worden en kopers en verkopers direct met elkaar in contact staan. Dit is dus niet meer het geval en er zijn zelfs al banken, betaalsystemen en creditcards die gebruik maken van Ripple. Uiteindelijk willen de oprichters alle valuta’s met elkaar verbinden. Ripple is een digitale valuta met ambitie.

 

https://bitvavo.com