Houdingen – 3 manieren om jouw houdingen elke dag te verbeteren

In het eerste hoofdstuk van het boek van Dale Carnegie “ Hoe vrienden maken en mensen beïnvloeden” , vermeldt hij een psycholoog die met zijn experimenten bewees dat een dier dat beloond werd voor goed gedrag veel vlugger geneigd was efficiënt te leren en te onthouden wat het geleerd had dan een dier dat gestraft werd voor slecht gedrag. Latere studies toonden aan dat hetzelfde geldt voor mensen. Door kritiek op iemand te geven, bereiken we geen blijvende veranderingen en wekken we vaak wraakgevoelens op.

Een andere bekende psycholoog zei :” zo sterk als we verlangen naar goedkeuring, zo sterk vrezen we ook de veroordeling.” De wrevel die kritiek veroorzaakt, kan werknemers, gezinsleden en vrienden demoraliseren en toch zal de situatie die bekritiseerd werd er niet door verbeteren.

Wat in dit hoofdstuk van Carnegie’s boek bedoeld wordt, is BEKRITISEER NIET, VEROORDEEL NIET EN RECLAMEER NIET. Ik stel voor dat je eerder begint met vragen te stellen in plaats van de bekritiseren. “ Hoe zouden we dit de volgende keer anders kunnen doen ?” is veel productiever dan “ Wat een flater heb je daar gemaakt !” Ik stel je ook voor om een exemplaar van Carnegie’s boek ergens in je omgeving te leggen. Als er een uitdagend moment aankomt, stop. Neem het boek ter hand en lees een willekeurige bladzijde. Die stap zal jouw gemoedsgesteltenis in een meer productieve richting duwen .

Om zelf te ervaren hoe productief dit idee wel is, moet je jezelf eens dwingen om gedurende één week geen kritiek te leveren, niet te veroordelen of te reclameren. Ik weet zeker dat je verbaasd zult staan van de goede dingen die in jouw leven zullen gebeuren. 

Als je dus geneigd bent om kritiek te leveren, waarom zou je dan niet eens een vraag stellen? In plaats van een werknemer te vertellen dat hij iets verkeerds gedaan heeft, waarom zou je hem dan niet eens vragen hoe hij het in de toekomst anders zou kunnen doen om een beter resultaat te bereiken? Dale Carnegie zei ook dat mensen zullen strijden voor hun eigen ideeën.

In plaats van je partner of een kind te bekritiseren, waarom zou je niet eens kijken wat ze onlangs goed gedaan hebben en ze daarom een complimentje geven. Carnegie zei dat we het negatieve zouden moeten verminderen en het positieve ophemelen. Hij zei dat we eigenlijk eenvoudigweg naar het goede moesten kijken.

Ben je op zoek naar een psychologisch advies in Utrecht?, dan kunt gerust terecht bij de het team van Robert Haringsma. Zij helpen u graag met allerlei problemen om er bovenop te komen. Je kunt ook de website van depsycholoog.nl bezoeken om meer kennis in te winnen over psychologie en inzicht te verwerven in dit gerelateerde nderwerpen.

 

Wat een slotenmaker voor jou kan doen in Rotterdam

Om de juiste slotenmaker in Rotterdam te kunnen vinden is het belangrijk om een ​​vergelijking te maken, want zoals bij elk ander service-georiënteerd beroep is geen slotenmaker hetzelfde. Je moet niet alleen kijken naar prijs, maar ook als dat mogelijk is naar ervaringen van andere klanten. Met andere woorden, zie wat anderen zeggen over de slotenmaker die jij van plan bent om in te huren. Je kunt dit in sommige gevallen zowel off- als online doen, afhankelijk van hoeveel klanten hij heeft geholpen.

Een slotenmaker is iemand die je op een aantal manieren en voor een aantal verschillende redenen kan helpen. Als je bijvoorbeeld je sleutels in de auto hebt laten liggen kunnen ze worden opgeroepen om deze er voor jou uit te halen. Hetzelfde geldt als je buitengesloten bent uit je eigen huis. Natuurlijk moet je bereid zijn om het bewijs van eigendom te tonen voordat een slotenmaker je toegang verleend tot een beveiligde zone. Een slotenmaker kan ook nieuwe kluizen installeren, bestaande sloten veranderen en systemen die al reeds worden gebruikt aanpassen. Ze worden beschouwd als meesters als het gaat om het vergrendelen van mechanismen en als je het zo bekijkt zijn ze eigenlijk ook experts. Zij kennen de beste manieren om jou, jouw gezin en je meest gewaardeerde bezittingen te beschermen.

Het kiezen van een slotenmaker is een goede optie omdat ze meestal vrij klantgericht zijn en zich extra zullen inzetten om de klanttevredenheid te garanderen. En in de meeste gevallen zijn ze in staat om gelijke tred te houden met de concurrentie als het gaat om de prijsstelling. Er zijn echter gevallen waarin een onderneming goedkopere slotenmakersdiensten dan elders aanbiedt – maar zorg ervoor dat je begrijpt hoe dit komt, want ze kunnen bijvoorbeeld niet 24 uur beschikbaar zijn of niet op locatie kunnen komen. Andere dingen die je kunt doen om te zorgen dat je de juiste beslissing maakt bij het inhuren van een slotenmaker zijn om te vragen voor een gratis consult en alle details krijgt voordat je besluit hen in te huren. Het maakt nogal een verschil of het om een klein project of om een groot project gaat en wees ook niet bang om vrienden en familie te vragen of zij diensten kunnen suggereren. Je kunt er meestal vanuit gaan dat de service goed is als de dienst liefdevol word herinnerd door iemand die jij vertrouwt.

Voor meer informatie over sloten en slotenmakers, bezoek je de beste slotenmaker van Rotterdam en omstreken

https://www.slotenmaker.nu/

Het uitkeren van salaris

Maandelijks kijken veel ondernemers tegen op de administratie van het salaris. Het komt vaak voor dat de ondernemer niet over de juiste kennis en kunde beschikt om het juist en snel uit te voeren. Dit zorgt er voor dat de maandelijkse klus er niet leuker op wordt naast dat het al eentonig werk was. Om het juiste bedrag aan salaris aan het personeel uit te keren moet er van te voren een salarisberekening worden uitgevoerd. Maar vergeet niet er moet ook rekening gehouden worden met de cao’s van de verschillende branches. 

Als onderneming is het verstandig om de salaris administratie aan een extern bedrijf uit te besteden. De bedrijven die aanbieden om de verantwoordelijkheid van de administratie over te nemen worden salarisservices genoemd. Het werk dat bij het verwerken van salaris komt kijken wordt aan een personeelslid van een salarisservice gegeven die over de juiste kennis beschikt. Er is dan een zekerheid aanwezig dat de verwerking goed wordt uitgevoerd.

Een salarisservice wordt ook wel een loonbureau genoemd en zij maken gebruik van een software, dit heeft als gevolg dat de salarisadministratie online staat maar ook online verwerkt kan worden. Het is zelfs voor een ondernemer mogelijk om op iedere plaats waar degene zich bevindt het salaris van het personeel te verwerken. Daarnaast kan het personeel persoonlijke documenten zoals jaaropgaves opvragen. Alsof het inschakelen van een loonbureau geen genoeg voordelen heeft behoudt je als ondernemer meer tijd dat aan andere werkzaamheden besteedt kan worden. Het verwerken van salaris vergt veel tijd en moeite waardoor de dagelijkse werkzaamheden in gevaar komen, als deze niet op tijd worden uitgevoerd is de kans groot dat ontevreden klanten zullen ontstaan. Ook kan het zo zijn dat gemaakte afspraken in gevaar komen waardoor de kans op een deal klein is geworden. In het ergste geval kan dit het begin van het einde van een onderneming betekenen. Het is daarom verstandig om CBBS in te schakelen.

http://www.cbbs.nl

Een gesloten dakconstructie

Een rieten dak, dat geeft toch een prachtig gezicht. In het verleden waren er bijna alleen maar rieten daken en dit kwam omdat de bevolking niet genoeg geld had, zij zochten in de natuur materiaal om over een dak te beschikken zodat zij droog zaten. Door het dak met riet te maken werd ook warmte behouden. Als er in deze tijd over een rieten dak wordt beschikt denkt men dat degene veel geld heeft, het beeld dat een rieten dak levert straalt veel luxe uit. Er zijn veel mensen die over genoeg geld beschikken om een rieten dak aan te leggen maar kiezen er toch niet voor en dit is omdat zij denken dat het niet brandveilig genoeg is. In het verleden kon je in de verschillende media lezen dat er een huis was afgebrand omdat er over een rieten dak werd beschikt. De ontwikkelingen die de laatste jaren hebben plaats gevonden hebben er voor gezorgd dat de brandveiligheid een stuk groter is, sterker nog de kans is klein dat er brand zal ontstaan. Had je altijd al een rieten dak willen hebben maar de drempel was de brandveiligheid, dan kan na het lezen van dit artikel een rieten dak worden aangelegd.

In het verleden werd een rieten dak door middel van een open constructie aangelegd. Door de open constructie is er veel zuurstof aanwezig waardoor de kans op brand groot is. De nieuwe ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat het mogelijk is om een gesloten dakconstructie te bouwen waardoor er weinig zuurstof in de ruimte kan zijn. Als er weinig tot geen zuurstof aanwezig is kan er ook geen vuur ontstaan, vuur heeft namelijk zuurstof nodig. Door deze nieuwe ontwikkelingen kan de gesloten dakconstructie worden aangelegd, het bedrijf www.rietwerk.nl maakt hier gebruik van. Als er wordt gekozen voor een rieten dak is het belangrijk om dit door een rietdekkersbedrijf uit te laten voeren.

http://www.rietwerk.nl

Een mooie tuin heb je zelf in de hand

Het is weer ontzettend goed weer in Nederland en dat betekent dat je weer lekker buiten kunt gaan zitten. Dit betekent echter ook dat je tegen een lelijke tuin aan moet kijken als je er niets aan gedaan hebt in de tijd dat het wat minder weer was. Je kunt het echter nu met gemak en met goed weer lekker doen. Het kost wel wat inspanning, maar je kunt met dit weer toch wel wat moois neerzetten. Met behulp van benzine grasmaaiers kun je zonder al te veel moeite gemakkelijk je tuin netjes maken. Zo kun je binnen enkele minuten, afhankelijk van de grootte van je tuin natuurlijk, al je gras gemaaid hebben. Met een heggenschaar kun je vervolgens mooi je heg een beetje bij knippen of je kunt er zelf proberen een mooi figuur in te knippen.

Als je je tuin eenmaal een beetje op orde hebt dan kun je een mooie tuin meubel set kopen om de boel nog net wat aangenamer te maken. Zo kun je genieten van je prachtige tuin terwijl je onderuit gezakt zit in een lekkere lounge set. Tijdens het prachtige weer kun je natuurlijk ook nog een zwembad op je gras neerzetten om de verkoeling op te zoeken als de thermometer weer eens 35 graden aantikt.

Tot nu toe hebben we een perfecte zomer en deze tijd kun je nuttig gebruiken om je tuin op te knappen en te genieten van het weer. Met behulp van de juiste uitrusting kun je de tuin binnen no-time weer helemaal op orde hebben en zul je met minimale inspanning er toch nog heel wat moois van maken. Wie wil er nou niet kunnen genieten van een mooie tuin tijdens zijn vakantie. Het kijkt toch een stuk lekkerder weg dan wanneer het onkruid tot je hielen staat.

http://www.fuxtec.nl