gepersonaliseerd geboortecadeau

Ben je oom of tante geworden, of is een goede vriend of vriendin vader/moeder geworden? Ben je wat inspiratieloos, maar wil je wel goed voor de dag komen? De allereerste keer op kraambezoek kun je natuurlijk niet met lege handen aan komen zetten. Er is zoveel keus uit vele cadeau’s voor de kleine, maar het leukste is toch wel om een origineel en persoonlijk cadeau te kunnen geven. Een gepersonaliseerd geboortecadeau is dan toch wel een cadeau wat hét verschil maakt. En ook met een gepersonaliseerd geboortecadeau zijn er legio mogelijkheden. Je hebt hierin ook populaire kraamcadeaus, maar ook echt nieuwe, niet veel gebruikte kraamcadeaus. 

 

Wat voor gepersonaliseerd geboortecadeau moet ik kopen?

Er is zelfs de mogelijkheid om een geboortecadeau te geven met naam, zoals bijvoorbeeld een geboortekoffertje, t-shirt, romper of een knuffel. Maar wat ook tof is, is om een luiertaart te kopen, of wat dacht je van een kraampakket met meerdere cadeautjes. Erg leuke musthaves voor de nieuwgeboren baby, ook kun je dit kraampakket zelf samenstellen. Wat nu erg populair is, zijn de koffertjes van Chantal Blijft Slapen. Je weet wel, dat tv-programma met Chantal Janzen. Tenslotte ook erg leuk om te geven. Naast bijvoorbeeld cadeau’s als een babyboek met naam, een nijntje cadeauset, houten speelgoed of een unicorn met naam. Deze producten zijn ook zeker beschikbaar als gepersonaliseerd geboortecadeau.

 

Tweeling?

Tot slot, is er zelfs een tweeling geboren? Dan zijn daar ook zeker gepersonaliseerde geboortecadeaus voor verkrijgbaar. Zoals een mega luiertaart, in diverse stijlen. Of een dubbel slabbetje. Online is er genoeg te vinden en te personaliseren, zoals jij het wilt. Webshops in overvloed die gepersonaliseerde cadeaus voor pasgeboren baby’s aanbieden. Eigenlijk is er teveel keus, maar laat je niet leiden door impulsiviteit, een cadeau wat origineel en persoonlijk is, slaat nog altijd het allerbeste aan.

https://www.geboortegift.nl/

Tips voor een kraamfeest

Kraamfeest organiseren

Een groot kraamfeest in plaats van allemaal losse kraambezoekjes: steeds meer ouders kiezen hiervoor. Zeker als je veel familie of vrienden hebt, is zo’n kraamfeest of babyborrel een ideale oplossing. 10 tips om er een geweldig feest van te maken. Waarom een kraamfeest? Door een kraamfeest te organiseren zorg je ervoor dat je minder losse bezoekjes krijgt. Je nodigt alle visite gewoon in één keer uit op een vaste ochtend of middag. Op deze manier zal het de eerste weken na de geboorte van je baby lekker rustig zijn in huis. Je leeft niet van visite naar visite, hoeft geen afspraken tussen je voedingen door te plannen en hebt alle tijd voor elkaar. Zo kunnen jullie in alle rust wennen aan het nieuwe ritme met een baby in huis.

Voordelen van een kraamfeest

Het belangrijkste voordeel is dus de rust die je creëert en de vele kraambezoekjes die je vermijdt. Maar er zijn meer voordelen:

• Je bent in één keer klaar.

• Je kunt de borrel organiseren op een moment dat je jezelf weer een beetje de oude voelt en wat meer energie hebt om mensen te ontvangen.

• Er komen veel mensen tegelijk, die ook gezellig met elkaar kunnen kletsen, in plaats van met jou. Schuif af en toe bij een groepje aan en vertel je verhaal in één keer aan meerdere mensen tegelijk.

• Je kunt hulp vragen bij de organisatie, of het ergens in een restaurant of zaaltje organiseren, dat scheelt je veel gedoe.

• Ook mensen die je liever niet individueel op kraamvisite zou willen hebben (verre tantes en kletsgrage buurvrouwen) kunnen op een babyborrel toch makkelijk langskomen. En je hoeft maar kort met ze te praten, onder het mom van: ‘Ik ga even door naar de volgende gasten’.

• Je hoeft maar één keer (een heleboel) beschuitjes met muisjes te smeren. Maar er zijn ook nadelen Toch zijn er zeker ook een aantal minder positieve dingen te noemen.

• Je moet een paar weken na je bevalling een heel feest organiseren, terwijl je daar misschien niet de energie voor hebt.

• Je zult lang niet al je vrienden en familie echt uitgebreid kunnen spreken.

• De gasten zullen ook niet allemaal heel uitgebreid je baby kunnen bewonderen.

• Organiseer je het thuis, dan blijft er na de borrel een flinke bende en afwas achter.

• Organiseer je het ergens anders, dan kan dat best weleens in de kosten lopen.

• Het is maar afwachten of je baby zich goed gedraagt tijdens de borrel. Krijgt hij een flinke huilbui, dan kan dat misschien stress bij jou veroorzaken.

• Je hebt de eerste paar weken vóór het kraamfeest weinig visite.

Wanneer een kraamfeest?

Een kraamfeest vindt meestal tussen de vier en acht weken na de bevalling plaats. Op dat moment is je kind nog echt een kleine baby, wat de meeste mensen toch altijd erg bijzonder vinden om te zien. En jij bent waarschijnlijk al redelijk opgeknapt van de bevalling, zodat je genoeg energie hebt om een paar uurtjes te kletsen. Het handigst is om de uitnodiging voor je kraamfeest meteen met het geboortekaartje mee te sturen. Je kunt een uitnodigingstekst op het kaartje zelf laten drukken, of losse kraamfeestkaartjes maken. Als je het op de laatste manier doet, kun je ook sommige mensen een geboortekaartje sturen zónder uitnodiging voor de kraamborrel.

https://www.kaartcollectie.nl/

Waar vind je goedkope babykamers?

Een babykamer inrichten is zeker niet voordelig dus als je met een kleinere beurs werkt is het zeker verstandig op te zoek te gaan naar goedkope babykamers. Bij Babykoop.nl worden deze ook aangeboden.

 

Kijk wat je allemaal nodig hebt

Als je een babykamer gaat inrichten is het natuurlijk wel belangrijk dat je alle spulletjes kunt aanschaffen die je nodig hebt. Je kunt hierbij denken aan belangrijke meubels zoals een kast, wieg of commode maar ook andere zaken zoals een aankleedkussen, een badje en spulletjes die je nodig hebt voor het bedje horen daarbij.

 

Outlet en opruiming

Om met een wat kleinere beurs toch goed uit te kunnen komen kun je er voor kiezen eens goed rond te kijken bij de outlet of opruiming. Zo kun je tegen een gereduceerde prijs ook leuke spulletjes aanschaffen om de babykamer in te richten.

 

Bepaal wat je belangrijk vindt

Als je rekening dient te houden met een bepaald budget is het ook handig de keuzehulp te gebruiken die je op de website vindt. Hierbij kun je tal van eigenschappen aangeven waaraan de goedkope babykamers waar je naar op zoek bent dienen te voldoen. Op die manier krijg je alleen resultaten te zien die binnen je budget passen.

 

Vergelijk de producten met elkaar

Een gekozen artikel kun je uiteraard direct bestellen maar het is zeker verstandig eerst goed de beschikbare informatie te lezen die je op de site terugvindt. Bij ieder product staat deze vermeld. Heb je twee producten gevonden die op elkaar lijken en weet je niet goed welke je zult kiezen? Maak dan gebruik van de productvergelijker. Zo kun je precies wat de verschillen en overeenkomsten tussen de producten en welke het beste bij jou past. Zo maak je altijd de juiste keuze voordat je overgaat tot het daadwerkelijk bestellen van de goedkope babykamer.

 

Bestellen en betalen

Bestellen en betalen doe je eenvoudig en veilig online. De producten die op voorraad zijn kun je al binnen 1 tot 2 werkdagen in huis hebben. Bij complete babykamers maakt het bedrijf een afspraak met je wanneer deze geleverd worden.

Wat is verstandig? Mijn wasmachine laten repareren of compleet vervangen?

In de meeste gevallen kun je je wasmachine nog wel laten repareren, maar is dat wel verstandig om te doen? En is het economisch gezien wel rendabel? In sommige gevallen is het beter om de wasmachine te laten repareren, dat kan veel goedkoper zijn dan een hele wasmachine te gaan kopen. Natuurlijk heb je nu de vraag of dat in elk geval wel zo is, uit mijn ervaring kan ik je vertellen dat een wasmachine reparatie niet duur is. Als je belt naar een wasmachine monteur in bijvoorbeeld Rotterdam kunnen zij je vertellen wat de kosten zullen gaan bedragen en wat er eventueel vervangen moet worden aan de witgoed. Deze moet natuurlijk weer werken zoals hij dat hiervoor deed. Als je een slechte wasmachine hebt kun je beslissen om een nieuwe te gaan kopen. Dit kan een hoop geld gaan kosten, door reparatie kun je je wasmachine weer zo goed als nieuw krijgen.

De witgoed monteur kwam thuis bij me langs.

Toen de monteur bij mij thuis langskwam zag ik dat de monteur al zijn gereedschap had uitgepakt, hij wilde direct aan de slag en beginnen aan de wasmachine reparatie. De vriendelijke monteur uit Rotterdam wist direct wat het probleem was en kon zo het onderdeel vervangen, ik had snel weer een goede wasmachine. De monteur kijkt samen met je naar wat het probleem is en legt je dat goed uit en vertelt je wat de reparatie gaat kosten (het was goedkoper dan ik dacht). Het was duidelijk te merken, de monteur had echt verstand van zaken en vertelde wat de oorzaak van de storing was geweest. Wat bleek? Ik maakte verkeerd gebruik van de wasmachine en door middel van de eerlijke diagnose die de monteur kon vaststellen werd mij verteld dat ik zuiniger moest omgaan met de wasmachine en de wasmachine niet moest overbelasten met teveel kleding.

141 Reviews op de website van www.wasmachinerotterdam.nl

Voordat ik de monteur besloot te bellen zag ik op de website van de reparatie service in rotterdam dat ze 141 (positieve) reviews hadden op de site, ik was hier erg tevreden over en besloot direct contact met ze op te nemen door ze te gaan bellen. Gelukkig kon de monteur vandaag nog bij me langskomen en had de monteur de probleem van het witgoed apparaat kunnen oplossen. Ik raad jullie allemaal aan om de wasmachine wel te onderhouden als je deze vaak gebruikt. Je kunt zo onnodige kosten voorkomen en een hoop ellende (en ook geld!) besparen.

Werkgebieden van mijn favoriete witgoed monteur.

De monteur vertelde mij dat hij werkzaam was in verschillende regio’s en vooral in Rotterdam, ze repareren witgoed apparaten in Hoogvliet, Rotterdam Noord, West, Zuid, Krimpen, Capelle, Schiedam en in vlaardingen maar ook Ridderkerk. Mijn persoonlijk advies? Neem gewoon contact met ze op door het formulier in te vullen op de website. Je kan met een paar klikken op de muisknop snel een afspraak maken en vertellen welke storingen je wasmachine heeft.

RAAMFOLIE VOOR DE KINDERKAMER

Het is vanzelfsprekend dat je niet teveel inkijk wilt hebben in de baby- of kinderkamer. Zeker wanneer de kinderkamer grenst aan een galerij of zich op de begane grond bevindt, dan kan je al snel het idee hebben dat iedereen de kinderkamer binnen kijkt. Dit kun je heel gemakkelijk en op een leuke manier oplossen door gebruik te maken van raamfolie voor de kinderkamer. Deze bestel je eenvoudig bij Stickerparadijs.

 

Raamfolie voor de kinderkamer tegen inkijk

 

Inkijk is heel vervelend, zeker als het om een slaapkamer gaat. Ben jij van mening dat de kinderkamer teveel inkijk heeft? Dan kun je bij Stickerparadijs raamfolie voor de kinderkamer bestellen. Wij hebben geen assortiment met raamfolie speciaal voor de kinderkamer, maar bieden je de mogelijkheid om raamfolie op maat te laten maken. Hierdoor kun je de raamfolie voor de kinderkamer perfect aanpassen op je eigen wensen, eisen en voorkeuren. Ideaal als je echt een mooi geheel van de kinderkamer wilt maken. Met leuke raamfolie voor de kinderkamer kun je de inkijk van buitenaf op een leuke manier beperken, zonder dat het voor jezelf (of je kind) storend is. Zo hoef je nooit meer onnodig de gordijnen dicht te doen.

 

Raamfolie voor de kinderkamer op maat

 

Stickerparadijs heeft een leuk assortiment producten voor de kinderkamer. Naast mooie raamfolie voor de kinderkamer hebben wij bijvoorbeeld ook muurstickers, deurstickers, groeimeters en leuke krijtbordstickers. Neem gerust een kijkje in ons online aanbod voor een compleet overzicht. Je kunt bij ons altijd voordelig raamfolie op maat bestellen. Je kunt ons vertellen wat voor raamfolie je voor de kinderkamer wilt, zodat wij je een voorstel kunnen doen. Natuurlijk kun je zelf ook een ontwerp aandragen. Wij maken de raamfolie voor de kinderkamer volledig in eigen beheer en hebben een ruime ervaring in het uitsnijden van de meest uiteenlopende ontwerpen voor raamfolie. Zo maken wij altijd een mooi eindproduct op maat, tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Neem contact met ons op

 

Als het gaat om raamfolie voor de kinderkamer, dan zijn er tal van mogelijkheden. Dit geldt uiteraard ook voor raamfolie voor in de woonkamer, de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de voordeur. Zo kunnen wij ook huisnummers en namen verwerken in raamfolie. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden, kwaliteiten en natuurlijk ook de prijzen. Tevens kunnen wij je een vrijblijvende offerte voor raamfolie op maat aanbieden. Kortom, je bent van harte welkom eens contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord.

http://www.stickerparadijs.nl