In en Out Living
Image default
Films en video’s

Bepaal zelf de kosten van jouw bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm laten maken is duur. Althans, dat is wat de meesten denken. Maar dat hoeft niet zo te zijn, want je kunt namelijk zelf je budget bepalen voor het laten maken van een bedrijfsfilm of -video. Op de website watkosteenvideo.nl bereken je eenvoudig zelf wat het maken van een video zal gaan kosten. Wat kost een video? Ga naar de website.

Wat bepaalt de prijs van een video?

Tegenwoordig is het laten maken van een video een stuk eenvoudiger. Daardoor wordt het ook goedkoper. Wanneer je vroeger een video liet maken, was een cameracrew plus apparatuur een kostbare zaak. Zeker ook de nabewerking die er op volgde. Tegenwoordig kun je een bedrijfsfilm laten maken door professionals met digitaal apparatuur. De spullen zijn van betere kwaliteit en het is digitaal. Dit scheelt enorm in voorbereiding en nabewerking. 

De prijs van een video is grotendeels afhankelijk van de locatie en ook de lengte van de bedrijfsfilm. Een goede en doordachte voorbredeiding levert bovendien ook tijdwinst op. Veel kun je zelf al doen. Weet je wat je wilt vertellen? Heb je jouw script al klaar? Dan kan het laten maken van een video vrij vlot gaan. En dit merk je in de kosten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk op WatKostEenVideo.nl.

Hoe werkt WatKostEenVideo?

Door op de website een aantal eenvoudige vragen te beantwoorden, kun je zelf de pijs berekenen. Zo weet je precies wat je krijgt en wat het kost. Hiermee houd je grip op je eigen budget. In overleg met WatKostEenVideo, kun je zelf ook bepaalde werkzaamheden voor je rekening nemen en uitendelijk invloed uitoefenen op de prijs. 

Meer weten?

Kijk op de website van WatKostEenVideo. Het is een initiatief van VideoLogic. Een filmproductiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. Zij werken voor grote bekende merken, maar ook kleine organisatie kunnen tegen een vriendelijk tarief bedrijfsfilms laten opnemen. Kijk op de website van VideoLogic voor de mogelijkheden van professionele bedrijfsfilms.

 

 

https://watkosteenvideo.nl/