Van A naar met B met jouw auto

Je eerste auto is iets moois. Het is hopelijk iets waar je achteraf op terug kunt kijken en dat je kunt zeggen dat was mooi op goh wat heb ik toch gelachen. Dat ding was niet voorruit te branden maar ik heb er toch maar weer fijn mee gereden. Hij heeft mee toch maar altijd van A naar B kunnen brengen zonder al te grote problemen.

Duur grapje

Kijk voor veel mensen is een eerste auto een duur grapje. De meeste mensen studeren vaak nog namelijk. Dit is dan ook de reden dat zij niet zoveel verdienen. Vandaar dus dat je eerste auto meestal een tweedehandsauto is. Daarbij heb je natuurlijk uitzonderingen van mensen die rijke ouders hebben die dus een nieuwe auto kunnen kopen als eerste auto. Toch hoeven deze tweedehandsauto’s toch nog niet zo slecht te zijn. Zo zul je in de komende jaren gaan zien of de elektrische auto echt doorslaat. Het is namelijk de vooravond waaraan we staan dat de eerste golf tweedehands elektrische auto’s zal worden aangeboden. Mensen rijden er namelijk een jaar of vier tot vijf in en dan wordt het zeker voor auto’s in het hogere segment tijd voor een nieuwe. Zo komen nu de eerste Tesla’s alweer terug op de tweedehandsmarkt.

Tesla?

Maar wil je nu graag rijden in zo’n Tesla dan is het wel van belang dat je natuurlijk veilig de weg op kunt. Hiervoor heb je een rijbewijs nodig. Met een rijbewijs kun je laten zien dat jij de rijvaardigheid die vereist is voor het rijden met een auto beheerst. Deze rijvaardigheid is van belang voor iedereen in Nederland. Vandaar dat het hebben van een rijbewijs in Nederland dus ook verplicht is.

Rijbewijs halen?

Een rijbewijs halen die je via rijlessen bij bijvoorbeeld een Rijschool in Susteren. Tijdens deze Rijlessen in Susteren word jij dan goed voorbereid op al die jaren die jij gaat rijden in de toekomst. Maar natuurlijk ook op het halen van je rijbewijs tijdens het praktijkexamen. Zorg er dan dus ook voor dat je bij een goed rijschool zit. De goede rijscholen zorgen er namelijk voor dat jij ook met de juiste bagage aan kennis in de auto zit. Zo kun je er namelijk vanuit gaan dat jij jouw praktijkexamen kan gaan halen en dat je dus in die mooie Tesla kunt rijden.

https://046rijopleidingen.nl/rijschool-susteren/

De rijschool in Hilversum laat je kennis maken met diverse situaties

Bij de leerzame rijschool in Hilversum zal je zien wat er allemaal bij komt kijken wanneer je gaat deelnemen aan het verkeer. Het deelnemen aan het verkeer is niet zomaar iets en moet je ook zeker uiterst serieus nemen. Je hebt namelijk niet alleen maar met je eigen voertuig en de inzittenden in jouw wagen te maken, maar daarnaast heb je ook te maken met andere weggebruikers en draag je daar verantwoordelijkheid voor. Je moet niet voor niets een examen afleggen om te zorgen dat je een rijbewijs behaald. Maar wat moet je daar nou allemaal voor weten? Wat moet je allemaal kunnen en over welke vaardigheden moet je beschikken om et examen aan het einde van de rit met een positief resultaat af te ronden. 

Waar wordt er gereden?

Deze rijschool in Hilversum is een professionele rijschol die voornamelijk in de omgeving van het Gooi en Omstreken rijdt, maar daarnaast ook vaak de stad bezoekt met de leerlingen om hen daar kennis te laten maken met situaties die je in wat rustigere steden of dorpen tegenkomt. Je moet uiteindelijk overal kunnen rijden en het is onmogelijk om met de leerlingen alle situaties van de wereld te gaan bekijken om zo goed te kunnen rijden, maar het is wel een goede manier om diverse soorten plaatsen langs te gaan tijdens de lessen om de leerling kennis te laten maken met alles wat er in het verkeer kan voorkomen. 

Erkende instructeurs geven je begeleiding

Laat je begeleiden door de erkende instructeurs die goed weten waar je allemaal rekening mee moet houden in het verkeer. De instructeurs van de rijschool in Hilversum helpen je graag op weg en kijken met je mee gedurende het geheel proces in de richting van het behalen van het rijbewijs waarmee jij de weg op kunt gaan.

 

GPS tracker: meten via GPS of bluetooth?

Het gebruik van een GPS tracker is handig voor het traceren van personen of producten. Denk aan uw vader of moeder, zoon of dochter, huisdier, auto, koffer, fiets etc. Het belangrijkste verschil tussen GPS tracker is de manier waarop er gemeten wordt en hoe de locaties doorgestuurd worden naar uw computer of smartphone. Dat kan op twee verschillende manieren: via GPS en via Bluetooth. In dit artikel beschrijven we de verschillen.

 

Meten via Bluetooth

De GPS tracker meet de locatie via Bluetooth en stuurt de locatie door naar uw smartphone. Binnen een ingestelde straal, bijvoorbeeld 15 meter, kunt u de GPS tracker volgen. Daarbuiten valt de Bluetooth verbinding weg en kunt u de huidige locatie niet meer zien. Gebruikt u de GPS tracker bijvoorbeeld voor een hond, dan kunt u hem prima volgen in uw eigen tuin. Loopt hij weg, dan kunt u de locatie dus niet meer zien als de hond 15 meter verderop is. Een Bluetooth tracker heeft als voordeel dat er een lage gevoeligheid voor ruis is en goedkoper is dan een GPS tracker. Het nadeel is dus het zeer beperkte bereik en dat er een Bluetooth verbinding op de smartphone noodzakelijk is.

Meten via GPS

Een GPS tracker die meet via GPS heeft op iedere locatie – afhankelijk van het bereik – contact met satellieten. Dit betekent dat de locatie altijd inzichtelijk is en de GPS tracker niet binnen een straal van een bepaald aantal meters hoeft te blijven. De GPS tracker is te volgen in heel Europa en sommige GPS trackers zijn zelfs in heel de wereld te volgen. Zo heeft u onbeperkt bereik en is de locatie altijd inzichtelijk. Daarnaast zijn er GPS trackers met geavanceerde software die de gemeten coördinaten omzetten in ritten. Handig voor bijvoorbeeld het bijhouden van de rittenregistratie.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/

Hoe lang een rittenregistratie bewaren?

Veel zakelijke rijders houden een rittenregistratie bij. Dit kan zijn ter voorkoming van bijtelling, dan moet er voor de Belastingdienst worden aangetoond dat er minder dan 500 kilometer privé per jaar wordt gereden. Of er wordt een rittenregistratie bijgehouden van de zakelijke kilometers om deze zo te kunnen declareren. Uiteraard zijn er nog meer redenen, maar dit zijn de voornaamste bij zakelijk rijdend Nederland.

 

Bewaartermijn rittenregistratie

De wettelijke bewaartermijn voor een rittenregistratie is minimaal 7 jaar. Dit betekent dat bij controle van de Belastingdienst u daadwerkelijk van 7 jaar geleden de gereden ritten nog moet kunnen aantonen. Het is dan ook heel belangrijk dat u deze administratie zorgvuldig beheert en bewaart.

Als een werkgever gebruik maakt van een rittenregistratiesysteem, dan is de organisatie verantwoordelijk voor het bewaren van de administratie. Als een werknemer zelf een rittenregistratiesysteem heeft aangeschaft, ligt de bewaarplicht bij de werknemer.

 

Eisen Belastingdienst voor een sluitende rittenregistratie

De Belastingdienst heeft een aantal eisen opgesteld waaraan een sluitende rittenregistratie moet voldoen. Voldoet de rittenregistratie hier niet aan? Dan volgen er zware boetes. Zorg dus dat er in de rittenregistratie het volgende staat vermeld:

  • Het merk van de auto
  • Het type van de auto
  • Het kenteken van de auto
  • De periode waarin u de auto tot uw beschikking heeft
  • Per rit: de datum, de begin- en eindstand van de kilometerteller, het adres van vertrek en aankomst, de route die u heeft gereden, karakter van de rit (privé of zakelijk) en de privé-omrijkilometers als u tijdens dezelfde rit zakelijke kilometers rijdt.

 

Online rittenregistratie is de oplossing

Zoals u bovenstaand ziet zijn er nogal wat eisen die er gesteld worden aan een rittenregistratie. Nu kunt u al deze gegevens met de hand gaan bijhouden, maar dit is een enorme klus met de nodige kans op fouten. Een slimmere en modernere manier is het gebruik van een GPS rittenregistratiesysteem. Hiermee worden alle ritten, inclusief bovenstaande eisen, automatisch geregistreerd die u online beheert. Het enige wat u hoeft te doen is de administratie op te slaan of uit te printen.

https://www.trackjackeurope.com/

Occasion Hyundai i10

Hyundai is de grootste fabrikant van auto’s in Zuid Korea. Hyundai betekent ‘moderniteit’ en niet voor niets staat dit automerk bekend om de innovaties en andere nieuwigheden. De Hyundai i10 kwam in 2007 op de markt en verving de populaire Hyundai Atos.

De i10 is beschikbaar in benzine- en diesel uitvoeringen en sinds 2010 in elektrische vorm

Nadat in 2007 dus de eerste i10 van de band rolde, kreeg de auto drie jaar later al een facelift die het gehele uiterlijk van de auto veranderde. De occasion Hyundai i10 behoort tot wat men de miniklasse auto’s noemt. De concurrentie is voor de Hyundai i10 altijd heftig geweest met onder meer de Citroën C1, de Peugeot 108, de Renault Twingo en de Toyota Aygo. De i10 van Hyundai is beschikbaar met een 4-cilinder lijnmotor en is beschikbaar in uitvoeringen met 3 en met 4 kleppen. Het vermogen van deze kleine maar zeer fijne auto ligt tussen de 68 en 85 PK. De i10 is er in benzine en diesel uitvoeringen en vanaf 2010 is de i10 BlueOn beschikbaar. Dit is de volledige elektrische versie van dit model van Hyundai. En dus zit er altijd een uitvoering bij die aansluit bij jouw specifieke wensen.

Behalve het meest actuele autonieuws ook aandacht voor aanverwante autozaken

In je zoektocht naar een leuke miniklasse auto had je aanvankelijk niet aan de Hyundai i10  gedacht. Tot je dat leuke auto blog las en gewezen werd op dit type auto van Hyundai. Je was meteen overtuigd. Overtuigd was je ook van de toegevoegde waarde van het autoblog. Behalve het meest actuele autonieuws doe je er inspiratie op en lees je ook alles over onderwerpen die verwant zijn aan alles wat met de auto te maken heeft, denk in dat kader maar eens aan laadsystemen voor de elektrische auto.

Wat doet autogarage Aalsmeer voor u?

 

Al dertig jaar zijn wij hét automobielbedrijf voor de APK. Mocht er tijdens de apk een kapot lampje of een slecht ruitenwisserblad worden gevonden dan repareren wij dit direct. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Bij autogarage Aalsmeer weten ze daar alles van af en kunnen u goed helpen.

Groot en klein onderhoud

U bent bij ons, autogarage Aalsmeer,  ook welkom voor het onderhoud van de auto. Regelmatig een servicebeurt voorkomt mankementen aan uw bolide. Mocht u auto nu toch onverhoopt een keer niet starten, dan komen we bij u aan huis om hier hulp bij te bieden. Hier worden geen voorrijdkosten voor in rekening gebracht. Wij van autogarage Aalsmeer doen  graag een extra stapje voor onze klanten. Daarnaast kunt u ook terecht bij autogarage Aalsmeer voor schadeherstel. Wij zijn als autogarage Aalsmeer gespecialiseerd in schadeherstel. We halen dan, ook weer zonder voorrijkosten uw auto op voor reparatie. En ook de afsleepkosten worden niet berekend wanneer uw automobiel nog te repareren is en u besluit deze reparatie door ons te laten uitvoeren.

Goede service en kennis bij autogarage Aalsmeer

Om al deze werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren worden onze medewerkers met regelmaat bijgeschoold, zodat zij alle keuringen, reparaties, en herstelwerkzaamheden naar tevredenheid van de klant kunnen uitvoeren. Ook vinden wij het ook van groot belang dat leerling-monteurs goed worden opgeleid en begeleid. Daarom zijn wij een leerwerkbedrijf, dit betekent dat er met grote regelmaat leerling-monteurs onder begeleiding bij ons aan het werk zijn. U kunt dus bij autogarage Aalsmeer rekenen op goede service en voldoende kennis van het repareren van uw auto. Komt u langs voor uw reparatie of APK beurt naar de  autogarage Aalsmeer?