Senior Apple Reparateur

Senior Apple Reparateur – Coolblue

Je leidt het onderhoudsteam van de winkel. We bieden trainings- en groeimogelijkheden.

Leiderschap: leid en verbeter uw team.

Training We leiden u op om een ​​gekwalificeerde Apple-reparateur te worden.

Te doen

Verantwoordelijk voor de resultaten van de onderhoudsafdeling en het team.

Je kunt fulltime werken. ‘S Avonds laat winkelen en in het weekend werken is voor jou geen probleem.

Leid en begeleid het onderhoudsteam.

Verbeter het onderhoudsproces.

Te krijgen

Korting op alles wat we verkopen.

Een ongekende goede werksfeer. Zorg voor vers bereide snacks, maandelijkse drankjes, het legendarische Coolblue-feest, de beste teamevenementen en informele en leuke afdelingen.

25 vakanties. Als je belooft terug te komen.

Reiskostenvergoedingen en pensioenregelingen.

Platte organisatie in brede zin. Dus je kunt bier drinken met je baas.

Het laagste niveau van HBO werken en denken.

Minstens 2 jaar professionele reparatie-ervaring in telefoon, tablet of computer.

Geboren manager.

Resultaatgericht en zeer verantwoordelijk.

Zelfs als u het druk heeft, kunt u een goed overzicht houden.

| Je leidt het reparatieteam in de winkel. We bieden trainings- en groeimogelijkheden.

Leiderschap: leid en verbeter uw team.

Training We leiden u op om een ​​gekwalificeerde Apple-reparateur te worden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/de-winkel.html

Devops Engineer

Devops engineer

Werken aan programmatuur dat zorgverlening verbeterd?
check dan deze vacature wat ga je doen?
je komt te werken binnenshuis een groot development team waar jij de kans krijgt om met de nieuwste technieken aan de slag te gaan. Doordat de lichaam bezig is met het uitbreiden in europa zijn zij opzoek naar iemand die niet schroomt voor het nuttigen van de leiding. Het is de bedoeling dat er zo min denkbaar handmatig werk wordt uitgevoerd binnenshuis deze functie. Met de komst van ansible, puppet en chef is dit ook eigenlijk niet meer nodig. Voorts kom je te werken met technieken als aws, kubernetes, terraform, en docker. In de te selecteren tactiek voor naar de toekomst kan jij een hele belangrijke rol gaan spelen. Met een mooi budget mag er nieuwe rijwegen bewandeld gaan geworden en dus, ben jij degene die warm loopt van nstaande technieken en ben jij iemand die het voortouw durf te nuttigen? lees dan voorts

Wie ben je?

– hbo werk- & denkniveau ;
– tenminste een tal jaar ervaring als devops engineer ;
– je hebt ervaring ervaring met ci/cd ;
– je hebt ervaring met kubernetes, terraform en docker ;
– je bent iemand die gaarne automatiseert.

Wat mag je tegemoetzien?

– salarisindicatie van €, – tot €, – obv uur ;
– vakantiedagen ;
– pensioenregeling ;
– tal van doorgroeimogelijkheden ;
– jaarcontract met panorama op een contract voor onbepaalde tijd ;
– bijvoegen bij kennissessies en bijvoegen bij masterclasses voor kubernetes en docker.

Waar ga je werken?

Deze anatomie ontwikkelt heathcare programmatuur en heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Het doel van de programmatuur is om de zorg te overtreffen met behulp van internettoepassingen. Zij hebben duurzame oplossingen ontwikkeld voor insingen hierbinnen de geesjke gezondheidszorg, ziekenhuizen en zorgcentra en op dit tijd zijn zij actief in tien landen. Je komt te werken in een jonge en dynamische omtrek waar behalve hard werken ook grootte is voor activiteit en gezelligheid. Je komt met echte vaklui te werken in hun specialisatie en er worden regelmatig teamuitjes georganiseerd overmits ze van overtuiging zijn dat de boog niet eeuwig opgejaagd kan zijn. Heb je vragen over deze vacature? neem dan aansluiting op

https://www.vindazo.nl/keywords/development-analyse.html

Uitzendbureau Deurne voor jouw loopbaanvragen

Loop je vast in je werk of doe je werk waar je niet echt gelukkig van wordt? Of sta je juist op een kruispunt en weet je niet welke kant je op wilt met je carrière. Uitzendbureau Deurne kan je helpen om hierin sturing te geven, balans te vinden tussen werk en prive. Uitzendbureau Deurne helpt je om te uit te vinden wat het is dat je het dagelijks leven doet waar je gelukkig van wordt en zoekt vervolgens de juiste baan voor je.

Wanneer maak je gebruik van Uitzendbureau Deurne

Werk je momenteel ergens en lukt het je nog niet om het beste van jezelf te laten zien? Ben je benieuwd of een andere branche iets voor jou is? Of misschien heeft er een reorganisatie plaatsgevonden en is je baan weggevallen? Of word je niet gelukkig van het werk dat je uitvoer? Voor die vragen en het zoeken naar een andere baan kan Uitzendbureau Deurne heel goed helpen.

Hoe werkt het?

Stap jij bij Uitzendbureau Deurne binnen? Dan kijken we samen naar de oorzaak van je twijfels over je loopbaan. Wat zijn de pijnpunten en obstakels waar je tegenaan loopt? Waarom ben je ongelukkig over je werk? Wat geeft je energie en zorgt er voor dat je positiever wordt? Samen met de adviseur van uitzendbureau Deurne kun je daar een antwoord op te vinden en geeft het nieuwe inzichten om ervoor zorgen dat je jouw plezier in je huidige loopbaan hervindt. Een ander onderdeel van de intake bij Uitzendbureau Deurne is de talententest. Met deze test krijg je inzichten over waar je talenten liggen. Wat zijn je sterke kanten, wat zijn je talenten. De talententest geef inzicht hierover en laat zien hoe je je talenten kan inzetten. Zo kan de Uitzendbureau Deurne jouw de best passende baan aanbieden. Samen met Uitzendbureau Deurne zorg je ervoor dat je je talenten kunt inzetten en de beste keuze maakt op gebied van werk waar jij gelukkig van wordt.

 

https://www.jongerenarbeidsmarkt.nl/nl/uitzendbureau/deurne