Bouwkundig rapport van Keuringsdienstvoorwonen.nl

Als jij een huis gaat aankopen, is het aan te raden om van te voren een bouwkundig rapport op te stellen. In dit artikel bespreken wij de voordelen van het opstellen van een bouwkundig rapport bij MJOP.

Geeft inzicht in de gebreken

Als jij een huis gaat aankopen, dan wil je niet na de aankoop in de problemen komen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er allerlei gebreken zijn aan het huis. Wellicht zijn de kozijnen bijvoorbeeld niet meer goed, waardoor ze in een zeer korte periode vervangen moeten worden. Dat is natuurlijk hartstikke vervelend, want daar gaat flink veel geld mee gemoeid. Als je dat van te voren niet weet, dan loop je tegen verschillende problemen aan. Daarom is het fijn om eerst een bouwkundig rapport op te laten stellen. Je krijgt dan direct inzicht in de verschillende gebreken. Op basis daarvan kun je dan besluiten om een woning wel of niet aan te kopen.

Je kunt beter onderhandelen

Als jij een bouwkundig rapport laat opstellen, dan weten de koper en de verkoper precies hoe het ervoor staat. Een bouwkundig rapport is namelijk altijd onafhankelijk. Als jij dus besluit om een bepaald pand aan te kopen, maar het blijkt uit het rapport dat er veel gebreken zijn, dan is het gemakkelijker om te onderhandelen over de vraagprijs. Ook in dat geval kan een bouwkundig rapport dus veel voordelen met zich meebrengen.

Contract laten ontbinden

In het koopcontract kunnen ontbindende voorwaarden staan alwaar je rekening mee dient te houden als verkoper en koper. Een ontbindende voorwaarde kan zijn dat bij onjuiste informatie de koop wordt ontbonden. Een bouwkundig rapport waaruit blijkt dat er foutieve informatie is verstrekt, zorgt ervoor dat je sterker staat.

In dit artikel hebben we besproken wat de voordelen zijn van een bouwkundig rapport.

Winkel display verschillende soorten

Winkel displays komen in allerlei verschillende vormen, maten en soorten. Je hebt toonbank displays die worden vooral gebruikt aan da kassa om impuls aankopen te triggeren bij klanten. Een vloerdisplay is een display op de vloer die vaak helemaal gevuld is met allerlei verschillende producten. Een eiland display is een display die van elke kant bereikt kan worden. En tot slot heb je ook schap displays die vaak verwerkt worden in de schappen of voor de schappen. Hieronder gaan we je wat meer vertellen over de displays en zelf te laten ontwerpen. Lees dus snel verder!

Waarom een display laten ontwerpen

Winkel displays zijn een effectieve en opvallende manier om producten onder de aandacht te brengen. Als je dit als ondernemer goed inzet kan je de verkoop van bepaalde producten stimuleren, waardoor je meer omzet gaat generen. Als je bijvoorbeeld een ondernemer bent die kettingen en armbanden verkoopt. Dan kan je een display laten maken waar die beide onder de aandacht laat komen door ze op een gangpad te zetten of net voor de kassa. Stel je hebt een bepaalde stijl in je winkel of je de kettingen en armbanden zijn in een bepaalde kleur of stijl. Dan kan je dit ook erg makkelijk terug laten komen in een winkel display. Door met kleuren en vormen te werken kan je extra aandacht krijgen voor die producten.

Winkeldisplay zelf ontwerpen

Het wordt steeds populairder om winkeldisplays zelf te laten ontwerpen. Door een winkeldisplay te laten ontwerpen kan je vaak ook geld besparen. Je kan ook zelf vrij creatief bezig en kan je de grootte, breedte, vorm en stijl zelf bepalen. Als je zelf een winkeldisplay ontwerpt ontstaat er ook een uniek ontwerp, waardoor je display nog meer op gaat vallen.

https://endlessbranding.com/winkel-display/

Hoe je huis goed beveiligingen?

Volgens de cijfers van het CBS wordt er elk jaar in Nederland ongeveer 65.000 keer ingebroken. Echter deze kans neemt ongeveer 95% af op het moment dat je huis voorzien is van het politiekeurmerk ‘Veilig wonen’. 80% van de inbrekers zijn gelegenheidsinbrekers. Dit wil zeggen dat deze inbrekers uit elke situatie zijn voordeel uithaalt. Zij breken pas in op het moment dat er een pand of huis wordt gezien waar er op een eenvoudige manier ingebroken kan worden.

 

Beveiligen door middel van inbraakbeveiliging Venlo

Tijd is de grootste vijand van een inbreker, dit komt doordat een inbreker anders snel betrapt kan worden. Aan een goed beschermd huis hebben (gelegenheids-) inbrekers een hekel. Dit komt doordat zij niet op een snelle manier het huis kunnen betreden. Oplettende buren kunnen ook bijdrage aan de veiligheid en bescherming van uw huis. Maar wees gerust er zijn genoeg maatregelen die je kunt toepassen tegen woninginbraak. Naast de basis van sluiten van deuren, is het ook belangrijk om goed gecertificeerd hang- en sluitwerk te hebben. Meeste inbrekers komen namelijk door deuren naar binnen. Inbraakbeveiliging Venlo en omgeving is mogelijk bij veel gespecialiseerde huisbeveiliging bedrijven

 

Welke huisbeveiliging moet ik kiezen?

Je kunt je huis zo veilig maken als jezelf wilt. Er is genoeg keuze in diverse gecertificeerde merken. Je kunt kiezen voor algemene huisbeveiliging, inbraakbeveiliging, inbraaksignalering, camerabewaking, videodeurbel en zelfs toegangscontroles. Binnen deze categorieën zijn is er genoeg keuze uit diverse varianten, van basis tot extreem uitgebreide beveiliging. Let er echter op dat het plaatsen van deze beveiliging zeer complex is. Vaak wordt bij het kopen van deze techniek ook een plaatsing aangeboden zoals bij huisbeveiliging Venlo en de omgeving eromheen

 

https://www.js-networksensecurity.nl/huisbeveiliging/

Waar kunt u de LED prikspots plaatsen?

De praktische en moderne prikspots kunt u in bijna u gehele tijd plaatsen. Door de grondspies plaatst u de verlichting op elke plek met een zachte ondergrond. U moet er wel natuurlijk op letten dat de prikspots dicht genoeg bij een stroompunt Is. Als dit niet het geval is kunt u ook altijd een verlengkabel aanschaffen. Hou er hier wel rekening mee dat niet elke verlengkabel geschrikt is voor in de tuin.

Met deze verlichting kunt u op een sfeervolle manier uw favoriete boom, vijver of bloemen in de spotlight zetten. Door gebruikt te maken van deze moderne verlichting kunt u een mooi geheel creëren in uw tuin. De verlichting heeft verschillende doeleindes zo kan de verlichting ook gebruikt worden om uw terras of pad uit te lichten.

Prikspots zijn aanraders!

Prikspots heeft zo zijn vele voordelen vergeleken met grondspots zo kunt u ze namelijk makkelijker aansluiten, ook geeft de verlichting het gewenste lichtniveau. U kunt deze spots op elke stand zetten die u te wensen heeft. Zo kan de verlichting 360˚  gedraaid worden en omhoog of omlaag gezet worden.

Waarom zou je voor LED prikspots kiezen?

Na al de benoemde voordelen van prikspots, brengt led prikspots nog vele andere voordelen met zicht mee. De Led prikspots gebruiken veel minder energie dan halogeen prikspots. Hierdoor bespaar je tot wel 75% aan energie. Dit is natuurlijk goed voor de energie rekening, zelfs zo goed dat je al binnen 2 jaar de aanschafprijs terug kunt verdienen. Bovendien kunnen de prikspots tot wel 8 jaar mee gaan! Dit komt niet alleen door de goede kwaliteit maar ook dat led verlichting 20 keer zo veel branduren heeft als halogeen verlichting. Led is ideaal voor in de tuin, de verlichting is waterdicht en gaat zelfs tijdens vorst direct aan.

 

https://www.euroledshop.nl/led-spots/led-prikspots.html

Wil jij iets op een verpakking laten drukken?

Wil jij graag een gepersonaliseerde verpakking laten drukken en voor die reden je eigen ontwerp erop laten drukken? Dan ven je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf biedt jou de mogelijkheid om hoge kwaliteit verpakkingen te laten drukken, zodat jouw verpakking meteen herkenbaar is voor jouw klanten. Op deze manier heb je op een relatief goedkope manier gelijk extra reclame en helpt het bovendien ook met je branding strategie. Herkenbaar worden doe je snel door persoonlijke verpakkingen! Neem daarom zeker nu snel contact op met dit bedrijf zodat jij snel jouw eigen merk kan gaan bedrukken op goede kwaliteit verpakkingen.

Kwaliteit

Jouw eigen ontwerp laten drukken op een goede kwaliteit verpakking kan een groot verschil maken voor het imago van jouw bedrijf. Goede kwaliteit verpakkingen kun je daarom ook zeker weten bij dit bedrijf halen, zodat jij een goede impressie kan achterlaten bij iedereen die jouw producten aanschaft. Het laten drukken van jouw verpakking kun je daarom het beste gaan doen bij dit bedrijf. Dan heb je zeker weten goede kwaliteit om je producten heen zitten. Wacht daarom zeker niet langer en neem nu snel contact op met dit bedrijf om jouw eigen unieke verpakkingen gelijk zelf te gaan bestellen.

Eigen verpakking

Je kunt op een makkelijke manier jouw eigen verpakking laten drukken bij dit bedrijf op hoge kwaliteit materiaal. Jouw verpakking laten drukken bij dit bedrijf zal betekenen dat jij stevige verpakkingen hebt voor al jouw producten. Om een goede indruk achter te laten bij jouw klanten en bij potentiële klanten is een mooie verpakking zeker weten een echte aanrader. Laat daarom ook snel jouw eigen unieke verpakking drukken door dit bedrijf. Zo heb jij een duidelijke onderscheiding van jouw concurrenten. Neem daarom zeker nu snel contact op met dit bedrijf en laat jouw eigen unieke verpakking zo snel mogelijk drukken!Kies ook voor de mooiste en beste Händerson boxspring met tv lift

Wanneer u op zoek bent naar een boxspring met tv lift wilt u kunnen rekenen op comfort en kwaliteit. Deze aankoop moet het liefst jaren lang meegaan en optimaal slaapplezier opleveren. Een Händerson boxspring met tv lift is een zeer goede aankoop waar u optimaal van kunt genieten. Händerson staat garant voor de hoogst haalbare kwaliteit en optimaal slaapplezier. Wanneer u een boxspring van dit merk aanschaft, mag u echt vertrouwen op de hoogst haalbare kwaliteit! Een boxspring van Händerson kopen biedt u waar voor het geld want deze kwaliteit is subliem.

Kies ook voor uw gewenste Händerson boxspring met tv lift naar eigen keuze. Het aanbod van dit exclusieve merk is zeer gevarieerd en biedt mogelijkheden voor ieders slaapwens. Vergelijk de mogelijkheden voor het kopen van uw ideale boxspring zelf. Wanneer u kiest voor dit merk weet u zeker dat deze aankoop lekker slaapt en comfortabel is. Dit merk wordt geroemd vanwege de hoge kwaliteit en uitmuntende vorm van comfort.

Verschillende boxspring zijn verkrijgbaar in combinatie met een tv lift. Deze is standaard geïntegreerd en wordt geleverd inclusief voetbord. Tv kijken gaat gemakkelijk door de lift op de perfecte plaats te zetten. Op deze manier kan er comfortabel tv worden gekeken in de juiste houding. De maximale grootte voor de tv is 43 inch oftewel 95 centimeter breed.

Kijk voortaan ook tv zonder problemen! Lekker tv kunnen kijken op de boxspring is ideaal. Bijvoorbeeld voor het slapen gaan naar Discovery Chanel of ‘s morgens direct het journaal. Omdat de tv precies op de gewenste hoogte kan worden geplaatst, dit zorgt niet voor vervelende klachten. Kijk ook comfortabel tv vanuit bed wanneer maar gewenst. Het aanbod van boxsprings met lift is gevarieerd. Vergelijk de mogelijkheden zelf eens en kijk welke boxspring met tv lift het beste aansluit bij de persoonlijke wensen.

Beddenwinkel: boxsprings worden steeds meer populair

Je ziet steeds vaker dat een beddenwinkel boxsprings verkopen. Dit komt omdat de afgelopen jaren boxsprings steeds meer in opkomst zijn. Maar de ledikanten blijven ook populair. Wat is het voordeel van een boxspring ten opzichte van een ledikant? Deze twee bedden verschillen op diverse manier van elkaar. Ze verschillen betreft het uiterlijk, qua ligcomfort en ondersteuning. Hieronder worden alle eigenschappen op een rijtje gezet.

 

Wat is een boxspring?

Letterlijk betekent een boxspring een ‘bak met veren’. Het is ook wel een onderstel op pootjes. Hierin zitten springveren verwerkt, zij geven over de gehele breedte veerkracht. Zelfs bij een goedkope boxspring 180 x 200 cm, is er overal veerkracht te voelen. Het lichaam krijgt extra ondersteuning doordat twee lagen vering met elkaar gecombineerd worden. Het lichaam krijg hierdoor extra ondersteuning en daardoor ervaar je meer ligcomfort. Een beddenwinkel met boxsprings geeft jouw advies voor de juiste boxspring. Een ledikant daarentegen is een bed constructie zonder lattenbodem en matras. Hierbij moet een geschikte lattenbodem en matras bij uitgezocht worden. Een ledikant is dus een onderdeel van een bed. Een ledikant geeft geen ligcomfort of dergelijke, dit is afhankelijk van het matras en de lattenbodem.

 

Voordelen van een boxspring

Ben je op zoek naar een goedkope boxspring van 180 x 200 cm? Dit is een geschikte afmeting voor twee personen. Gemiddeld heeft één persoon 80 centimeter nodig om lekker te kunnen slapen. In beddenwinkels staan genoeg boxsprings om te kijken welke afmeting geschikt is. Hierboven werd er al beschreven dat boxsprings voor een goed ligcomfort zorgen. Ook geven boxsprings een uitstekende luchtcirculatie en ventilatie. Een boxspring is geschikt voor alle type slapers. Een ledikant is echter een stuk goedkoper dan een boxspring. Maar er zijn ook goedkope boxsprings van 180 x 200 die betaalbaarder zijn. Ook geeft een boxspring een luxueuze uitstraling, maar sommige mensen vinden de hoogte van een boxspring te massief in hun slaapkamer. Ook is het mogelijk om je boxspring volledig naar eigen wens samen te stellen. Je kan kiezen uit een bedbodem, een matras, een hoofdbord, een topper en (stof)kleur. Of je nu kiest voor een ledikant of boxspring, jouw beddenwinkel kan je advies geven. Want de keuze van een bed is afhankelijk van de persoon.

https://www.sleep-factory.nl/

Bescherm je vloer en je meubels

Ben je in de meubelzaak en ga je stoelen kopen dan let je er misschien niet op, vaak merk je dit pas als je thuis bent. Je schuift een paar keer op en neer me de nieuwe stoel(en) en je ziet meteen al krassen ontstaan op de vloer. Natuurlijk is dit erg vervelend, maar het is nu eenmaal gebeurd. Dit is overgins niet alleen het geval bij stoelen, maar ook bij bijvoorbeeld een bankstel of salontafel. Gelukkig is hier een oplossing voor. Deze wordt al door veel mensen toegepast, maar nog lang niet iedereen weet ervan af. We hebben het over stoelglijders. Stoelglijders zijn ideaal voor de meeste ondergronden. Denk hierbij aan tapijt, laminaat, tegels maar ook vloerbedekking.

Meerdere mogelijkheden

Stoelglijders voor stoelen worden al op grote schaal zijn gebruikt, zijn er andere opties. Viltjes bijvoorbeeld. Je voelt ook dat het aan de poten van de stoel kan blijven plakken. Dit zijn eigenlijk stoelglijders, maar dan anders. Deze stoelglijbanen zijn ook veelzijdig en geschikt voor elk type materiaal dat u maar kunt bedenken. U wilt de stoel alleen thuis kunnen verschuiven zonder de stoel of de vloer negatief te beïnvloeden? natuurlijk! Deze zweefvliegtuigen hielpen. Krassen op de vloer veroorzaken blijvende schade. Dit betekent dat eenmaal veroorzaakte schade niet meer ongedaan kan worden gemaakt. Daarom is voorkomen altijd beter. Laat uw stoel zo snel mogelijk glijden. Meestal wordt de bestelling binnen enkele dagen geleverd, zodat u deze direct kunt gebruiken.

 

https://stoeldopshop.nl/pages/vloerglijders

Een slotenmaker in Gulpen verteld ons over verschillende soorten sloten

Ben jij in de markt voor een nieuw slot, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dat snappen we! Er zijn ontzettend veel verschillende modellen op de markt, allemaal geschikt voor andere doeleindes. In deze blog maken we je wegwijs in de wereld van sloten, waarbij we ons hebben laten adviseren door een slotenmaker in Gulpen. Wij zorgen we dat jij het juiste slot vind waar je naar op zoek bent!

Voorafgaand is het goed om te weten wat een slot precies is. Een slot bestaat uit een slotkast, een schoot en een sluitplaat. Een slotkast is het gedeelte waar je de sleutel insteekt. De schoot is het gedeelte wat hierdoor in beweging komt. De sluitplaat is de uitsparing waarin de schoot valt.

Populair: het insteekslot

Dit slot staat hoog op het lijstje van veiligheid, en dat is ook terug te zien in de verkoopcijfers. Insteeksloten zijn ontzettend populair. Dit slot heeft twee verschillende schoten. De eerste valt in de sluitplaat is er een enkele keer met de sleutel gedraaid wordt. Het tweede schoot valt is de sluitplaat bij de volgende draai van de sleutel.

Ouderwets: het oplegslot

Een ander slot met twee schoten is het oplegslot. Het is een ouderwets slot, en vanzelfsprekend ook veel te zien in oudere woningen. Het slot is te openen met een draaiknop of hendel. Dit maakt het tevens inbraakgevoeliger. Een oplegslot is door een lokale slotenmaker in Gulpen gemakkelijk te vervangen door een insteekslot, wat inbrekers sneller afschrikt.

Nieuw: de meerpuntssluiting

Een moderne toevoeging aan de slotenlijst is de meerpuntssluiting. Zoals de naam al verklapt sluit dit slot op verschillende plekken tegelijk in de deur. Dit maakt de meerpuntssluiting het veiligste slot in deze rij, maar wel enkel beschikbaar bij het plaatsen van een nieuwe moderne deur.

Makkelijk: de raamboom

Een extra stukje veiligheid, dat is een raamboom. Het is in principe een extra slot aan de binnenkant van je deur. Door een hendel te draaien schuift een metalen pin een geplaatste kom in. Alhoewel deze sloten gemakkelijk te plaatsen zijn, verkleinen ze je inbraakgevoeligheid enorm. Een echte (goedkope) aanrader dus!

Sterk: het penslot

Een van de enige sloten met een apartere sleutel, het penslot. Een kruissleutel sluit twee metalen staven binnen in de deur. Alhoewel de techniek in dit slot niet heel modern is, heeft het zich wel een waardige plek in de woningmarkt verdient. De metalen pinnen zijn namelijk heel sterk, en moeilijk kapot te maken.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-gulpen/

Urenregistratie app helpt wanneer de kosten voor een kloksysteem te hoog zijn

Je herkent het wel je gaat werken en hebt een 0-urencontract. Je baas schrijft elke keer dat je werkt op hoelang je hebt gewerkt. Zo weet hij namelijk hoeveel hij jou moet betalen. Daarnaast kan hij precies zien wat die inzet van jou hem kost. Daarbij is het natuurlijk eigenlijk wel niet zoo handig dat hij elke keer los opschrijft hoeveel je hebt gewerkt. Daarbij komt ook nog eens dat het kan gebeuren dat hij het verkeerd opschrijft of dat hij dat blaadje kwijt raakt.

Kloksysteem

Een makkelijker systeem zou zijn een systeem waarbij jij als medewerker en oproepkracht gewoon inlogt en uitlogt. Dit kan bijvoorbeeld door een kloksysteem. Bij een kloksysteem klok je in op de tijd dat je begint en vervolgens als je klaar bent klok je ook weer uit. Dit zorgt ervoor dat je baas tot op de seconde kan zien hoelang je werkt. Het grote voordeel is daarnaast dat hij alles niet handmatig hoeft in te vullen. Dit bespaart hem weer veel tijd en dus geld.

Urenregistratie app

Mocht de baas nu niet zo breed in kas zitten dat hij zo’n kloksysteem direct kan betalen. Dan is er natuurlijk ook nog een andere mogelijkheid om de uren te registreren. Dit kan bijvoorbeeld via een urenregistratie App. Of via een online urenregistratie-programma. Hij zal dan wel moeten bijhouden hoelang je werkt. Maar het verwerken van de gegevens zodat deze ook direct op de jaarrekening komen heb je dan wel bespaard. Dus het helpt uiteindelijk welk een beetje maar niet alles. Afhankelijk van het budget kun je dan als werkgever natuurlijk bepalen wat je wilt.

https://keeping.nl/urenregistratie