Afval afvoeren met een portaalcontainer

Bent u van plan om te gaan verbouwen of moet u grote hoeveelheden afval kwijt? Dan kunnen portaalcontainers uitkomst bieden. U kunt dan natuurlijk een portaalcontainer kopen, maar u kunt er ook eentje huren, bijvoorbeeld bij Reko Raalte. Het grote voordeel van huren boven kopen is dat het verhuurbedrijf het afval voor u afvoert. De huur van de container en het afvoeren van het afval is voor een vaste prijs. Als u zelf de eigenaar bent van de portaalcontainer, dient u zelf voor het afvoeren te zorgen. Dit kan nogal in de papieren lopen. In dit artikel gaan we verder in op de portaalcontainers, waar u ze precies voor kunt gebruiken en ook leest u meer over Reko in Raalte: de plek waar u moet zijn voor het huren van portaalcontainers!

Soorten portaalcontainers

  • Er is een portaalcontainer voor bouwafval en sloopafval. Hier mag het afval in dat vrijkomt na een verbouwing, maar ook grofvuil kan erin. Deze containers zijn in verschillende maten (m3) te krijgen.
  • Er is ook een container voor puin en stenen. Hier mag zogenaamd schoon puin in: bijvoorbeeld grind, beton, stenen, badkamertegels, metselresten, keramiek, dakpannen en porselein. Ook deze portaalcontainers zijn in verschillende maten te krijgen.
  • Verder kunt u een container voor groenafval huren. Hier mogen takken, bladeren, struiken of kleine bomen, snoeiafval of ander tuinafval in. Ook in meerdere afmetingen te verkrijgen en de keuze is open of gesloten.
  • Er is ook een container te huur voor houtafval. Sloophout, afvalhout, maar ook hardboard, MDF, pallets, spaanplaat, schuttingen, kozijnen, parket en laminaat mogen erin. Ook deze container is er in verschillende maten.
  • U kunt ook portaalcontainers huren voor huishoudelijk afval. Zowel open als gesloten containers, variërend van 6 m3 tot 12 m3.

Er bestaan ook containers speciaal voor dakafval (dakleer, bitumen en diverse dakisolatiematerialen) en grondafval (schone grond en grond vervuild met stenen en grind). Ons bedrijf levert deze echter niet.

 

Over ons: Reko Raalte

Ons bedrijf is gevestigd in Raalte en in 1969 opgericht door Hennie Reinders. Wij leveren als familiebedrijf hoge kwaliteit werk en een klantgerichte service. We werken in de wegenbouw, grondverzet, maar wij slopen ook gebouwen en saneren vuile grond. Maar we leveren ook zand of containers aan particulieren. We werken met veel en zeer modern materiaal. Al onze projecten duurzaam uitvoeren is een belangrijk speerpunt bij ons bedrijf. Heeft u portaalcontainers nodig? Huurt u dan bij ons! Wij bezorgen de containers in heel Nederland en halen deze desgewenst ook weer op. Wij leveren tegen scherpe prijzen. Reko Raalte is flexibel en van alle markten thuis!

https://www.reko-raalte.nl

Vinyl vloeren: de voordelen opgesomd

Wie op zoek is naar een nieuwe vloerbekleding, moet zeker vinyl overwegen. Deze vloeren bieden een reeks interessante voordelen. Wij sommen ze voor u op:

Watervast

Vinyl is watervast. Het slorpt geen vocht op, en zet dus niet uit door een hoge luchtvochtigheid. Dat maakt vinyl vloeren perfect geschikt voor badkamers. U mag er probleemloos met natte voeten over lopen. 

Sterk

Wat veel mensen niet weten, is dat vinyl heel erg sterk is. De planken zijn goed bestand tegen vallende voorwerpen. Deze vloerbekleding gaat dus erg lang mee, en is een uitstekende keuze voor kinderkamers en keukens.

Geluidsabsorberend

Vinyl tegels zijn een voor de hand liggende keuze voor verdiepingsvloeren. Dit materiaal heeft geluidsabsorberende eigenschappen. Op deze manier is er minder geluidsoverlast in de onderliggende ruimte. Ook in slaapkamers is dit handig, want dan wordt uw partner niet wakker wanneer u ‘s nachts naar het toilet moet.

Geringe dikte

Een vinyl tegel is veel dunner dan parket, laminaat of natuursteen. Dat komt van pas bij renovaties. Want u hoeft de bestaande vloer niet uit te breken. Plaats de nieuwe vinyl simpelweg op de bestaande vloerbekleding. Dat bespaart u weer een hoop tijd.

Zelf plaatsen

De meeste vinyl planken zijn voorzien van een kliksysteem. Hiermee klikken ze makkelijk in elkaar. De plaatsing kunt u dus makkelijk zelf doen, en zo enkele honderden euro’s uitsparen. In theorie is het zelfs mogelijk om de planken terug uit elkaar te klikken en de vloer mee te verhuizen.

 

https://www.dpnt.be/interieurtips