In en Out Living
Image default
Verbouwen

Authentieke Aziatische decoraties voor in de tuin

Ben jij op zoek naar unieke decoraties voor in jouw tuin? Dan zijn authentieke Aziatische decoraties van House & Garden misschien wel iets voor jou! Deze decoraties zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar brengen ook rust en harmonie in jouw tuin. In dit artikel vind je verschillende tips voor authentieke Aziatische decoraties voor in de tuin.

Boeddhabeeld: Breng rust en harmonie in je tuin

Een Boeddhabeeld is een populaire decoratie voor in de tuin. Het beeld straalt rust en harmonie uit en brengt daarmee een fijne sfeer in jouw tuin. Bovendien is het beeld een echte eyecatcher en geeft het jouw tuin een exotisch tintje. Er zijn veel verschillende soorten Boeddhabeelden verkrijgbaar. Zo zijn er beelden van Boeddha in verschillende houdingen en gemaakt van verschillende antieke bouwstoffen. Een boeddhabeeld van steen past goed in een natuurlijke tuin, terwijl een beeld van beton weer beter past bij een moderne tuin.

Vijzel: Authentieke Aziatische decoratie met een praktisch tintje

Een vijzel is een authentieke Aziatische decoratie met een praktisch tintje. Het wordt gebruikt om specerijen en kruiden fijn te malen en is daarmee ook nog eens handig om in de keuken te hebben. Een vijzel is gemaakt van steen en is daarmee een duurzame decoratie voor in jouw tuin. Plaats de vijzel op een strategische plek in jouw tuin, bijvoorbeeld op een tafeltje tussen de planten. Hiermee creëer je een gezellige sfeer en heb je altijd een vijzel bij de hand als je deze nodig hebt.

Windgong: Een vrolijk geluid in jouw tuin

Een windgong is een leuke decoratie voor in de tuin en zorgt voor een vrolijk geluid als het waait. Er zijn verschillende soorten windgongen verkrijgbaar, van simpele modellen tot uitgebreide varianten met verschillende tonen. Windgongen zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals hout en metaal. Kijk goed naar het materiaal dat het beste past bij jouw tuin. Een windgong van hout past goed in een natuurlijke tuin, terwijl een windgong van metaal weer beter past bij een moderne tuin.

Zitbank: Een authentieke Aziatische zithoek in jouw tuin

Een zitbank is niet alleen een praktische decoratie voor in de tuin, maar kan ook dienen als authentieke Aziatische zithoek. Een houten zitbank past goed in een natuurlijke tuin en kan dienen als rustplek. Decoreer de zitbank met kussens en een plaid voor extra comfort. Daarnaast kun je de zitbank versieren met authentieke Aziatische decoraties. Welke van deze decoraties heb jij?