De wereld over reizen in een busje

Voor veel mensen is het echt een droom, op wereld reis mogen in een volkswagen busje. Er is zo veel moois in onze wereld, wacht niet langer en ga het allemaal ontdekken! De beste manier om dat te doen, is toch echt met de auto. Als je met het vliegtuig of met de trein gaan, ben je totaal niet flexibel en sla je als het ware hele stukken van de wereld over.

Herinner je je nog hoe we was om te beginnen met rijden? Je moest super veel dingen tegelijk doen: je moet gas geven, kijken of er niemand van rechts komt en ook nog eens zorgen dat je niet te snel rijdt. Gelukkig heb je nu je rijbewijs. Maar dat neemt niet weg dat onderdelen nog best moeilijk kunnen zijn. Al helemaal als je op wereldreis wil gaan, is het slim om eerst nog wat van die moeilijke onderdelen te oefenen. Parkeren en bijzondere maneuvers bijvoorbeeld. Gelukkig is de technologie zo ver gekomen dat er een oplossing is gevonden voor problemen rondom het parkeren van auto’s: de achteruitrijcamera draadloos! Met een achteruitrijcamera kan je zien wat er achter je voertuig allemaal gebeurt, zodat je niet meer tegen iets aanrijdt. Dat is zeker fijn als je in een busje rijdt, want vanuit een bus heb je gewoon een stuk minder zicht. Met een achteruitrijcamera voorkom je ongelukken en schade, wel zo fijn als je van plan bent veel te gaan rijden op je wereldreis. Ieder voertuig heeft zijn eigen afmetingen en eigenschappen, zodat niet elke camera geschikt is voor elk voertuig. Met een achteruitrijcamera in de auto kijk jij vooruit de wereld in, en kijkt de camera naar achteren. De perfecte manier om de wereld te ontdekken! Twijfel niet langer en ga eens naar onze website. Laat je overhalen om een achteruitrijcamera kopen te gaan!

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Je slaapkamer omtoveren tot een werkkamer

Door al het thuiswerken en de lockdown worden wij gedwongen om creatief te denken en creatief met situaties om te gaan. Nu we allemaal thuis werken, zijn onze huizen, kamers en appartementen niet alleen meer een plek om te ontspannen, nu is het ook een plek om te stressen en te werken geworden. Onze huizen hebben veen meer functies gekregen. Zeker als je op kamers woont, of als je een huis met veel mensen moet delen, dan moet je creatief zijn met de ruimte die je hebt. Je slaapkamer is niet alleen je slaapkamer, maar ook je huiskamer en je werkkamer.

 

Want ja, dat is nu echt de plek waar je in deze corona tijden heel erg veel tijd doorbrengt. Al deze drie functies van je slaapkamer, zijn natuurlijk nog niet helemaal ingebouwd. Jij en ik brengen veel tijd door in onze slaapkamers in deze corona periode, het is dus zaak om die kamer eens op te gaan pimpen. Om de kamer multi functioneel te maken, is er nog wat werk aan de winkel. Hoe je dat het beste kan doen, vertel ik je in dit artikel.

 

Want ja, hoe pak je dat dan aan, je slaapkamer verbouwen? Je begint met het centrale punt van de kamer: jouw bed. Je kan natuurlijk in je bed slapen, erop eten en erop werken, maar fijn is dat niet. Zorg er daarom voor dat je ook een bureau hebt. Ga vervolgens kijken naar de muren en de kleuren in de kamer. Je kan een mooie kalkverf kopen en daarmee de muren een ander kleurtje geven. Zo kan jij er voor zorgen dat jij een mooie achtergrond hebt voor al die zoom-meetings. Wanneer je een matte verf kopen bij Moose Färg, heb je gelijk een rustige achtergrond die van hoge kwaliteit is. Tot slot heb je nog goede verlichting nodig, zorg daar voor!

https://www.moosefarg.nl/

Hoe kan je jouw bedrijf duurzaam maken

De eisen rondom duurzaamheid worden steeds strenger, ondernemers moeten steeds meer letten op de impact van hun product of dienst op het milieu. De vraag is hoe je moet beginnen aan deze opgave. In dit artikel zetten we een aantal mogelijkheden voor jou uiteen.

De smart-grid

Een smart-grid is een elektriciteitsnetwerk dat voorkomt uit technologische vernieuwingen binnen het elektriciteitsnet. Een smart-grid wordt gebruikt om elektriciteit te leveren aan bedrijven en consumenten via communicatie dat in twee richtingen verloopt. Een smart-grid zorgt voor de mogelijkheid om elektriciteit de monitoren, te analyseren, te controleren en communicatie mogelijk te maken in de gehele keten om zo de efficiënte te verbeteren. Door een smart-grid kan het vat worden gelegd op het totale energieverbruik, hierdoor kunnen de kosten aanzienlijk worden teruggeschroefd en de betrouwbaarheid worden verhoogd.

Opslag elektriciteit

Als bedrijf kan je er ook voor kiezen om energie op te slaan. De opgeslagen energie kan je vervolgens verkopen wanneer de energieprijzen hoog zijn en opslaan wanneer deze laag zijn. Ook is het natuurlijk mogelijk om de energie te sparen wanneer jij meer verbruikt, bijvoorbeeld in de wintermaanden. Door middel van het opslaan van energie kan je geheel autonoom je energievoorzieningen regelen, die vaak groen zijn opgewekt.

Laadpalen

Om je bedrijf de verduurzamen kan je natuurlijk kijken naar de aanschaf van elektrische bedrijfswagens. Daarbij horen dan gelijk laadpalen, want je moet de auto’s wel kunnen opladen. Mocht je interesse hebben daarin, kijk dan goed naar de functies van de laadpalen. Tegenwoordig zijn er ook slimme laadpalen, die de stroomvoorziening evenredig verdelen over de auto’s die zijn aangesloten op het net. Mocht je een opslag van elektriciteit hebben, dan is het natuurlijk handig dat hierover controle is.

 

4 tips voor het verbinden van woning en tuin!

Wil je jouw tuin als verlengstuk van de woonkamer zien? Dan moet je jouw woning en tuin goed met elkaar verbinden. Door een goede verbinding vergroot je je leefruimte en zorg je voor meer lichtinval. In dit artikel heb ik vier tips verzameld hoe jij jouw woning en tuin goed met elkaar kan verbinden.

Tip 1 – Veel glas

Je kan je tuin eigenlijk pas goed bij je woning betrekken als je tuin daadwerkelijk goed zichtbaar is vanuit binnen. Dit kun je doen door (glazen)deuren te plaatsen die helemaal geopend kunnen worden. Een schuifpui is een voorbeeld van een deur die de woning echt met de tuin verbindt. De deuren van de schuifpui schuiven langs elkaar waardoor een schuifpui veel ruimte in de woning bespaard.

Tip 2 – De vloer

Vaak is er een duidelijke grens te zien tussen de ondergrond in de tuin en de ondergrond in de woning. Wanneer je deze ondergrond gelijk maakt zul je meteen zien dat de tuin direct verbonden wordt met de woning. Hierbij moet je wel goed kijken welke soort vloeren geschikt is voor zowel binnen als buiten.

Tip 3 – Gebruik binnen ook planten

Groen, zoals planten, zorgen voor een bepaald gevoel. Wanneer je zowel in je tuin als in de woning zelf genoeg planten hebt staan lijkt het samen een geheel. Naast dit geven planten ook nog een gezellige sfeer in de woning.

Tip 4 – Terugkerende kleuren en materialen

Gebruik zowel binnen als buiten dezelfde stijl. Heb je in de woning veel hout? Laat dit dan terugkomen in de tuin. Ook de kleuren kunnen ervoor zorgen dat de woning en tuin veel op elkaar lijken. Hierdoor zal het lijken dat de tuin en woning samen verbonden zijn.

Wil jij graag jouw woning en tuin met elkaar verbinden? Doe het nu nog voor de zomer begint! Op tuinmaximaal.nl vindt je verschillende producten die eerdergenoemd zijn. Zo hebben ze de mooiste schuifpuien die jouw woning en tuin een stuk gezelliger maken.

Verschillende soorten zonwering op een rij

Zonwering heeft meerdere functies. Allereerst is zonwering natuurlijk bedoeld om het lichtinval van buitenaf te reguleren en om het gevoel van privacy van je huis of kantoor te verhogen. Zonwering heeft ook steeds meer een decoratieve functie gekregen. In dit artikel vertel ik je alles over de kenmerken van zonwering en in het bijzonder besteed ik aandacht aan horizontale jaloezieën. Lees vooral verder als je meer wil weten.

Het belang van goede zonwering

Zoals ik in de inleiding van dit artikel al omschreef, is de belangrijkste functie van zonwering het reguleren van het (zon)licht dat van buitenaf de woon- of werkruimte binnenkomt. Zonwering kan daarnaast gebruikt worden om een bepaalde sfeer te creëren binnen een ruimte. Dit kun je doen door de zonwering volledig te sluiten, gedeeltelijk te sluiten of juist volledig open te doen. Tenslotte bieden jaloezieën, gordijnen of bijvoorbeeld lamellen ook bescherming tegen ongewenste inkijk van buitenaf. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de zonwering te sluiten wanneer u niet thuis bent, bijvoorbeeld wanneer u een tijdje op vakantie gaat.

Een belangrijke rol in ieder interieur

Naast de functionele kenmerken van zonwering, heeft jaloezieën, gordijnen, lamellen en luxaflex ook steeds meer een decoratieve functie gekregen. We besteden steeds meer aandacht aan ons interieur en de zonwering speelt binnen het interieur een erg belangrijke rol. Welke variant het beste in het interieur van jouw woon- of werkplek past, hangt af van verschillende factoren. Praat eens met een specialist om te kijken wat het meest op jouw situatie van toepassing is.

 

Natuurlijk zijn er ieder jaar weer nieuwe trends zichtbaar, dus ook op het gebied van zonwering. Wat we in 2019 erg veel terugzien, zijn houten jaloezieën. Witte houten jaloezieën zijn erg populair, maar hetzelfde geldt voor grijze of zwarte houten jaloezieën. Uiteraard kun je ook kiezen voor een ander type zonwering, zoals gordijnen, rolgordijnen, lamellen of luxaflex.

Welke loungeset past bij jou?

In de tuin kun je lekker wegdromen in een loungeset die past bij jouw tuin. De loungeset is een echte must have om extra genieten van de zomer, dus tijd om je eens te verdiepen in de verschillende soorten loungesets. Benieuwd? Lees dan snel verder!

 

Keuze 1: de loungeset voor puur ontspannen

De meeste loungesets zijn bedoeld om lekker in weg te kruipen. Een loungeset bestaat uit een hoekbank met salontafel en vaak ook nog twee hockers. Een loungestoel waar je helemaal in kan wegzakken is ook heel chill. Door de luxe kussens van een loungeset geniet je extra van de zomer. Boek, drankje en bij voorkeur een lekker warm zonnetje en jij komt voorlopig niet meer van je plaats.

 

Keuze 2: de loungeset voor gezellig dineren

Ben jij meer van het gezellig eten met vrienden in de buitenlucht? Dan is een lounge diningset écht iets voor jou! Deze set is een combinatie van de klassieke tuinset en de trendy loungeset en bestaat uit een eettafel met hoekbank en twee stoelen of hockers. Het grote voordeel: het laid back gevoel van de loungeset en het praktische van de tuinset.

 

Keuze 3: de klassieke tuinset om te loungen

De tuinsets zijn ook perfect om in te loungen. Weliswaar zit je rechtop, maar met luxe tuinkussens in de tuinstoelen geniet je in stijl van iedere zonnestraal in je tuin. Maak een relaxhoek in de tuin compleet met een bijpassende parasol en leuke accessoires. Zo creëer je buiten dezelfde woonstijl als in je woonkamer interieur, klik hier voor voorbeelden!

 

Tips voor een moderne badkamer

Voor veel mensen is de badkamer een belangrijke plek in huis. Je brengt er niet het meeste tijd in door, maar toch vindt iedereen het wel belangrijk dat zijn badkamer praktisch is ingericht en er netjes uit ziet. Wil jij binnenkort je badkamer vernieuwen en denk je eraan om een moderne badkamer te nemen? Dan ben je op de juiste plek! In deze blogs worden een aantal tips gegeven hoe je jouw moderne badkamer goed kan inrichten.

Licht

Een van de belangrijkste aspecten in de badkamer is de verlichting. Er zijn verschillende lampen die passen bij verschillende soorten stijlen. Ook voor een moderne badkamer is er genoeg keuze. Bij de moderne keuken past eigenlijk bijna alles. Een zwarte designlamp past goed bij strakke badkamers met meer neutralen kleuren. Het belangrijkst is dat je de lampen genoeg verlichting bieden. In de moderne keukens zien we vaak donkere kleuren terug. Dit zorgt voor duister en heeft goede verlichting nodig.

Kleur

De kleur van de keuken is zeker niet te missen. De meeste moderne keukens zijn in neutrale kleuren zoals zwart, wit en grijs. Zelden zien we nog knalkleuren bij deze neutrale kleuren. Het is dus aan jou de keuze hoe je de neutrale kleuren laat terugkomen en of je nog creatief bezig wil zijn met het toevoegen van knalkleuren zoals paars of rood. Wanden en tegels zie je eigenlijk in elke moderne badkamer terug, maar de kleur hiervan kan dus per badkamer verschillen.

Wees eigenwijs

Veel mensen vinden het toch leuk om hun eigen input te hebben op hun badkamer. Wees eigenwijs en maak er wat creatiefs van. Combineer jouw lievelingskleuren met de neutrale kleuren en maak de badkamer iets waar jij je thuis in voelt.

Bij het kiezen van een nieuwe badkamer is het altijd belangrijk om te kijken welke mogelijkheden er eigenlijk zijn. Heb je twijfels over de stijl, de ruimte of andere aspecten kan je altijd advies vragen aan professionals. Grando is zo’n badkamerspecialist die alles weet van de verschillende soorten badkamers en jou met persoonlijk advies kan helpen.

Houdingen – 3 manieren om jouw houdingen elke dag te verbeteren

In het eerste hoofdstuk van het boek van Dale Carnegie “ Hoe vrienden maken en mensen beïnvloeden” , vermeldt hij een psycholoog die met zijn experimenten bewees dat een dier dat beloond werd voor goed gedrag veel vlugger geneigd was efficiënt te leren en te onthouden wat het geleerd had dan een dier dat gestraft werd voor slecht gedrag. Latere studies toonden aan dat hetzelfde geldt voor mensen. Door kritiek op iemand te geven, bereiken we geen blijvende veranderingen en wekken we vaak wraakgevoelens op.

Een andere bekende psycholoog zei :” zo sterk als we verlangen naar goedkeuring, zo sterk vrezen we ook de veroordeling.” De wrevel die kritiek veroorzaakt, kan werknemers, gezinsleden en vrienden demoraliseren en toch zal de situatie die bekritiseerd werd er niet door verbeteren.

Wat in dit hoofdstuk van Carnegie’s boek bedoeld wordt, is BEKRITISEER NIET, VEROORDEEL NIET EN RECLAMEER NIET. Ik stel voor dat je eerder begint met vragen te stellen in plaats van de bekritiseren. “ Hoe zouden we dit de volgende keer anders kunnen doen ?” is veel productiever dan “ Wat een flater heb je daar gemaakt !” Ik stel je ook voor om een exemplaar van Carnegie’s boek ergens in je omgeving te leggen. Als er een uitdagend moment aankomt, stop. Neem het boek ter hand en lees een willekeurige bladzijde. Die stap zal jouw gemoedsgesteltenis in een meer productieve richting duwen .

Om zelf te ervaren hoe productief dit idee wel is, moet je jezelf eens dwingen om gedurende één week geen kritiek te leveren, niet te veroordelen of te reclameren. Ik weet zeker dat je verbaasd zult staan van de goede dingen die in jouw leven zullen gebeuren. 

Als je dus geneigd bent om kritiek te leveren, waarom zou je dan niet eens een vraag stellen? In plaats van een werknemer te vertellen dat hij iets verkeerds gedaan heeft, waarom zou je hem dan niet eens vragen hoe hij het in de toekomst anders zou kunnen doen om een beter resultaat te bereiken? Dale Carnegie zei ook dat mensen zullen strijden voor hun eigen ideeën.

In plaats van je partner of een kind te bekritiseren, waarom zou je niet eens kijken wat ze onlangs goed gedaan hebben en ze daarom een complimentje geven. Carnegie zei dat we het negatieve zouden moeten verminderen en het positieve ophemelen. Hij zei dat we eigenlijk eenvoudigweg naar het goede moesten kijken.

Ben je op zoek naar een psychologisch advies in Utrecht?, dan kunt gerust terecht bij de het team van Robert Haringsma. Zij helpen u graag met allerlei problemen om er bovenop te komen. Je kunt ook de website van depsycholoog.nl bezoeken om meer kennis in te winnen over psychologie en inzicht te verwerven in dit gerelateerde nderwerpen.

 

Wat een slotenmaker voor jou kan doen in Rotterdam

Om de juiste slotenmaker in Rotterdam te kunnen vinden is het belangrijk om een ​​vergelijking te maken, want zoals bij elk ander service-georiënteerd beroep is geen slotenmaker hetzelfde. Je moet niet alleen kijken naar prijs, maar ook als dat mogelijk is naar ervaringen van andere klanten. Met andere woorden, zie wat anderen zeggen over de slotenmaker die jij van plan bent om in te huren. Je kunt dit in sommige gevallen zowel off- als online doen, afhankelijk van hoeveel klanten hij heeft geholpen.

Een slotenmaker is iemand die je op een aantal manieren en voor een aantal verschillende redenen kan helpen. Als je bijvoorbeeld je sleutels in de auto hebt laten liggen kunnen ze worden opgeroepen om deze er voor jou uit te halen. Hetzelfde geldt als je buitengesloten bent uit je eigen huis. Natuurlijk moet je bereid zijn om het bewijs van eigendom te tonen voordat een slotenmaker je toegang verleend tot een beveiligde zone. Een slotenmaker kan ook nieuwe kluizen installeren, bestaande sloten veranderen en systemen die al reeds worden gebruikt aanpassen. Ze worden beschouwd als meesters als het gaat om het vergrendelen van mechanismen en als je het zo bekijkt zijn ze eigenlijk ook experts. Zij kennen de beste manieren om jou, jouw gezin en je meest gewaardeerde bezittingen te beschermen.

Het kiezen van een slotenmaker is een goede optie omdat ze meestal vrij klantgericht zijn en zich extra zullen inzetten om de klanttevredenheid te garanderen. En in de meeste gevallen zijn ze in staat om gelijke tred te houden met de concurrentie als het gaat om de prijsstelling. Er zijn echter gevallen waarin een onderneming goedkopere slotenmakersdiensten dan elders aanbiedt – maar zorg ervoor dat je begrijpt hoe dit komt, want ze kunnen bijvoorbeeld niet 24 uur beschikbaar zijn of niet op locatie kunnen komen. Andere dingen die je kunt doen om te zorgen dat je de juiste beslissing maakt bij het inhuren van een slotenmaker zijn om te vragen voor een gratis consult en alle details krijgt voordat je besluit hen in te huren. Het maakt nogal een verschil of het om een klein project of om een groot project gaat en wees ook niet bang om vrienden en familie te vragen of zij diensten kunnen suggereren. Je kunt er meestal vanuit gaan dat de service goed is als de dienst liefdevol word herinnerd door iemand die jij vertrouwt.

Voor meer informatie over sloten en slotenmakers, bezoek je de beste slotenmaker van Rotterdam en omstreken

https://www.slotenmaker.nu/

Het uitkeren van salaris

Maandelijks kijken veel ondernemers tegen op de administratie van het salaris. Het komt vaak voor dat de ondernemer niet over de juiste kennis en kunde beschikt om het juist en snel uit te voeren. Dit zorgt er voor dat de maandelijkse klus er niet leuker op wordt naast dat het al eentonig werk was. Om het juiste bedrag aan salaris aan het personeel uit te keren moet er van te voren een salarisberekening worden uitgevoerd. Maar vergeet niet er moet ook rekening gehouden worden met de cao’s van de verschillende branches. 

Als onderneming is het verstandig om de salaris administratie aan een extern bedrijf uit te besteden. De bedrijven die aanbieden om de verantwoordelijkheid van de administratie over te nemen worden salarisservices genoemd. Het werk dat bij het verwerken van salaris komt kijken wordt aan een personeelslid van een salarisservice gegeven die over de juiste kennis beschikt. Er is dan een zekerheid aanwezig dat de verwerking goed wordt uitgevoerd.

Een salarisservice wordt ook wel een loonbureau genoemd en zij maken gebruik van een software, dit heeft als gevolg dat de salarisadministratie online staat maar ook online verwerkt kan worden. Het is zelfs voor een ondernemer mogelijk om op iedere plaats waar degene zich bevindt het salaris van het personeel te verwerken. Daarnaast kan het personeel persoonlijke documenten zoals jaaropgaves opvragen. Alsof het inschakelen van een loonbureau geen genoeg voordelen heeft behoudt je als ondernemer meer tijd dat aan andere werkzaamheden besteedt kan worden. Het verwerken van salaris vergt veel tijd en moeite waardoor de dagelijkse werkzaamheden in gevaar komen, als deze niet op tijd worden uitgevoerd is de kans groot dat ontevreden klanten zullen ontstaan. Ook kan het zo zijn dat gemaakte afspraken in gevaar komen waardoor de kans op een deal klein is geworden. In het ergste geval kan dit het begin van het einde van een onderneming betekenen. Het is daarom verstandig om CBBS in te schakelen.

http://www.cbbs.nl