Veel leren bij een pedicure opleiding

Een professionele pedicure opleiding is ideaal wanneer je de kneepjes van dit vak wilt leren. We kunnen niet genoeg pedicures hebben, het is belangrijk dat mensen hun voeten in een goede conditie zijn. Zonder je voeten kom je nergens. Ze hebben dan ook veel te verduren waardoor ze hier en daar wel wat extra verzorging kunnen gebruiken. Wanneer je een pedicure opleiding volgt zal je mensen kunnen helpen met het verzorgen van hun voeten en eventuele vervelende kwaaltjes verhelpen. Als rol van een pedicure kan je veel mensen blij maken. Om een goede pedicure te zijn is dus ook een goede opleiding van belang. Tijdens de opleiding zal je alle kneepjes van het vak leren.

De intensiteit van de opleiding

De pedicure opleiding doe je niet zo maar, er wordt wel van je verwacht dat je je goed zult inzetten. De totale opleiding duurt een jaar, dat is dus niet zo heel erg lang. Je hoeft meer eens in de week voor een dagdeel naar school, dit zal meer drie uur zijn. Er zijn ook vaste lestijden, van 09.00 tot 12.00 of van 19.00 tot 22.00. Zo kan je de pedicure opleiding makkelijk combineren met je dagelijkse leven. Er wordt verwacht dat je huiswerk hebt waar je iedere dag 1 á 3 uur mee bezig zult zijn. Qua vakanties hanteren we de kerst- en de zomervakantie.

De examens

Wanneer je een pedicure opleiding volgt zal je uiteraard ook examens moeten doen. Pas als je deze voldoende hebt afgerond kan je jezelf een echte pedicure worden. Er is een bepaald traject voor het doorlopen van deze examens. Deze hanteren wij dan ook zodat je met succes de pedicure opleiding kan voltooien. Voor meer informatie over hoe de examens worden afgenomen kan je een kijkje nemen op onze site. Hier kan je meer uitleg vinden.

 

De voordelen van onze nieuwe Rittenkaart

Heb je zin in een schoonheidsbehandeling? Dan ben je bij schoonheidssalon Wehl aan het goede adres! Schoonheidssalon Wehl laat je compleet in de watten leggen door de schoonheidsspecialistes en geeft jou een ervaring om niet snel meer te vergeten. Bij schoonheidssalon Wehl kun je ook een rittenkaart aanschaffen, wanneer je van plan bent jezelf vaker even te belonen voor je harde werk of een stuk rust gunt. Deze rittenkaart blijft voor altijd geldig en er hangt dan ook geen einddatum aan vast. Hiermee kunnen de klanten altijd bij de schoonheidssalon terecht. 

Massages en gezichtsbehandelingen

Bij schoonheidssalon Wehl kun je voor meerdere dingen terecht. Zo kun je er een massage boeken waarbij je bindweefsel losgemaakt kan worden of door middel van bepaalde technieken je spieren weer een ontspannen gevoel geven. Schoonheidssalon Wehl doet daarnaast ook veel gezichtsbehandelingen, waar meerdere keuzes in te maken zijn. Zo kan je kiezen voor verschillende soorten peeling en word je door de schoonheidssalon goed geadviseerd over de beste keuze voor jouw huid. Ook is schoonheidssalon Wehl gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Je kunt bijvoorbeeld je wenkbrauwen laten zetten of een eyelinerstreepje permanent laten aanbrengen. 

Tanden bleke

Daarnaast kunnen de specialisten bij schoonheidssalon Wehl ook je tanden bleken. Daarin kun je kiezen uit de juiste kleur voor jouw gebit en word je ervan verzekerd dat je lang met de gebleekte tanden kunt doen. Er wordt een speciale laag op je tanden aangebracht waarmee je tanden langer de witte kleur zullen behouden. Schoonheidssalon Wehl raadt de klanten wel aan na de behandeling een week geen koffie te drinken, kerrie te eten of thee te nuttigen. Deze producten bevatten speciale stoffen die ervoor zorgen dat de tanden verkleuren. Over het algemeen raadt schoonheidssalon Wehl het niet aan deze producten niet te veel te gebruiken, om verkleuring van de tanden te voorkomen.