Behoefte om jouw collega’s beter te leren kennen?

Wanneer je jouw collega’s of team beter wilt leren kennen zijn er een aantal dingen die je kunt doen, teambuilding bijvoorbeeld. Bij teambuilding staat het samen ondernemen van een leuke of ontspannende activiteit centraal. Er zijn verschillende aanbieders van teambuilding activiteiten in Limburg. Een populaire optie is Hof de Bulle, wat is gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Hier kun je met jouw team even de dagelijkse drukte even achter je laten en samen tot rust komen. Hof de Brulle heeft geen standaard kantoorruimtes of conferentiezalen, maar een oude hoeve die inspireert en ontspant. De perfecte plek voor teambuilding in Heuvelland dus.

 

 

Hof de Brulle

Midden in het Heuvelland, daar ligt Hof de Brulle gevestigd met haar prachtige hoeve die al eeuwen oud is. Dankzij de 1,5 hectare grote buitenhof is teambuilding op een bijzondere buitenlocatie in Heuvelland mogelijk. Tevens is al die ruimte even helemaal van jou en je collega’s. Je huurt de Hof namelijk exclusief. Je huurt deze prachtige hoeve per dagdeel, met of zonder overnachting.

Hof de Brulle herbergt namelijk ook een zeer ruime vakantiewoning voor 28 personen met een professioneel kookatelier, een grote living met haard, twee authentieke workshopruimtes en 13 kamers. Er is genoeg ruimte voor teambuilding: aan de vergadertafel, bij de openhaard of ergens op het ruimte perceel van het Hof. Hier kun je doen wat je wilt. Teambuilding in Heuvelland is nergens zo luxe als bij Hof de Brulle.

 

Teambuilding in Heuvelland bij Hof de Brulle

Wanneer jij en je collega’s unieke activiteit wilt organiseren op het gebied van teambuilding dan zit je bij de hoeve van Hof de Brulle helemaal goed. Je kunt deze locatie huren voor teambuilding, vergaderingen, brainstormsessies, teamuitjes en presentaties. Zowel binnen- als buitenactiviteiten zijn mogelijk, dus jij en je team hoeven zich niet te vervelen. Denk bijvoorbeeld aan een mindfulness workshop, schapen drijven, Tai-Chi of werken met paarden. Bertie, de eigenaar van deze oude hoeve verzorgt al jaren teambuilding in Heuvelland en is dus de perfecte uitbater voor Hof de Brulle.

https://hofdebrulle.nl/teambuilding-limburg/

Op zoek naar een outplacementbureau in Bussum?

Outplacement Bussum zegt het eigenlijk al, je wordt eruit geplaatst. Dit heeft van toepassing op je werk, je wordt namelijk ontslagen. Wanneer er gedreigd wordt met ontslag kun je de stap maken om een outplacementtraject te gaan volgen in Bussum. Dit is vergelijkbaar met loopbaanadvies, alleen is het nu zeker dat je gaat overstappen naar een nieuwe baan. Vaak wordt er outplacement aanboden wanneer er een reorganisatie gaat plaatsvinden, een aantal of vele mensen gaan daarom hun baan kwijtraken. Maar het kan ook bij een conflict op de werkvloer aangeboden worden. Dit conflict moet dan wel onoplosbaar zijn omdat de werkrelatie zo verstoord is dat ontslag de enigste optie nog is.

Waarom gebruik maken van outplacement in Bussum?

Wanneer je ontslagen wordt en je onvrijwillig dus moet vertrekken kan het zijn dat je kunt kiezen voor een geldbedrag of een outplacement. Vaak ben je dan geneigd om te kiezen voor een geldbedrag, maar het is vaak lastiger dan je denkt om een nieuwe baan te vinden. Zeker wanneer er in jouw sector weinig banen te vinden zijn of je al een bepaalde leeftijd hebt bereikt. Dus wanneer er een kleinere kans is op een nieuwe baan, kun je vaak beter kiezen voor een outplacement via je werk dan een geldbedrag. Zo wordt er bij een outplacement in Bussum geholpen met het verwerken van je ontslag, het uitzoeken van je kwaliteiten, het zoeken van een baan en je krijgt hulp met sollicitatietrainingen. Na een traject in outplacement in Bussum zul je ook zien dat het maken van een cv en je LinkedIn profiel een stuk makkelijker gaat. Je krijgt er namelijk hulp bij en je leert dus je eigen capaciteiten kennen. Ook kom je erachter naar wat voor soort functie je op zoek wilt gaan.


Uitstapjes in Limburg

Op vakantie gaan in het buitenland? Dat is tegenwoordig niet meer per se nodig aangezien de tropische zomers in Nederland. Wist je dat ook in Nederland heel veel te zien is? Genoeg om niet in je eentje te kunnen ontdekken in ieder geval. Wij zoeken een deel vakantiebestemmingen uit in Limburg met bijpassende activiteiten.

 

 

Vakantie in Noord-Limburg

Noord-Limburg is een aantrekkelijk gebied om een weekendje weg te gaan of om zelfs op vakantie te gaan. In het Noorden ligt namelijk ‘het witte stadje’. Thorn is een mooie plek om eens gezien te hebben. Bij restaurants en cafés aan de maas is het mogelijk om een lekker drankje doen en een hapje eten. In de zomer is het mogelijk om er een sloep te huren. Tip: neem een koelbox mee met de tropische temperaturen! Leg de boot op het midden van de maas en neem een lekkere verkoelende duik. Bekijk ook zeker de monumenten! Het is een stadje met geschiedenis.

Verder kun je in Noord Limburg genieten van het prachtige landschap dat het gebied te bieden heeft. Neem eens een wandeling door de Groote Peel!

 

Een mooi park om op vakantie te gaan is De Leistert in Roggel. Dit park is niet alleen erg geschikt voor kinderen, maar is ook geschikt om van te genieten in rust. Het park heeft een binnen- en buitenzwembad, beide met glijbanen. Het park is gelegen in een mooi gebied, omringd door veel bos. Om met het hele gezin naar de camping te kunnen gaan is een 7 persoons auto huren wellicht een goed idee!

 

Vakantie in Zuid-Limburg

Wellicht staat Zuid-Limburg in Nederland bekend als het enige heuvelachtige landschap van Nederland. Juist dit maakt het al de moeite waard om er eens heen te gaan! Het gebied biedt ontzettend veel mooie fietsroutes en wandelpaden, wat het een geschikte locatie maakt om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen.

Neem een kijkje in het gebied tussen Vaals en Gulpen. Dit gebied werd in 2005 namelijk verkozen tot mooiste landschap van Nederland door Stichting Natuur en Milieu.

 

Verder kan er heerlijk gegeten en gedronken worden in het Bourgondische Maastricht. Hier liggen veel terrasjes en dus ook veel mogelijkheden om tot rust te komen. Maastricht is een stad met geschiedenis, dus kijk er aandachtig om je heen! Geen auto om op de locatie te komen? Autoverhuur De Mulder heeft een ruim assortiment met daarin geschikte auto’s om van A naar B te reizen.

https://autoverhuurdemulder.nl/

Uw bedrijf slim verhuizen in Amsterdam

Stel u wilt uw bedrijf verhuizen in Amsterdam. Hier komt natuurlijk aardig wat werk en jammer genoeg in veel gevallen ook aardig wat stress bij kijken. Een bedrijfsverhuizing Amsterdam is immers niet iets wat even snel gedaan is. Daarom is het gedurende, maar ook voorafgaand aan zo’n verhuizing van cruciaal belang dat de juiste beslissingen genomen worden en de juiste voorbereidingen worden getroffen. Verhuisbedrijf Amsterdam kan u hierbij optimaal van dienst zijn en helpen op een zodanige manier dat de verhuizing van uw bedrijf zo soepel mogelijk verloopt.

Verhuis slim

Verhuizen is natuurlijk het fijnst als dit zo ontspannen, soepel en zo snel mogelijk gebeurt maar ook vooral met zo min mogelijk stress. Het is daarom belangrijk de verhuizing van uw bedrijf slim en efficiënt te laten plaatsvinden. Wanneer u kiest voor Verhuisbedrijf Amsterdam bent u eigenlijk in 1 klap al van alle stress en inspanningen af. U laat de verhuizing van uw bedrijf volledig aan ons over en wij zorgen met een bak aan ervaring voor een zo goed, soepel en snel mogelijke verhuizing. Een bedrijfsverhuizing Amsterdam is iets waar veel bij kijken komt. De spullen in uw huidige kantoor moeten zonder schade op te lopen uw nieuwe bedrijfspand bereiken. Dit is niet zo makkelijk gezegd als gedaan en het is daarom ook belangrijk de verhuizing slim aan te pakken. Hierbij is bijvoorbeeld een goede voorbereiding onmisbaar. Wij helpen u hierbij op elk vlak waarop dat nodig. Verder is het bijvoorbeeld belangrijk dat de verhuiswagen die gebruikt wordt wel ideaal is voor de spullen die verhuisd moeten worden. Ook hier heeft Verhuisbedrijf Amsterdam verstand van als geen ander.

Verhuizen zonder schade

Iets wat veel voorkomt bij verhuizingen van bedrijven is onnodige schade op bijvoorbeeld apparatuur dat wordt opgelopen. Veel bedrijven beschikken vandaag de dag bijvoorbeeld over dure computers of andere elektronische apparatuur. Het kan uiteraard erg lastig zijn dit allemaal op een veilige manier te verhuizen, maar ook hierbij kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Met elk apparaat gaan wij zeer zorgvuldig om met als doel al uw spullen veilig en heel op de nieuwe locatie te brengen. Schade mag uiteraard niet aangericht worden aan uw spullen zodra deze onze verantwoordelijkheid zijn. 

Geen onverwachte problemen

Met bakken aan ervaring hebben we wat betreft de problemen die onderweg kunnen ontstaan alles wel een keer meegemaakt. Dit zorgt ervoor dat wij voor de juiste voorbereiding zorgen en de dingen die kunnen gebeuren ten alle tijden incalculeren. Dit zorgt er voor dat er niet halverwege ineens grote vertragingen bij kijken komen, maar ook dat er niet tijdens de verhuizing onverwachte kosten bij kijken komen. De bedrijfsverhuizing wordt van A tot Z gepland en alles wordt volgens voorbereiding en volgens planning uitgevoerd om hinder te voorkomen. Wij helpen u graag zorgeloos verhuizen met uw bedrijf!

https://heboverhuizingen.nl/

Buiten vergaderen

Waarom een buitenlocatie voor een vergadering? Het uitzicht en de omringende natuur op een buitenlocatie werkt rustgevend en inspirerend. U onderbreekt de dagelijkse sleur en kan even denken buiten de standaard kaders. Het is bewezen dat een brainstormsessie, teambuilding of vergadering meer oplevert wanneer deze in een inspirerende omgeving plaatsvindt. Buiten zijn er veel minder afleidingen, het vergaderen wordt direct productiever. Buiten vergaderen kan uw bedrijf dus veel opleveren en is een belangrijke activiteit om met uw collega’s te ondernemen.

Genieten van een buiten vergadering

Iedereen heeft ’s zomers wel eens een vergadering gehad in een krappe conferentieruimte. Veel mensen dicht op elkaar, geen frisse lucht en airco die de situatie niet beter maken. In uw pak plak  je vast aan die vervelende, oncomfortabele stoelen en ziet u de hele dag niets meer dan witte muren en vermoeide collega’s. Vreselijk en productiever wordt u er meestal ook niet van. Daarom bieden buitenlocaties wel inspirerende situaties. Comfortabele stoelen, lange tafels en een fijne plek in de natuur. U zit lekker op terras met uw collega’s in de schaduw van de parasol en kunt u focussen op uw vergadering.

Ook in de winter is een buitenvergadering geschikt. U kunt in een serre of veranda genieten van natuurlijk licht en een lekker stukje gebak met koffie. U heeft geen last van de hectiek van kantoor. Daarom zijn buiten vergaderingen stukken prettiger en meer inspirerend dan gewone vergaderingen.

Buiten vergaderen bij Hof de Brulle

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie om buiten te vergaderen in de frisse lucht? Bij Hof de Brulle op het Limburgse Heuvelland worden de beste besluiten genomen en komt iedereen tot zijn recht. Teamleden voelen zich gelijkwaardig en laten zichzelf zien. Bij Hof de Brulle is van alles mogelijk van een Lean Six Sigma vergadering tot samen schapen drijven of teambuilding. Tijdens het buiten vergaderen bij Hof van Brulle raak u gegarandeerd geïnspireerd.

Voordelen buiten vergaderen

Als er veel wordt vergadert in dezelfde setting, vervalt u al snel in een routine, verliest u inspiratie en verliest u de focus. Door de omgeving te veranderen kunt u de sleur gemakkelijker ontbreken. U denkt immers even niet aan kantoor, maar kan u focussen op de vergadering zelf. Daarnaast bevordert Hof de Brulle de samenwerking en vooral ook de focus op gezamenlijk doelen. Het voordeel van buiten vergaderen is dat de creativiteit stijgt. Bij wandelend vergaderen stijgt het creatieve denkvermogen zelfs gemiddeld 60 procent. Zeker op het grote perceel van de Brulle kunt u lekker de benen strekken. Genoeg reden dus om buiten te vergaderen bij Hof de Brulle.

https://hofdebrulle.nl/buiten-vergaderen/

Vrachtwagen theorie examen, dat is bij ons geen probleem

Je vrachtwagen theorie examen halen kan voor sommigen een grotere en lastigere klus zijn dan je misschien verwacht! Moet jij je eens voorstellen dat er een bedrijf is waar je je vrachtwagen theorie examen in één dag kunt halen en waarbij je daarnaast ook nog eens helemaal persoonlijk wordt begeleid. Dat betekent dus dat je ontzettend goede persoonlijke service kunt verwachten van mensen die er daadwerkelijk verstand van hebben. Dat kunnen alleen mensen zijn die bij ons werken. Bij ons kun je je vrachtwagen theorie examen behalen binnen een dag en daarna met de juiste papieren, direct aan de slag gaan! Het fijne aan ons bedrijf is dat de prijzen ontzettend meevallen. Iedereen weet het wel, een rijbewijs halen kan ontzettend, maar dan ook ontzettend duur zijn. Het kan zo oplopen in de duizenden euro’s. Ontzettend vervelend natuurlijk. Wij begrijpen natuurlijk ook wel dat niet iedereen zich dat zomaar even kan permitteren. Gelukkig is het bij ons dus helemaal anders. Bij ons hoef je niet eerst je gouden spaarpot kapot te slaan, voordat je kunt beginnen met het behalen van je vrachtwagen theorie examen. Bij ons gaat dat sneller. En daar zijn we maar wat trots op. Eigenlijk hoef je ook helemaal niet meer verder te zoeken. Het juiste bedrijf, de juiste mensen heb je al gevonden. Hier kun je namelijk met kwaliteit, en snel, je vrachtwagen theorie examen halen.

Aanmelden

We snappen natuurlijk dat je ontzettend enthousiast bent nu. Je vrachtwagen theorie examen behalen kan namelijk eindelijk op een eenvoudige manier. Ontzettend fijn natuurlijk. Om dit werkelijkheid te laten worden, moet je je aanmelden via onze site. En dat gaat gelukkig ontzettend makkelijk!

Contact

Contact opnemen met ons gaat ook heel makkelijk. Zoek ons op via het internet, surf naar de website, en neem contact op via Nuvrachtwagen.nl! We zijn makkelijk te bereiken, zodat jij zonder al te veel problemen je vrachtwagen theorie examen kunt halen! Tot snel.

Het riool ontstoppen in Utrecht, wij klaren dat klusje wel.

Een verstopte afvoer in uw woning in Utrecht kunt u snel en makkelijk zelf ontstoppen, maar het riool ontstoppen in Utrecht helaas niet. Immers u heeft geen idee waar de opstopping precies zit. Ook met de juiste gereedschappen kunt het riool in Utrecht niet ontstoppen. Hoe komt u dan wel van de problemen af? Met een professionele organisatie die gespecialiseerd is in het ontstoppen van het riool in Utrecht. Wij helpen u snel en gemakkelijk.

De beste optie voor opstoppen van riool in Utrecht

Een verstopte riool is geen pretje, want bij een verstopping kun je geen water weg spoelen door het riool. Niet alleen de afvoer in de keuken werkt niet, maar ook de wc of het doucheputje bij de douche werkt niet meer naar behoren. Ineens beseft u hoeveel water u op een dag verbruikt en wat er voor nadelen aan kleven als dat niet meer kan doen. U hoort het wel. Het ontstoppen van het riool in Utrecht is dan ook een noodzaak. Wij helpen u snel met deze klus. Zodra u een melding heeft gemaakt komen wij binnen 24 uur bij u langs. U kunt op elke moment een melding maken, zowel overdag als nachts of in het weekend staan we voor u klaar. Vooraf krijgt u een prijs door wat het kost om de ontstopping te verhelpen. Hierdoor komt u naderhand niet nogmaals voor verrassingen te staan. Een verstopt riool is al een nare verrassing genoeg. Wij zorgen ervoor dat riool weer schoongemaakt is en zorgen ervoor dat u snel weer gebruikt kunt maken van de afvoer. Ook bellen we u binnen een paar dagen nog een keer terug om te horen of alle problemen daadwerkelijk zijn opgelost. Snelle service, daarom staan wij bekend. Het riool ontstoppen in Utrecht, wij klaren dat klusje wel.Airco Arnhem voor het doorkomen van die hete zomers

Airco Arnhem biedt meerdere soorten airco’s die de zomers heel wat aangenamer kunnen maken. Het is je vast niet ontgaan dat de zomers heter zijn dan ooit tegenwoordig. Daarom is het belangrijk dat je hier rekening mee houdt en je huis lekker koel houdt om zo aangenaam te kunnen genieten van het heerlijke zomerse weer. De zomerse nachten dat u wakker ligt door de hitte zijn niet langer. U kunt heerlijk slapen door de koelende airco’s van Airco Arnhem. Uw huis is heerlijk fris en dan slaap je toch gewoon veel lekkerder dan dat je de hele nacht ligt te zweten en te draaien. Ook kan de airco van Airco Arnhem u helpen om schone en gefilterde lucht in uw huis te krijgen. De luchtvochtigheid moet op peil zijn en constant want bij een te lage luchtvochtigheid en een te hoge kunnen veel klachten ontstaan bij mensen. Zeker mensen die al aandoeningen hebben zoals bijvoorbeeld astma kunnen hier veel last van hebben. Het is dus gezond om schone en gefilterde lucht in je huis toe te laten. Dit kan allemaal met de airco’s van Airco Arnhem.

Wat kunnen de airco’s van Airco Arnhem allemaal?

Naast het verkoelen van uw huis kunnen de airco’s van Airco Arnhem ook verwarmen. Sommige huizen zijn in de winter extreem koud en in de zomer extreem warm. Zeker zolderkamers hebben hier last van. Het is lastig om zulke ruimtes koel of juist warm te houden. Met de airco’s van Airco Arnhem kan je niet alleen verkoelen en je huis kouder maken maar ook gewoon verwarmen. Zeg maar dag tegen te koude winters en te warme zomers. Met de airco’s van Airco Arnhem wordt je kamer temperatuur constant waardoor het altijd aangenaam is voor jou, je familie en je gasten.

 

 

Geïnteresseerd in het Kerstpakket voor de man?

Rond de Kerstperiode vliegen de cadeaus u op de oren. U bent samen met uw partner opzoek naar het leukste speelgoed voor uw kind. U wilt u geliefde verassend met een lekker luchtje. Uw ouders krijgen een mooi decoratiestuk voor in de tuin of u heeft een leuk dagje weg in het verschiet met uw vrienden. Kort gezegd, Kerstmis betekend cadeaus. Vaak zijn het de vrouwen die met de ideeën komen en de cadeau inkopen doen met de Kerst. Zo gaat dat misschien ook wel op uw werk. Weet u eigenlijk wie het kerstpakket voor mannen samenstelt of verzint? Grote kans dat dit door een vrouw wordt gedaan. En als het door een man wordt gedaan, zal het schorten aan variatie. Elke jaar weer hetzelfde pakket met die zak chips en fles rode wijn of speciaal biertjes. Lekker, zeker waar, iedereen eet en drinkt het. Maar we krijgen al zoveel te eten en drinken tijdens de Kerstdagen.

De mogelijkheden voor Kerstpakket man

Daarom is er nu een oplossing. Wij bieden u het Kerstpakket voor de man. Geheel zelf te bestellen via het internet. Oja, dat is overigens ook een nieuwe trend die zich met het jaar populairder maakt. Er wordt steeds meer besteld, zo ook het Kerstpakket voor de man. En daar maken wij graag gebruik van. U kunt bij ons kiezen voor het standaard Kerstpakket man met daarin gereedschap en snacks, zoals u gewend bent. Maar u kunt ook kiezen voor wat anders. Een lekker dagje weg, naar de wellness bijvoorbeeld. Een echte man weet hoe die zich moet ontspannen en schaamt zich niet om zich hier te vertonen. Maar voelt u zich hier toch niet helemaal zich op uw gemak, dan kunt ook altijd kiezen voor het populaire barbecue pakket. Het Kerstpakket voor de man!